- 29 Nisan 2013
- 16.168
- 30.996
-
- Konu Sahibi LarkeTanner
Ne bileyim balon yapıp şişiriyorlar mı nedir?
Ya da çok haşin insanlardır, bilemedim ki.
Ay yapsın, doğum kontrol hapı alsın, 3 aylık iğneden yaptırsın. Kürtaj olmak zorunda kalacak bu gidişle, o daha beter.Adam konu sahibinden vazgeçecek diye aklı çıkıyor. O yüzden spirale de tamam der her şeyi kabul eder. Şimdiye kadar kabul etmiş zaten adamın bütün saçmalıklarını. Bunu da kabul eder. Kadın kendine değer vermiyor ki karşısındaki adam önemsesin onu.
Yooo tamm olarak da öyle dedim kusura bakmayın herkesin değer yargıları farklı seven insan sevdiğine zarar gelmesini istemez kaldıki kendi rahatı için kadının vücuduna müdahale ediliyor ne gerek var iyi valla yap et rahat olayım ama çocuk olmasın vs vs bu kadının kendi bedeni dokunurken bir çiçeğe dokunur gibi dokunmuyorsan incitmekten korkmuyorsa karşındaki evet değersiz hissetmesi normal değer veren erkek yanında daim olacağı kadınla yaşamalı onu istemediği hiç bir şeye zorlamamalı cinselikte onun istediğine tavır alıp sorun ediyorsa sadece cinsellik yüzünden birlikteliktir ozaman hayatta onun sorumluluğunu taşımayacaksada yaklaşmasın kadının yatağına
İşte derdi hamile kalmamak olsa önlemini alır adama güvenmez zaten.Ay yapsın, doğum kontrol hapı alsın, 3 aylık iğneden yaptırsın. Kürtaj olmak zorunda kalacak bu gidişle, o daha beter.
Maalesef istiyor adamla evlenmeyi. Ama adamın o taraklarda bezi yok.Sana pacavra gibi davranan bu adamdan hamile kalmazsin umarim. Boyle bir adamla da evlenmeyi dusunmuyorsundur umarim.
Seven erkeg dokunmazSene 2021 halâ reşit iki insanın sevişmesi mevzu oluyor. Gömün beni şuraya nolurKonu sahibesi sevgiliniz bencil bir adam, bu şekilde devam etmek sizi üzer. Bebek mebek işlerine de girmeyin gözünüzü seveyim. Bunlarla adam bağlanmaz.
Seven erkeg dokunmaz
Ya niye tutamasın kendini offBen diyorum ki prezervatif yırtılması olabilir bir kaç kez başıma geldi kullandım. Ben öyle bir şey mi demişim her tutamadığında ertesi gün mü kullanıyorum dedim ama lütfen ya Eğer dedim öyle de bir kaza olsa kullanırım napim son çare dedim . Olma ihtimalinde kullanırım dedim ya oldu demedim .
Adamin o taraklarda bezi olmadigi evet bariz belli. Gebelik olacak diye ödü kopuyor adamin. Konu sahibi de gebelik olursa belki evlilige ikna ederim diye mi dusunuyor bilmiyorum ama bu adam evlenmeyi dusunecek biri degil bence.Maalesef istiyor adamla evlenmeyi. Ama adamın o taraklarda bezi yok.
Tam yorum yazacaktim bu yorumunuzu okudum. Artik yorum yazmasam da olur.Evet hamile kalıp evlenmesini sağlamayı amaçlıyorum arkadaşlar. Kafanız rahatlamıştır umarım artık. Tek amacım bu işte ben de napiiiimBende böyle bi insanım işte napalım .
Ödü kopuyor ama prezervatif de takmıyor.Adamin o taraklarda bezi olmadigi evet bariz belli. Gebelik olacak diye ödü kopuyor adamin. Konu sahibi de gebelik olursa belki evlilige ikna ederim diye mi dusunuyor bilmiyorum ama bu adam evlenmeyi dusunecek biri degil bence.
Deja-vu oldun mu sende katipÖdü kopuyor ama prezervatif de takmıyor.Şansa yaşıyorlar valla.
Konu sahibi evlilik icin hamile kalma riskini goze aliyorsa yandı. Yuvayi kuran sey bebek olsaydi, bir suru anne terk edilmezdi, bosanmazdi. Dogumdan sonra hastanelerde birakilmis bebekler olmazdi. Valla konu sahibindeki de iyi cesaret dogrusu.Maalesef istiyor adamla evlenmeyi. Ama adamın o taraklarda bezi yok.
:) Direkt topuklama ihtimali de var. Haklısın.Kürtaj ol bile demeyebilir. Konu sahibi “noldu aşkım foton gitti” durumuna düşer bence
Valla olur mu olur.Veyahut boyutlar hay maşallah.
Keşke üç aylık iğne yaptırsa, en azından kafası rahat olur.Ay yapsın, doğum kontrol hapı alsın, 3 aylık iğneden yaptırsın. Kürtaj olmak zorunda kalacak bu gidişle, o daha beter.
Bana da öyle geliyor nedense.İşte derdi hamile kalmamak olsa önlemini alır adama güvenmez zaten.
Ki başka şehirde yaşayan arada sırada sırf sevişmek için gördüğü adamın sadece konu sahibiyle cinsellik yaşadığını düşünmüyorum ben. Spirale zorladığı birkaç kadın daha vardır muhtemelen.
Hayır dokunmaya kıyamaz.Seven erkeg dokunmaz
Nasıl kötü olaylar?tartıştığınız kişi "sadece erkek arkadaş" olduğu için rahatsız oldum. bu arada spirali hiç tavsiye etmem sadece yakın çevremden bile 10 tane kötü olaya şahit oldum