Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
"Benim adım Hıdır elimden gelen budur" diyeti.
- Konu Sahibi Oydar
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- diyet arkadaşı eliptik bisiklet fazla kilolar
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Eylül 2018
- 8.800
- 47.006
- 548
Ayça Kaya on Instagram: "Sevgili Dostlarımmm❤️❤️❤️ Neden kilo alıyoruz… Beslenmemizdeki yanlışlar neler… Neler yapmamız lazım… Öğrenmek istiyorsanızzzz… videom size çok yardımcı olacaktır 😍😍😍 #draycakaya #sağlıklıyaşam #kalıcızayıflama #metabolizma
3,841 likes, 64 comments - draycakaya on March 9, 2022: "Sevgili Dostlarımmm❤️❤️❤️ Neden kilo alıyoruz… Beslenmemizdeki yanlışlar neler… Neler yapmamız lazım… Öğrenmek istiyorsanızzzz… videom size çok yardımcı olacaktır 😍😍😍 #draycakaya #sağlıklıyaşam #kalıcızayıflama #metabolizma #zayıflama".
www.instagram.com
- 27 Şubat 2018
- 3.667
- 5.469
- 158
Kolay gelsin hanımlar, bugün annemgile geldim. Kahvaltı da 2 dilim tam buğday, az miktar peynir,tereyağlı omlet, yeşil zeytin ve domates yedim.
Öğlen sütlü kahve ve 3 dilim tam buğday unlu dereotlu peynirli kek yedim.
Akşam kıymalı kabak, ıspanak kavurma, fırında sebzeli tavuk var.
Birazdan türk kahvesi içeceğim yanında az miktar bitter çikolata.
Öğlen sütlü kahve ve 3 dilim tam buğday unlu dereotlu peynirli kek yedim.
Akşam kıymalı kabak, ıspanak kavurma, fırında sebzeli tavuk var.
Birazdan türk kahvesi içeceğim yanında az miktar bitter çikolata.
Bende bugün evdeyim, okullar tatil oldu bizimde. Sabah eşimde geç gidince ailece kahvaltı keyfi yaptık. 2 dilim ekmek yedim. Kıymalı yumurta, kaymak,zeytin peynir, domates, salatalık,azar azar yedim akşama et sote ve bulgur pilavı yaptım pilavdan çok az yerim. Yoğurt yada salata da olur. Arada da bir muz yedim.
- 27 Şubat 2018
- 3.667
- 5.469
- 158
- 11 Mart 2019
- 920
- 2.844
- 63
- 27 Şubat 2018
- 3.667
- 5.469
- 158
Günaydın hanımlar, kilomda değişiklik yok 69,5-70 arası gidip geliyorum. Az önce kahvaltımı yaptım. Ayvalık tost ekmeğine bir avuç kaşar ve 2 ince dilim dana salam koydum. Az miktarda ketçap ve mayonez sıktım. 4 tane falan da yeşil zeytin yedim.
Eşim evde olunca biraz kötü besleniyorum. Öğlen sütlü kahve içerim.
Akşam da etli,bezelyeli,havuçlu,patatesli sulu yemek yapacağım 2 gün bunu yeriz.
Bugün saçımı boyayacağım. Havalar da çok soğuk dışarı çıkılmıyor.
Vaktim kalırsa az spor da yaparım.
Eşim evde olunca biraz kötü besleniyorum. Öğlen sütlü kahve içerim.
Akşam da etli,bezelyeli,havuçlu,patatesli sulu yemek yapacağım 2 gün bunu yeriz.
Bugün saçımı boyayacağım. Havalar da çok soğuk dışarı çıkılmıyor.
Vaktim kalırsa az spor da yaparım.
- 27 Şubat 2018
- 3.667
- 5.469
- 158
- 29 Aralık 2018
- 1.734
- 5.963
- 158
- 27 Şubat 2018
- 3.667
- 5.469
- 158
Tabi ki. Hoş geldin.Günaydın arkadaşlar size katılabilirmiyim
- 3 Eylül 2018
- 8.800
- 47.006
- 548
Son günlerde misafirdi şehir dışıydı motivasyonumu kaybettim sabah diyete uygun kahvaltıyla başlayıp akşama cozutuyorumOydar sen nerelerdesin?
- 27 Şubat 2018
- 3.667
- 5.469
- 158
Olsun, tamamen kopma da. Toparlarsın sonra.Son günlerde misafirdi şehir dışıydı motivasyonumu kaybettim sabah diyete uygun kahvaltıyla başlayıp akşama cozutuyorum
- 27 Şubat 2018
- 3.667
- 5.469
- 158
Bazen psikolojik olarak rahat olunmuyor. Bende bazı günler bırakıyorum maalesef ama sonra kaldığım yerden devam etmeye çalışıyorum. Az az dikkat etmeye başlarsan gerisi gelir belki. Motivasyon kaçıyor bazenKızlar bir türlü kendimi toplayıp diyete tekrar başlayamıyorum.
- 3 Eylül 2018
- 8.800
- 47.006
- 548
Dikkat etmeye çalışıyorum sonra bir yerden kaçıyor. İki gün sonra yine yatılı misafirim gelecek şehir dışından öyle olunca hiç yapılmıyorBazen psikolojik olarak rahat olunmuyor. Bende bazı günler bırakıyorum maalesef ama sonra kaldığım yerden devam etmeye çalışıyorum. Az az dikkat etmeye başlarsan gerisi gelir belki. Motivasyon kaçıyor bazen
- 12 Kasım 2021
- 263
- 483
- 18
bi ara başladım bıraktım devam edemedimmMerhaba kızlar artık kilo vermemin zamanı geldi ama ne zaman sıkı diyetlere disiplinli programlara başlasam beynim bana oyun yapıyor. Ya hemen bırakıyorum ya da hiç kilo veremiyorum. Burada kendi esnek (kaçamaksız tabi) diyet günlüğümü ve yapabilirsem yaptığım eliptikleri paylaşıcam. Bana katılmak isterseniz buyurun.
- 27 Şubat 2018
- 3.667
- 5.469
- 158