Beni zorluyor

C Calcifer kuzucum çocuk fena alintiliyamadim o alintiladigin kisinin önce sonra muhabbetini bilmiyorum ama şöyleki...
Bende insanların yasayisina saygı duyuyorum. Sonuçta karşılıklı rıza sonucu ilişkiler yazılıyor onlarda böyle nevrim dönmüyor. Ama konu baştan sakat o yüzden her yorum mustehak.
Ne bicim usluplar aldım verdim ben seni yendim, yok onu taktir yok ben korunmam. Adam resmen başka bakıyor hanıma... Ve hanımın rahatlığı beni yordu. Bana tapulu (😛😆) kocam dahi böyle lakirdi e de Mez.

Hanımlarımız lütfen ama lütfen azıcık 🧠 kullanalım.

C Calcifer kuzucum çocuk fena alintiliyamadim o alintiladigin kisinin önce sonra muhabbetini bilmiyorum ama şöyleki...
Bende insanların yasayisina saygı duyuyorum. Sonuçta karşılıklı rıza sonucu ilişkiler yazılıyor onlarda böyle nevrim dönmüyor. Ama konu baştan sakat o yüzden her yorum mustehak.
Ne bicim usluplar aldım verdim ben seni yendim, yok onu taktir yok ben korunmam. Adam resmen başka bakıyor hanıma... Ve hanımın rahatlığı beni yordu. Bana tapulu (😛😆) kocam dahi böyle lakirdi e de Mez.

Hanımlarımız lütfen ama lütfen azıcık 🧠 kullanalım.
Canımcım bu adam beş para etmez, seni kullanıyor demek başka evlilik öncesi sevişen kadınlar değer görmez demek bambaşka.

Canımcım bu adam beş para etmez, seni kullanıyor demek başka evlilik öncesi sevişen kadınlar değer görmez demek bambaşka.
Öyle mi demiş ben sadece evlilik dışı ilişki dediği kısmı gördüm .... Orası tabii saçma kabul edilemez. C Calcifer 💐

Ben evli halimle kendi vücudumla ilgili kararı kendim alıyorum ve eşim de saygı duyuyor. Erkek arkadaşınız ne cüretle! böyle bir talepte bulunabiliyor. Böyle tipler daha sonra evlilik kararı alırken ben ‘bakire’ istiyorum diye ortalıkta dolanırlar. Daha söyleyecek çok şey var da, neyse diyip susmak en iyisi…

Takıyordu aslında ben istediğim zamanlarda . Ama şimdi istemiyorum o da istemiyor kullanmıyoruz. Karşılıklı rızamız var yani şuan.
Madem halinizden memnunsunuz ne diye konu açtınız? Biraz kadınlar olarak kendimize saygı duyalım duyduralım yahuu. Kimsenin F.B si olmayın doğru dürüst sizi seven adamlar bulun.

Ya zaten kendisi penis boyuna da takmış pompa mı ne almış onla büyütecekmiş 😀 töbe yarabbim . Hayır bişi de yok boyunda baya da büyük kötü bile bence yani büyük olması . Efendim hep o veriyomuş ben hep alıyomuşım artık ben de verecekmişim hep al al ilişkinin dengesini bozuyormuşum. Ne alıyorsam artık 😀
Nasıl konuşmalar bunlar yaaaaa😡😡🤯

Ya zaten kendisi penis boyuna da takmış pompa mı ne almış onla büyütecekmiş 😀 töbe yarabbim . Hayır bişi de yok boyunda baya da büyük kötü bile bence yani büyük olması . Efendim hep o veriyomuş ben hep alıyomuşım artık ben de verecekmişim hep al al ilişkinin dengesini bozuyormuşum. Ne alıyorsam artık 😀
Adam haklı. O kadar boya prezervatif yetmez. Siz korunun en iyisi.
Bu arada hayata bakış açınız da farklı alan veren hesabını yanlış tutuyor. Ama benimki büyük veren taraf benim diye düşünüyorsa adam kesinlikle haklı.

