Beni zorluyor

C Calcifer kuzucum çocuk fena alintiliyamadim o alintiladigin kisinin önce sonra muhabbetini bilmiyorum ama şöyleki...
Bende insanların yasayisina saygı duyuyorum. Sonuçta karşılıklı rıza sonucu ilişkiler yazılıyor onlarda böyle nevrim dönmüyor. Ama konu baştan sakat o yüzden her yorum mustehak.
Ne bicim usluplar aldım verdim ben seni yendim, yok onu taktir yok ben korunmam. Adam resmen başka bakıyor hanıma... Ve hanımın rahatlığı beni yordu. Bana tapulu () kocam dahi böyle lakirdi e de Mez.

Hanımlarımız lütfen ama lütfen azıcık kullanalım.

Canımcım bu adam beş para etmez, seni kullanıyor demek başka evlilik öncesi sevişen kadınlar değer görmez demek bambaşka.

Canımcım bu adam beş para etmez, seni kullanıyor demek başka evlilik öncesi sevişen kadınlar değer görmez demek bambaşka.
Öyle mi demiş ben sadece evlilik dışı ilişki dediği kısmı gördüm .... Orası tabii saçma kabul edilemez. C Calcifer

Ben evli halimle kendi vücudumla ilgili kararı kendim alıyorum ve eşim de saygı duyuyor. Erkek arkadaşınız ne cüretle! böyle bir talepte bulunabiliyor. Böyle tipler daha sonra evlilik kararı alırken ben ‘bakire’ istiyorum diye ortalıkta dolanırlar. Daha söyleyecek çok şey var da, neyse diyip susmak en iyisi…

Takıyordu aslında ben istediğim zamanlarda . Ama şimdi istemiyorum o da istemiyor kullanmıyoruz. Karşılıklı rızamız var yani şuan.
Madem halinizden memnunsunuz ne diye konu açtınız? Biraz kadınlar olarak kendimize saygı duyalım duyduralım yahuu. Kimsenin F.B si olmayın doğru dürüst sizi seven adamlar bulun.

Nasıl konuşmalar bunlar yaaaaa

Adam haklı. O kadar boya prezervatif yetmez. Siz korunun en iyisi.
Bu arada hayata bakış açınız da farklı alan veren hesabını yanlış tutuyor. Ama benimki büyük veren taraf benim diye düşünüyorsa adam kesinlikle haklı.

Madem halinizden memnunsunuz ne diye konu açtınız? Biraz kadınlar olarak kendimize saygı duyalım duyduralım yahuu. Kimsenin F.B si olmayın doğru dürüst sizi seven adamlar bulun.

FB olsunlar, olmasınlar demiyorum, ama sonra duygusal olarak bağlanıp üzülüyorlar işte.

Beni bu forumun içinde tertemiz bırakan Rabbime hamdolsun

Çoğu üyeyi tanıyıp sevdiğim için naçizane bu salakligimi hele bir paylaşayım. Sürekli içimden diyorum ki bu hanımlar Facebook'u neden katıyorlar konuya .... Sonra C ceycey0406 tekrar okuyunca anladım ve ışığı gördüm .... saygılarımla

İstiyorsa fakbadisi de olsun. Kime ne, bize ne. Ama fakbadisi olduğu adamın kadın sağlığını önemsemesini beklemesin. Adam keyfine bakmak ister doğal olarak.

Misspinkieyi harcayacaklar matmazel

Ay boşver, saf kalma, iyi bişey değil.

15 senelik kocama laf ettirmiyorum ben bu konuda sevgilide kimmis.

Secimi ona biraktim, ben hormonal bisey kullanamam, spiralde takamam, baglatamam da (kaldiramicak bi hastaligim var) ya sen her seferinde önlem alirsin, ya baglatirsin, yada kardes kardes yasariz.

valla kuzum ben insanların cinsel hayatına asla karışmam ister evliyken yaşasın ister sevgiliyken hiç sorun değil.Ama bu F.B olayına karşıyımmm.kadınları küçük düşürdüğüne değersizleştirdiğine inanıyorum asla da saygı duymuyorumm.cinselliğin içinde de duygusallık olmalı sevgi olmalı diğer türlüsü bana tersssss.isteyen beğenmedime bassın valla fikrim değişmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…