Beni zorluyor

Hayır sırf sevgiliniz istiyor diye korunmasız sevişiyorsanız onun istediği şekilde de korunabilirsiniz aslında, niye bu kadar zorunuza gitti bu konudaki ısrarı. İstediği hakareti de eder yani, açmışsınız o kapıyı sonuna kadar.

Sanki çok sağlıklı bir ilişki içerisindesiniz de spiral taktır demesi bu konuda baskı yapması zorunuza gitmiş, yersek.

Ya niye tutamasın kendini off 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Ben diyorum ki prezervatif yırtılması olabilir bir kaç kez başıma geldi kullandım. Ben öyle bir şey mi demişim her tutamadığında ertesi gün mü kullanıyorum dedim ama lütfen ya 🤦🏻‍♀️ Eğer dedim öyle de bir kaza olsa kullanırım napim son çare dedim . Olma ihtimalinde kullanırım dedim ya oldu demedim .

Condom durduk yere yirtilmaz. Nerede sakladiginiza(güneşe maruz kalmamasi gerekiyormuş) ve tarihine dikkat edin, condom uzerine ekstra baska urunler surmeyin, takarken iceride hava birakmayin.

Dogru sekilde kullandiysaniz ve yine de yirtiliyorsa muhtemelen fazla surtunmeden yirtilmiştir yeterince kaygan olmadigi için.

Yirtilma nedenleri bunlar, acip bakabilirsiniz. Dogru kullanilinca ikide bir yirtilacak bir sey degil aslinda.

Kürtaj yaptıracağını düşünmüyor ki. Sanıyor ki adam bebeği duyunca birden aile babası olacak.
İstemeyen adam evlilik içinde bile istemez, tonla konusu var açsın okusun. Annelik çoğunlukla içgüdüsel ama babalık öğrenilen birşey. Kimseye istemediği bir şeyi öğretemiyorsun malesef.

Her ne olursa olsun değer vermelisiniz kendinize. Evliyim ve eşim bir gün bile ben rahat olmak istiyorum sen korun demedi. Çocuk istediğimizde eşim korunmayı bıraktı ve bebek sahibi oldum. Halen de eşim korunur.
Değer vermiyor bence sadece kendini düşünüyor

Evet hamile kalıp evlenmesini sağlamayı amaçlıyorum arkadaşlar. Kafanız rahatlamıştır umarım artık. Tek amacım bu işte ben de napiiiim 🤷‍♀️ Bende böyle bi insanım işte napalım .
Amacın o değilse de zahmet edip geri bile çekilmeyen bir adam var, ve sen doğru düzgün korunmuyorsun bile. Ertesi gün hapı kazalar içindir, adam isteyerek çekilmiyor, bu durumda bu doğum kontrol yöntemi olarak kullanılmamalı, her defasında onu kullanıp hormon dengenin canına okuyorsun. Tekrar ediyorum, ertesi gün hapı doğum kontrol yöntemi değil, en son çare.

Ben sadece evlilik dışı doğan çocukları kastetmiyorum.
Sizinde bahsettiğiniz gibi, Aile birliği içerisinde çocuğunu alıp kuruma veren nice insanlar var,
Fakat ortada evlilik - aile kavramı dahi yokken nedenn böyle bir ilişkiden dünya ya çocuklar gelsin.
Çocuk esirgemede değilim
Evlilik dışı çocuklar olmasın mı konusuna ben karar veremem. Ama Aile birliği olmadan dünyaya gelen çogu çocuk kurumlarda diyorum aksi birşey söylemiyorum.

Aile birligi içinde dogan çocuklar çokmu daha rahatlar, mutlular saniyorsun? Burdaki konulari oku istiyorsan. Hep eslerinden hamile kaliyorlar, kaç cocuk doguruyorlar ama ne es, ne evlilik hepsi berbat. O cocugun, esirgeme yurdundaki cocuktan ne farki var?

Sorun evlilik disi dogan çocuklar degil. Sorun evlilik içi/disi farketmezsin bilinçsiz bir sekilde cocuk dogmasi. Kadinlarin seks üzerinde bilgisiz olmasi, keza erkeklerde öyle. Vücüdlari hakkinda birsey bilmemeleri. Seksin tabu olmasi. Adetin tabu olmasi.

Amacın o değilse de zahmet edip geri bile çekilmeyen bir adam var, ve sen doğru düzgün korunmuyorsun bile. Ertesi gün hapı kazalar içindir, adam isteyerek çekilmiyor, bu durumda bu doğum kontrol yöntemi olarak kullanılmamalı, her defasında onu kullanıp hormon dengenin canına okuyorsun. Tekrar ediyorum, ertesi gün hapı doğum kontrol yöntemi değil, en son çare.
Adam konu sahibinden vazgeçecek diye aklı çıkıyor. O yüzden spirale de tamam der her şeyi kabul eder. Şimdiye kadar kabul etmiş zaten adamın bütün saçmalıklarını. Bunu da kabul eder. Kadın kendine değer vermiyor ki karşısındaki adam önemsesin onu.

Yooo tamm olarak da öyle dedim kusura bakmayın herkesin değer yargıları farklı seven insan sevdiğine zarar gelmesini istemez kaldıki kendi rahatı için kadının vücuduna müdahale ediliyor ne gerek var iyi valla yap et rahat olayım ama çocuk olmasın vs vs bu kadının kendi bedeni dokunurken bir çiçeğe dokunur gibi dokunmuyorsan incitmekten korkmuyorsa karşındaki evet değersiz hissetmesi normal değer veren erkek yanında daim olacağı kadınla yaşamalı onu istemediği hiç bir şeye zorlamamalı cinselikte onun istediğine tavır alıp sorun ediyorsa sadece cinsellik yüzünden birlikteliktir ozaman hayatta onun sorumluluğunu taşımayacaksada yaklaşmasın kadının yatağına

Değer yargılarınız sizin dışınızdaki herkesin ahlaksız olduğunu fısıldıyorsa kulağınıza, ortalığa saçmak zorunda değilsiniz yine de. Çünkü inanır mısınız, sizin değer yargılarınız, neyi ahlaklı, neyi ahlaksız bulduğunuz kimsenin umurunda değil. Hani "sizin" ya, o bakımdan.
Sonra başkaları da sizin değer yargılarınıza laf edince hemen mağdur oluyorsunuz falan, gerek yok, canınıza yazık.

Yazdığınız diğer şeylerin de benim söylediklerimle bir ilgisi yok.
Evet konu sahibi değer görmüyor. Ama bunun sebebi evlenmeden önce ilişki yaşaması değil, saçma sapan biriyle ilişki yaşaması. Çok barizdi oysa ama neyse...

X