• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Benim adım Hıdır elimden gelen budur" diyeti.

Günaydın hanımlar, kadınlar günümüz kutlu olsun.
Tartıda 69,4 ü gördüm. Bisküvi de yedim oysa dün. Ama az ve öz yiyince kilo vermişim.
Kahvaltıda peynirli, salamlı, çok tahıllı ekmek ile tost yiyeceğim.
Öğle sütlü kahve
Akşam da pilav üstü döner yapacağım ama porsiyonu az yiyeceğim.
Yine hareket ederim evin içinde.

İyi akşamlar,
Kahvaltıda tavada yumurta, zeytin , peynir, domates, salatalık, şekersiz çay, anne cayi
Öğlen bir muz yedim ama rezene çayı falan da içtim.
Akşam şehriye çorbası, karnabahar ve patatesi de az yağda kavurmuştum yogurtla yedim.
Sonra çay bir kaç tane de kızın meyve ve kuruyemişlerinden tirtikladim 🤭

Kadınlar günümüz kutlu olsun 🥰

Günaydın hanımlar, kadınlar günümüz kutlu olsun.
Tartıda 69,4 ü gördüm. Bisküvi de yedim oysa dün. Ama az ve öz yiyince kilo vermişim.
Kahvaltıda peynirli, salamlı, çok tahıllı ekmek ile tost yiyeceğim.
Öğle sütlü kahve
Akşam da pilav üstü döner yapacağım ama porsiyonu az yiyeceğim.
Yine hareket ederim evin içinde.
İlk günler ödemden sanırım, güzel gidiyor. Hergün tartilmak istiyorum bende😊
Bende az da olsa spor yapmak istiyorum. Evdeki harekete vücut alıştı sanırım. Fayda etmiyor.

Merhaba bayanlar, ben de size katılabilir miyim ? Kilolar aldı başını gidiyor, artık kendimi toparlamam lazım. Sizinle burda yol izleyerek ilerlemek isterim .

İlk günler ödemden sanırım, güzel gidiyor. Hergün tartilmak istiyorum bende😊
Bende az da olsa spor yapmak istiyorum. Evdeki harekete vücut alıştı sanırım. Fayda etmiyor.
Ödemden gitse de razıyım 🥲 tempolu hareket önemli tabi.

Dediğimden biraz farklı yedim bugün. Tostu salamsız yedim. Dibek kahvesi ve az miktarda kuru meyve yedim. Annemlere çaya gittim. Orda 6-7 tane mercimek köftesi ile biraz pekmezli kabak tatlısı yedim. Bugün 350 kal spor yaptım.

Kahvaltıyı 8 gibi yapıyorum, ekmekte yemiyorum. O yüzden sabahları 2 tane haşlanmış yumurta yiyorum. Zeytin,peynir, köz patlıcan yedim yanında da. Birazdan limonlu z.yagli brokoli yiyeceğim. Akşama da tavuk yapacağım ama nasıl olacağına daha karar vermedim.
Kabızlık için öneriniz var mı. Suyu arttirmam gerek, ek olarak ne yapabilirim.

Kahvaltıyı 8 gibi yapıyorum, ekmekte yemiyorum. O yüzden sabahları 2 tane haşlanmış yumurta yiyorum. Zeytin,peynir, köz patlıcan yedim yanında da. Birazdan limonlu z.yagli brokoli yiyeceğim. Akşama da tavuk yapacağım ama nasıl olacağına daha karar vermedim.
Kefir içebilirsin, tok tutar hem de

Acı biber yiyebilirsiniz mideniz hassas değilse.

Sabah bitter çikolatalı yulaf lapası yedim.
Öğlen biraz burçak ile sütlü kahve. 300 kal eliptik, 250 kal yürüyüşle toplam 550 kal yaktım.

Akşamda terbiyeli nohutlu,bulgurlu çorba ile tereyağlı süt mısır yapacağım. Evde kaç zamandır vardılar bozulmadan tüketelim dedim.
Bugün tartılmadım ama 69,5 civarı olsam gerek.

Geceden bi bütün cevizi suya koy sabah suyunu iç cevizi ye aç karnına kabızlığa iyi geliyor

Back