Ay benim düzenli de ne oluyor 12 saat aç kalamam ki..Benim eşim vardiyada o yüzden düzensiz biraz
Kahve yeşil çay ve bol su içiyorum ama limonlu su kabız yapıyor beni ilginç şekildeAy benim düzenli de ne oluyor 12 saat aç kalamam ki..çok zorlanıyordum o yüzden illarki bir şeyler içiyordum.
Bu arada sabah ılık limonlu su yağ yakıyor
Yeşil çay sıvı attırıyor
Kahve sindirim sistemini çalıştırıyor. Kahvaltıdan önce bu komboyu 4 5 bardak su ile yaparsan süper kilo veriyorsun. Tabii yediklerine de dikkat etmek lazım.
Boş ver o zaman hiç deneme. Her se herkese iyi gelmiyor çünküKahve yeşil çay ve bol su içiyorum ama limonlu su kabız yapıyor beni ilginç şekilde
Var mı sende de tavsiyeler bende alayimmKahve yeşil çay ve bol su içiyorum ama limonlu su kabız yapıyor beni ilginç şekilde
Dukan birası denicem yarın gün içinde içmek için. Yapanların yorumları baya iyiBoş ver o zaman hiç deneme. Her se herkese iyi gelmiyor çünkü
Aaa ilk kez duydum nasıl bir şey acabaDukan birası denicem yarın gün içinde içmek için. Yapanların yorumları baya iyi
Genelde aynı şeyler bir de ceviz suyu baya iyi geliyordu bi ara yapıyordum sabahları. Şey de yapıyorum yemeği yer yemez diş fırçalama. Dişim temiz diye bi süre atıştırasım gelmiyor.Var mı sende de tavsiyeler bende alayimm
Ben de de oluyor oGenelde aynı şeyler bir de ceviz suyu baya iyi geliyordu bi ara yapıyordum sabahları. Şey de yapıyorum yemeği yer yemez diş fırçalama. Dişim temiz diye bi süre atıştırasım gelmiyor.
Çok meşhur bişey. Yeşil çay maden suyu limon dur ayrıntılı bulup atayım. Ama normal yeşil çay biraz tadı kötü oluyor ananaslıyla deneyin diyorlar aldım denicem bakalımAaa ilk kez duydum nasıl bir şey acaba
İki poşet sallama yeşil çay, 750ml su, yarım limon, bi şişe maden suyu. İster gün içinde iç ister bi anda.Aaa ilk kez duydum nasıl bir şey acaba
Hmm... Denemek lazım.İki poşet sallama yeşil çay, 750ml su, yarım limon, bi şişe maden suyu. İster gün içinde iç ister bi anda.
Ara verilerek yapılıyor yalnız yoksa böbrekleri yorabiliyormuş. Muhteşem bi ödem attırıcı diyorlar
Hadi bakalım bol eksiler. Ben de ramazana kadar 5 kilo vermeyi hedefliyorum.Oydar
59.2 çıktım canım hedef 53 6 kilo fazlam var. Hadi bismillah.
Kahvaltı
Yemeden önce ılık limonlu su
Yemekle beraber yeşil cay
1 Küp peynir
5 zeytin
1 dilim ekmek
Domates salatalık maydonoz
Öğlen
1 fincan türk kahvesi
Akşam
Patates yemeği
Yeşil mercimek corbasi
Ramazana çok az kaldı yaa ben 5 veremem ama 2 3 kilo gitse süper olur.Hadi bakalım bol eksiler. Ben de ramazana kadar 5 kilo vermeyi hedefliyorum.
Ben de beş diyorum ama üç versem okeyim hedefi yüksek tutayımki salmiyimRamazana çok az kaldı yaa ben 5 veremem ama 2 3 kilo gitse süper olur.
Yarın karbonhidrat ve yağ oranı düşük beslenirsen biraz dengelersin merak etme.Ayyy ben bugün bayaga kaçırdım vallaha
Çikolatalı kek yedim hemde
Ama yarın yeni bir gün ve her şeye baştan başlayacağım.
Hadi inşallahYarın karbonhidrat ve yağ oranı düşük beslenirsen biraz dengelersin merak etme.
Ben bir önceki diyet maceramdaHadi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?