Beni zorluyor

Ay yapsın, doğum kontrol hapı alsın, 3 aylık iğneden yaptırsın. Kürtaj olmak zorunda kalacak bu gidişle, o daha beter.

Evlilikten önce seks "aay incinir, aa çiceek ayy ay ayy"

Evlilikten sonra seks "yallah, erkegin gözü doymali tabi"..

Yani bir belge nasil oluyor da ayni seyi, seksi, kirliden, temize çikarabiliyor? Bunu hiç düsündünmü? Nasil oluyorda evlilik öncesi seks zarar veriyorda, bir imza ile zarar yok ediliyor?

Kullandigin cümleler gayet yargilayici. Burda kimse evlilik sonrasi ancak seks isteyen insanlari yargilamiyor. Herkes istedigi hayati yasmali. Ama buraya gelip bu tür cümleler kurarsan, tabiki karsi gelirim.

Ay yapsın, doğum kontrol hapı alsın, 3 aylık iğneden yaptırsın. Kürtaj olmak zorunda kalacak bu gidişle, o daha beter.
İşte derdi hamile kalmamak olsa önlemini alır adama güvenmez zaten.

Ki başka şehirde yaşayan arada sırada sırf sevişmek için gördüğü adamın sadece konu sahibiyle cinsellik yaşadığını düşünmüyorum ben. Spirale zorladığı birkaç kadın daha vardır muhtemelen.

Evet prezervatif nadir de olsa bazen yırtılır. Ertesi gün hapı da bu tip kazalar için var. Senede 1 ya da 2 defa kullanılabilecek bir şey o. Fazlası sisteminizi alt üst eder ki 1 defa bile kullansanız vücut kendini zar zor toparlıyor.
"Amaaan prezervatif de yırtılabilir" deyip kullanmayı tamamen bırakmak nasıl bir mantık acaba? Çeşitli yöntemlerle, hatta birden fazla yöntemle korunan kimse bunu düşünemedi, bir siz akıllısınız herhalde.

Bence de ya hamile kalmaya çalışıyorsunuz ya da ne olduğu tee buradan belli sevgilinizin gönlünü hoş tutmak için hayatınızla böyle bir kumar oynuyorsunuz.
İkisi de mantıklı insan işi değil.

Maalesef istiyor adamla evlenmeyi. Ama adamın o taraklarda bezi yok.
Adamin o taraklarda bezi olmadigi evet bariz belli. Gebelik olacak diye ödü kopuyor adamin. Konu sahibi de gebelik olursa belki evlilige ikna ederim diye mi dusunuyor bilmiyorum ama bu adam evlenmeyi dusunecek biri degil bence.

Evet hamile kalıp evlenmesini sağlamayı amaçlıyorum arkadaşlar. Kafanız rahatlamıştır umarım artık. Tek amacım bu işte ben de napiiiim Bende böyle bi insanım işte napalım .
Tam yorum yazacaktim bu yorumunuzu okudum. Artik yorum yazmasam da olur.

Bol gebelikler

Adamin o taraklarda bezi olmadigi evet bariz belli. Gebelik olacak diye ödü kopuyor adamin. Konu sahibi de gebelik olursa belki evlilige ikna ederim diye mi dusunuyor bilmiyorum ama bu adam evlenmeyi dusunecek biri degil bence.
Ödü kopuyor ama prezervatif de takmıyor. Şansa yaşıyorlar valla.

Maalesef istiyor adamla evlenmeyi. Ama adamın o taraklarda bezi yok.
Konu sahibi evlilik icin hamile kalma riskini goze aliyorsa yandı. Yuvayi kuran sey bebek olsaydi, bir suru anne terk edilmezdi, bosanmazdi. Dogumdan sonra hastanelerde birakilmis bebekler olmazdi. Valla konu sahibindeki de iyi cesaret dogrusu.

Kürtaj ol bile demeyebilir. Konu sahibi “noldu aşkım foton gitti” durumuna düşer bence
:) Direkt topuklama ihtimali de var. Haklısın.
Veyahut boyutlar hay maşallah.

Valla olur mu olur.
Keşke üç aylık iğne yaptırsa, en azından kafası rahat olur.
Bana da öyle geliyor nedense.
Seven erkeg dokunmaz
Hayır dokunmaya kıyamaz.

Bir de çok bildiğim konular değil ama hamilelik riskini en aza indirmek için iki korunma yöntemini de kullanan insanlar yok mu? Yani adam prezervatif kullansa bile siz aynı zamanda doğum kontrol hapı kullanamaz mısınız?

Hamile kalırsanız adam çocuğa da bakmak istemez, kürtaj zaten kolay bir şey değil. Bu tarz bir ilişkide birden fazla şekilde korunmak gerekirken korunmama cesaretinize şaşırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…