- 3 Eylül 2018
- 8.800
- 47.006
- 548
Yani yedim yarım paket makarna yaptım üçte birini yedimÇok mu yedin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani yedim yarım paket makarna yaptım üçte birini yedimÇok mu yedin?
Bi şey olmaz ondan. Sıkma canını.Yani yedim yarım paket makarna yaptım üçte birini yedim
İlk günler ödemden sanırım, güzel gidiyor. Hergün tartilmak istiyorum bendeGünaydın hanımlar, kadınlar günümüz kutlu olsun.
Tartıda 69,4 ü gördüm. Bisküvi de yedim oysa dün. Ama az ve öz yiyince kilo vermişim.
Kahvaltıda peynirli, salamlı, çok tahıllı ekmek ile tost yiyeceğim.
Öğle sütlü kahve
Akşam da pilav üstü döner yapacağım ama porsiyonu az yiyeceğim.
Yine hareket ederim evin içinde.
Ödemden gitse de razıyım tempolu hareket önemli tabi.İlk günler ödemden sanırım, güzel gidiyor. Hergün tartilmak istiyorum bende
Bende az da olsa spor yapmak istiyorum. Evdeki harekete vücut alıştı sanırım. Fayda etmiyor.
Tabi ki hoş geldin.Merhaba bayanlar, ben de size katılabilir miyim ? Kilolar aldı başını gidiyor, artık kendimi toparlamam lazım. Sizinle burda yol izleyerek ilerlemek isterim .
Aynen gitsin de nerden giderse gitsin. Yapabilirsem Leslie yapmaya çalışacağım bakalım.Ödemden gitse de razıyım tempolu hareket önemli tabi.
HoşgeldinizMerhaba bayanlar, ben de size katılabilir miyim ? Kilolar aldı başını gidiyor, artık kendimi toparlamam lazım. Sizinle burda yol izleyerek ilerlemek isterim .
Kefir içebilirsin, tok tutar hem deKahvaltıyı 8 gibi yapıyorum, ekmekte yemiyorum. O yüzden sabahları 2 tane haşlanmış yumurta yiyorum. Zeytin,peynir, köz patlıcan yedim yanında da. Birazdan limonlu z.yagli brokoli yiyeceğim. Akşama da tavuk yapacağım ama nasıl olacağına daha karar vermedim.
Kabızlık için öneriniz var mı. Suyu arttirmam gerek, ek olarak ne yapabilirim.
Teşekkür ederim. Pek alışkın değilim ama deneyeceğimKefir içebilirsin, tok tutar hem de
Acı biber yiyebilirsiniz mideniz hassas değilse.Kahvaltıyı 8 gibi yapıyorum, ekmekte yemiyorum. O yüzden sabahları 2 tane haşlanmış yumurta yiyorum. Zeytin,peynir, köz patlıcan yedim yanında da. Birazdan limonlu z.yagli brokoli yiyeceğim. Akşama da tavuk yapacağım ama nasıl olacağına daha karar vermedim.
Onunla hiç aram yok maalesef. Armut yiyeyim biraz en iyisiAcı biber yiyebilirsiniz mideniz hassas değilse.
Kırmızı erik kurusu da işe yarayabilir.Onunla hiç aram yok maalesef. Armut yiyeyim biraz en iyisi
Aaa ondan vardı yiyeyim bir kaç tane hemen, teşekkür ederimKırmızı erik kurusu da işe yarayabilir.
Geceden bi bütün cevizi suya koy sabah suyunu iç cevizi ye aç karnına kabızlığa iyi geliyorKahvaltıyı 8 gibi yapıyorum, ekmekte yemiyorum. O yüzden sabahları 2 tane haşlanmış yumurta yiyorum. Zeytin,peynir, köz patlıcan yedim yanında da. Birazdan limonlu z.yagli brokoli yiyeceğim. Akşama da tavuk yapacağım ama nasıl olacağına daha karar vermedim.