"Benim adım Hıdır elimden gelen budur" diyeti.

Ben bugün yiyeceğimi yedim. Yarından itibaren sıkı yönetime giriyorum. Hem zaten fastfood alcak para da kalmadı. Karışık yiyeyim dedim diyet öncesi 70 tl diyorlar. 3 baklavaya 36 tl diyolar. Eve bi şeyler alsak kendim yapsam bile 100 tl tutuyor. En iyisi mi az ve öz ve de ekonomik beslenmek. 3 yaşında kızım olmasa bazı günler yemek bile yapmam da kızım var işte.

Bugün sabah 2 dilim çok tahıllı ekmek 1,5 yumurtadan tereyağlı omlet,zeytin domates,salatalık,az miktar acuka yedim. Üstüne 2 halley,3 tatlı kurupasta yedim. Akşam yemeği ıspanak sufle 2 dilim domates ile.

Akşam diyete gireceğim için 4 dilim kokoreçli pizza yedim. Az önce de 4 dilim soğuk baklava yedim.

Bugün 550 kalori spor yaptım. Güncel kilom 71 sanırım tartılmadım aç karnına.

Bugün kahvaltı olarak 200 ml meyveli kefir, 2 haşlanmış yumurta ve 1 orta boy muz yedim.

Akşam 6da tavuklu özel hamburger ve bi porsiyon patates kızartması yedim 1er tatlı kaşığı ketçap-mayonez ile.

Üstüne light sütlü filtre kahve içtim ve 4 kare bitter çikolata yedim.

2 kupa çay içtim evde de.

300 kal yürümüşüm dışarda. Çocuğu doktora falan götürdük.
Regl gecikti duba gibi şiştim. Sabah 70,5 kgdım.

Merhaba bayanlar tartıldım bugün 67.9 çıktım . Moralim bozuk almışım yine. Dün de bir arkadaşım dedi almışsın iyi görünmüyorsun diye moralim daha da bozuldu.

Merhabalar, kahvaltım 331 kalori

Sabah tartıldım 69.8 geldim ama adetim 3 gün gecikti duba gibi hissediyorum.

Uzun zamandır motivasyonumu kazanmayı bekliyordum.
Çok şükür üç gündür aralıklı oruç yapıyorum. Belli bir süre paketli gıdaları tamamen hayatımdan çıkartmayı hedefliyorum.
Vermek istediğim 10 kilo var. Bakalım ne kadar zamanda verebileceğim.

Kızlar aranızda araklıklı oruç yapan başlamaya niyet eden yok mu

Merhaba ben aralıklı oruç yapıyorum 1 aydır ama yeme aralığında biraz fazla kaçırıyorum o yüzden kilo verimim yavaş ilerliyor.Sabah 11 kahvaltı 17 de akşam yemeği olarak düzenime devam ediyorum.Ayrıca diyetisyene de gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…