Ben sabahtan güzel başlamıştım ama akşam yemek yapamadım. Dışardan söyleyince ipin ucu biraz kaçtı gibiGünaydın hıdırlar, diyetler başladı mı? Ben sabah kahvaltısını tam diyete uygun olarak yapıp başladım bakalım inşallah azimle devam edicem.
Güncel kilom 71.6
Kahvaltıda; domates, zeytin, peynir, yumurta, greyfurt ve kepek ekmek yedim.
İki ana bir ara öğün şeklinde devam ederim diye düşünüyorum. Herkese bol eksiler.
@White Mocha Z zeLina
Böyle böyle başlıcaz diren amaan nasıl olsa yedim akşam diye salma. Bebekle ne kadar olursa artıkBen sabahtan güzel başlamıştım ama akşam yemek yapamadım. Dışardan söyleyince ipin ucu biraz kaçtı gibiyarın yazayım ben 76,4 bugünkü kilom. İlk hedefim 70
Aynen. Olduğu kadar devam edeceğim. Gittiği kadar gitsin. Bugün öğlen işten gelince 1 dilim kadar beyaz ekmek yedimBöyle böyle başlıcaz diren amaan nasıl olsa yedim akşam diye salma. Bebekle ne kadar olursa artık
Olur tabiki. Ne kadar dikkat etsek kardır. Ben de çok atıştırıyorum ya onu kesmem lazım. Çocuğun eline muz verdim bi ısırık aldım elma verdim bi ısırık aldım gibi. Küçük küçük baya kalori alıyorumdur. Yoksa öğünler diyete uygunAynen. Olduğu kadar devam edeceğim. Gittiği kadar gitsin. Bugün öğlen işten gelince 1 dilim kadar beyaz ekmek yedimakşam sadece ıspanak yemeği ve yoğurt yiyeceğim. Kahvaltıda uygundu. Fazlalari bir şekilde dengelersem olur gibi.
Hoş geldin istediğin kadar kilo vermek serbest. İstemiyorsan kilo bildirmeyebilirsin burası özgürlükler ülkesi amarıgaAy ben d satılabilir miyim?? Aslinda burada başka diyet grubundaydim ama 2 kilo verdim sonra kaldım yapamadım çıktım. Çıktıktan sonra 2 kilo daha verdim. Şimdi burada 2 kilo daha versem 2-2 bayaga eder
Kilomu yarın bildiriyim olur mu diyete de yarın başlamış olurum? Her gün yediğimiz yazarım bende. Eğer fazla kaçıracak olursam bana dur deyin
Paylaşırım ama ben diyeti bırakalı 4 5 gün oluyor en son 58.2 kiloydum şuan 59 ve fazlası olmuş olabilirim yemekten diyeHoş geldin istediğin kadar kilo vermek serbest. İstemiyorsan kilo bildirmeyebilirsin burası özgürlükler ülkesi amarıgatabiki çok kaçırınca birbirimize dur diyelim ve motivasyon düşüren şeyler paylaşmayalım hepsi bu.
Neee 59 mu bacım 60 kilo altını almıyoruz başka kapıyaPaylaşırım ama ben diyeti bırakalı 4 5 gün oluyor en son 58.2 kiloydum şuan 59 ve fazlası olmuş olabilirim yemekten diyeyarın paylaşayım dedim
Yapmayaa 62 den yeni düştüm daha. Emzikliyim ama acı banaNeee 59 mu bacım 60 kilo altını almıyoruz başka kapıya
Valla ben 62ye düşsem organizasyon tutup kutlama düzenlerim düşün askdlfşfYapmayaa 62 den yeni düştüm daha. Emzikliyim ama acı bana
Bunlar hep ilk çocuğun kiloları sorma yapıştı kaldılar gitmiyorlarda. İkinci doğdu ben hala ilkin kilosunu vermeye çalışıyorum
AhahaValla ben 62ye düşsem organizasyon tutup kutlama düzenlerim düşün askdlfşf
Tee bekar zamanımı sayarsak ooo çok fazlam var. Ben şuan 60 kiloya düşsem yeter bana. Boyum uzun değil hatta kısa. Önümüz de ramazan aahh ah ramazana kadar 5 kilo gider mi acaba. O 6 kiloyu nasıl verdin çok dikkat ettin mi ne kadar zamandaAhaha
Ama herkesin kilosu kendi haline göre fazla canım. Mesela benim 12 kilo fazlam vardı 65 kiloydum şimdi 59 isem eğer 6 kilo fazlam var. Yani herkesin fazlalığı hesaplanmali yoksa birbirimize bakarsak benim arkadaşıma göre 9 kilo hala fazlam var demek olurr..