Madem halinizden memnunsunuz ne diye konu açtınız? Biraz kadınlar olarak kendimize saygı duyalım duyduralım yahuu. Kimsenin F.B si olmayın doğru dürüst sizi seven adamlar bulun.

FB olsunlar, olmasınlar demiyorum, ama sonra duygusal olarak bağlanıp üzülüyorlar işte.

Beni bu forumun içinde tertemiz bırakan Rabbime hamdolsun 🤲🏻

Çoğu üyeyi tanıyıp sevdiğim için naçizane bu salakligimi hele bir paylaşayım. Sürekli içimden diyorum ki bu hanımlar Facebook'u neden katıyorlar konuya .... Sonra C ceycey0406 tekrar okuyunca anladım ve ışığı gördüm .... saygılarımla 🖐️

İstiyorsa fakbadisi de olsun. Kime ne, bize ne. Ama fakbadisi olduğu adamın kadın sağlığını önemsemesini beklemesin. Adam keyfine bakmak ister doğal olarak.

Çoğu üyeyi tanıyıp sevdiğim için naçizane bu salakligimi hele bir paylaşayım. Sürekli içimden diyorum ki bu hanımlar Facebook'u neden katıyorlar konuya .... Sonra C ceycey0406 tekrar okuyunca anladım ve ışığı gördüm .... saygılarımla 🖐️
Misspinkieyi harcayacaklar matmazel 😂😂

Ay boşver, saf kalma, iyi bişey değil. 😆

Merhabalar , moralim bozuk kızlar . Dün gece erkek arkadaşımla tartıştık . Daha doğrusı o benle tartıştı . Sebep , spiral 😀🤦🏻‍♀️ Tövbe yarabbim. Efendim kendisi rahat olmak istiyormuş bazı konularda siz anladınız onu :) spiral takmalıymışım. Gece bir saat benimle bu konuda tartıştı ben takmak istemiyorum ya da doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorum dedim. O illaki tak bişey olmaz doktora götüreyim seni falan fıstık bir sürü şey saydı. Herşey benim istediğime göre olamazmış kontrol onda olmalıymış. Onun da istekleri olacakmış. İyi de dedim bu benim bedenimin üzerinde verdiğin bir karar ilişkinin ortak paydası ile ne alakası var ? Ben bedenimde böyle bir şeyi istemiyorsam sen buna müdahale edemezsin ki bu bana saygı duymadığını gösterir dedim. Senin böyle düşünmen de beni üzdü açıkçası beni et parçası olarak görüyorsun galiba dedim. Senin kafan çürümüş dedi sen bir adım atmıyorsun falan dedi. Ya dedim o kadar çok istiyosan git kendi tüplerini bağlat erkeklere de oluyor sonuçta dedim. Öyle bişe olmuyo diyo bu sefer 🤦🏻‍♀️
Bana böyle konuşmasına üzüldüm açıkçası beni önemsemiyor gibi hissettirdi . Ne yapmam gerekir bu hususta doğru mu sizce düşündüklerim ?

15 senelik kocama laf ettirmiyorum ben bu konuda sevgilide kimmis.

Secimi ona biraktim, ben hormonal bisey kullanamam, spiralde takamam, baglatamam da (kaldiramicak bi hastaligim var) ya sen her seferinde önlem alirsin, ya baglatirsin, yada kardes kardes yasariz.

valla kuzum ben insanların cinsel hayatına asla karışmam ister evliyken yaşasın ister sevgiliyken hiç sorun değil.Ama bu F.B olayına karşıyımmm.kadınları küçük düşürdüğüne değersizleştirdiğine inanıyorum asla da saygı duymuyorumm.cinselliğin içinde de duygusallık olmalı sevgi olmalı diğer türlüsü bana tersssss.isteyen beğenmedime bassın valla fikrim değişmez :KK53:

X