- 19 Mayıs 2020
- 46.387
- 207.511
-
- Konu Sahibi LarkeTanner
Fışş ne olmE adamın tutma derdi yokmuş ki, fışş diye salıyormuş?
Valla yolla gitsin yapıyormuş işte.Fışş ne olmzaten huniyle, hortumla hamile kalani bile okudum şurda psikolojim bozukhshshsb
Sen sus, senin yüzünden gözümün önünden gitmiyor bardak ve hacamat ikilisi.Fışş ne olmzaten huniyle, hortumla hamile kalani bile okudum şurda psikolojim bozukhshshsb
Canımcım bu adam beş para etmez, seni kullanıyor demek başka evlilik öncesi sevişen kadınlar değer görmez demek bambaşka.C Calcifer kuzucum çocuk fena alintiliyamadim o alintiladigin kisinin önce sonra muhabbetini bilmiyorum ama şöyleki...
Bende insanların yasayisina saygı duyuyorum. Sonuçta karşılıklı rıza sonucu ilişkiler yazılıyor onlarda böyle nevrim dönmüyor. Ama konu baştan sakat o yüzden her yorum mustehak.
Ne bicim usluplar aldım verdim ben seni yendim, yok onu taktir yok ben korunmam. Adam resmen başka bakıyor hanıma... Ve hanımın rahatlığı beni yordu. Bana tapulu () kocam dahi böyle lakirdi e de Mez.
Hanımlarımız lütfen ama lütfen azıcıkkullanalım.
Madem halinizden memnunsunuz ne diye konu açtınız? Biraz kadınlar olarak kendimize saygı duyalım duyduralım yahuu. Kimsenin F.B si olmayın doğru dürüst sizi seven adamlar bulun.Takıyordu aslında ben istediğim zamanlarda . Ama şimdi istemiyorum o da istemiyor kullanmıyoruz. Karşılıklı rızamız var yani şuan.
Nasıl konuşmalar bunlar yaaaaaYa zaten kendisi penis boyuna da takmış pompa mı ne almış onla büyütecekmiştöbe yarabbim . Hayır bişi de yok boyunda baya da büyük kötü bile bence yani büyük olması . Efendim hep o veriyomuş ben hep alıyomuşım artık ben de verecekmişim hep al al ilişkinin dengesini bozuyormuşum. Ne alıyorsam artık
Adam haklı. O kadar boya prezervatif yetmez. Siz korunun en iyisi.Ya zaten kendisi penis boyuna da takmış pompa mı ne almış onla büyütecekmiştöbe yarabbim . Hayır bişi de yok boyunda baya da büyük kötü bile bence yani büyük olması . Efendim hep o veriyomuş ben hep alıyomuşım artık ben de verecekmişim hep al al ilişkinin dengesini bozuyormuşum. Ne alıyorsam artık
Madem halinizden memnunsunuz ne diye konu açtınız? Biraz kadınlar olarak kendimize saygı duyalım duyduralım yahuu. Kimsenin F.B si olmayın doğru dürüst sizi seven adamlar bulun.
İstiyorsa fakbadisi de olsun. Kime ne, bize ne. Ama fakbadisi olduğu adamın kadın sağlığını önemsemesini beklemesin. Adam keyfine bakmak ister doğal olarak.Madem halinizden memnunsunuz ne diye konu açtınız? Biraz kadınlar olarak kendimize saygı duyalım duyduralım yahuu. Kimsenin F.B si olmayın doğru dürüst sizi seven adamlar bulun.
Misspinkieyi harcayacaklar matmazelBeni bu forumun içinde tertemiz bırakan Rabbime hamdolsun
Çoğu üyeyi tanıyıp sevdiğim için naçizane bu salakligimi hele bir paylaşayım. Sürekli içimden diyorum ki bu hanımlar Facebook'u neden katıyorlar konuya .... Sonra C ceycey0406 tekrar okuyunca anladım ve ışığı gördüm .... saygılarımla
Ay boşver, saf kalma, iyi bişey değil.Beni bu forumun içinde tertemiz bırakan Rabbime hamdolsun
Çoğu üyeyi tanıyıp sevdiğim için naçizane bu salakligimi hele bir paylaşayım. Sürekli içimden diyorum ki bu hanımlar Facebook'u neden katıyorlar konuya .... Sonra C ceycey0406 tekrar okuyunca anladım ve ışığı gördüm .... saygılarımla
Merhabalar , moralim bozuk kızlar . Dün gece erkek arkadaşımla tartıştık . Daha doğrusı o benle tartıştı . Sebep , spiralTövbe yarabbim. Efendim kendisi rahat olmak istiyormuş bazı konularda siz anladınız onu :) spiral takmalıymışım. Gece bir saat benimle bu konuda tartıştı ben takmak istemiyorum ya da doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorum dedim. O illaki tak bişey olmaz doktora götüreyim seni falan fıstık bir sürü şey saydı. Herşey benim istediğime göre olamazmış kontrol onda olmalıymış. Onun da istekleri olacakmış. İyi de dedim bu benim bedenimin üzerinde verdiğin bir karar ilişkinin ortak paydası ile ne alakası var ? Ben bedenimde böyle bir şeyi istemiyorsam sen buna müdahale edemezsin ki bu bana saygı duymadığını gösterir dedim. Senin böyle düşünmen de beni üzdü açıkçası beni et parçası olarak görüyorsun galiba dedim. Senin kafan çürümüş dedi sen bir adım atmıyorsun falan dedi. Ya dedim o kadar çok istiyosan git kendi tüplerini bağlat erkeklere de oluyor sonuçta dedim. Öyle bişe olmuyo diyo bu sefer
Bana böyle konuşmasına üzüldüm açıkçası beni önemsemiyor gibi hissettirdi . Ne yapmam gerekir bu hususta doğru mu sizce düşündüklerim ?
valla kuzum ben insanların cinsel hayatına asla karışmam ister evliyken yaşasın ister sevgiliyken hiç sorun değil.Ama bu F.B olayına karşıyımmm.kadınları küçük düşürdüğüne değersizleştirdiğine inanıyorum asla da saygı duymuyorumm.cinselliğin içinde de duygusallık olmalı sevgi olmalı diğer türlüsü bana tersssss.isteyen beğenmedime bassın valla fikrim değişmezBeni bu forumun içinde tertemiz bırakan Rabbime hamdolsun