Bu Hıdır bgn neler yediğini paylaşmasın. Hafta sonu cozuttum biraz.Kızlar ben 1 martta başlıcam. Yediklerimi falan yazarım.White Mocha sen o zamana kadar yaz istersen. Uyguladığımız basit püf noktalarını da paylaşabiliriz
O zaman sen de 1 martta başla yazmayaBu Hıdır bgn neler yediğini paylaşmasın. Hafta sonu cozuttum biraz.
Neyseki tatlı yememeyi başardım...
Aa ben de emziriyorum. Güzel tesadüf oldu1 marta kadar kesin karar verebilirsem bende katilayim size. Emzirdigim için çok sıkı bir diyet yapamam ama karbonhidrat azaltsam bile yeter.
O zaman sizinde doğum kilolarıyla başınız dertte benim gibiAa ben de emziriyorum. Güzel tesadüf oldu
Zaten başlığın amacı tam da bu herkes yapabildiğini yazsın. İsteyen aralıklı oruç yapsın isteyen klasik diyet. Sadece diyet motivasyonunu düşüren şeyler paylaşmayalım yeter1 marta kadar kesin karar verebilirsem bende katilayim size. Emzirdigim için çok sıkı bir diyet yapamam ama karbonhidrat azaltsam bile yeter.
Bana da motivasyon gerekli bu aralar. Dikkat etmem gerektiğini hep yemekten sonra hatırlıyorumZaten başlığın amacı tam da bu herkes yapabildiğini yazsın. İsteyen aralıklı oruç yapsın isteyen klasik diyet. Sadece diyet motivasyonunu düşüren şeyler paylaşmayalım yeter
Topiğin başlığını çok sevdim, içimden yazmak geldiMerhaba kızlar artık kilo vermemin zamanı geldi ama ne zaman sıkı diyetlere disiplinli programlara başlasam beynim bana oyun yapıyor. Ya hemen bırakıyorum ya da hiç kilo veremiyorum. Burada kendi esnek (kaçamaksız tabi) diyet günlüğümü ve yapabilirsem yaptığım eliptikleri paylaşıcam. Bana katılmak isterseniz buyurun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?