İlk başta aralıklı oruç tuttum. O çok etkili bir de evde dikili değilsen aralarda atistirmani engelleyen süper bir uygulama.Tee bekar zamanımı sayarsak ooo çok fazlam var. Ben şuan 60 kiloya düşsem yeter bana. Boyum uzun değil hatta kısa. Önümüz de ramazan aahh ah ramazana kadar 5 kilo gider mi acaba. O 6 kiloyu nasıl verdin çok dikkat ettin mi ne kadar zamanda
Evde eliptik var ona başladım bakalım bende de bebe var paçamı bırakmayan bi bebeİlk başta aralıklı oruç tuttum. O çok etkili bir de evde dikili değilsen aralarda atistirmani engelleyen süper bir uygulama.
Sonra şok diyet uyguladım ama onu bırakınca hemen geri alıyorsun en azından 2 kilo gittiyse biri kesin geri geliyor.
Bir de spor yaparak. Sporla süper kilo veriliyor. Ahhhh elimde bebek olmayacaktı ki her gün 30dk spor sonra duş sonra kahve ve yeşil çay...
Bir de sabah ılık limonlu su için ama 1 hafta deneyip 1 hafta ara verin yoksa tansiyon oynuyor.
Ben hem çok kalori almayacağım hem de çok yiyebilecegim şekilde ayarladım yoksa insan aciktikca atıyor ağzına.Evde eliptik var ona başladım bakalım bende de bebe var paçamı bırakmayan bi bebearalıklı oruç denedim ama illa bişey yedim arada aslında irade gösterip yapsam iyi olur. Bi ara baya araştırmıştım faydasını gören çok. Öğünleri nasıl yaptın yani sağlıklı şeylerden doyana kadar yiyin falan diyorlar ya acaba çok mu olur diye düşünüyorum
Evet işte insan acıkınca atıveriyor ağzına. Benim bebe erkenden kalkıyor ilk öğün vaktine kadar içim bayılıyorduBen hem çok kalori almayacağım hem de çok yiyebilecegim şekilde ayarladım yoksa insan aciktikca atıyor ağzına.
Mesela sabah yeşillik bol tuttum domates salatalık ya da yağsız tuzsuz salata yaptım. Limonlu suyu ve yeşil çayı içtim üstüne 4.5 bardak su ve gerisinde diyet menüsü kadar 5 zaytin 1 küp peynir 1 yumurta 2 dilim ekmek v.s... gitti.
Akşam ise tavuk göğsü, buruksel lahanası v.s. gibi proteini bol ürünler ve yanına karbonhidrat ve yağ da alabileceğim ürünler mesela ev yapımı kaymaklı yoğurt 1 kase ve pilav gibi ürünler ekledim 1 tabak yemek varsa 1 kase çorba ya da 2 tabak yemek yedim yoğurtla.
Öğlen çok aşırı aciktigimda 1 bardk kefir içtim tok tutması için yoksa abur cubur saldirmamak imkansiz
Bende öyle. 7.30 da kalkıyor çocuklar. Kocam da aksma 7 d egeliyor 12 saat var arada yani...Evet işte insan acıkınca atıveriyor ağzına. Benim bebe erkenden kalkıyor ilk öğün vaktine kadar içim bayılıyordu
Benim eşim vardiyada o yüzden düzensiz birazBende öyle. 7.30 da kalkıyor çocuklar. Kocam da aksma 7 d egeliyor 12 saat var arada yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?