- 19 Mayıs 2020
- 46.404
- 207.543
-
- Konu Sahibi LarkeTanner
Kürtajı kolay birşey sanıyorlarsa yanılıyorlar. Kürtajdan sonra kimsenin duymaması mümkünsüz, ağrın oluyor kanaman oluyor, ve regl diye yutturamazsın da.Bütün korunma yöntemleri kürtajdan daha zararsız.
Evet bunu istiyor. Hamile kalıp adamla evlenmek amacıİşte ben de diyorum ki, yorgun olur, bir şey olur tutamazsa ne olacak?Bunu mu temenni ediyor acaba hakikaten.
Yoksa bu kadar güven işten bile değil.
E adamın tutma derdi yokmuş ki, fışş diye salıyormuş?
Şimdi spiralden kaçıyor ki haklı, sağlığı mühim. Ama kürtajın yaratacağı sağlık zafiyetinin farkında mı acaba?Bence öyle. İstediği adamın kendini tutamaması. Bu şekilde ikna edeceğini sanıyor evliliğe ama o adam yurt dışına kaçar evlenmez
Neneniz yaşındaki kadına böyle şeyler yazmamalısınızruhun degil senin aklin da 83. anca 83 yasindaki cahil kadinlarin konusacagi laflar bunlar. yazik.
Kürtaj yaptıracağını düşünmüyor ki. Sanıyor ki adam bebeği duyunca birden aile babası olacak.Şimdi spiralden kaçıyor ki haklı, sağlığı mühim. Ama kürtajın yaratacağı sağlık zafiyetinin farkında mı acaba?
Spiral taktır diye darlayan adam kesin kürtaj ister bence. Doğur da bakalım demez. Sanmıyorum yani kabulleneceğini.Kürtaj yaptıracağını düşünmüyor ki. Sanıyor ki adam bebeği duyunca birden aile babası olacak.
Ya niye tutamasın kendini offBen diyorum ki prezervatif yırtılması olabilir bir kaç kez başıma geldi kullandım. Ben öyle bir şey mi demişim her tutamadığında ertesi gün mü kullanıyorum dedim ama lütfen ya Eğer dedim öyle de bir kaza olsa kullanırım napim son çare dedim . Olma ihtimalinde kullanırım dedim ya oldu demedim .
İstemeyen adam evlilik içinde bile istemez, tonla konusu var açsın okusun. Annelik çoğunlukla içgüdüsel ama babalık öğrenilen birşey. Kimseye istemediği bir şeyi öğretemiyorsun malesef.Kürtaj yaptıracağını düşünmüyor ki. Sanıyor ki adam bebeği duyunca birden aile babası olacak.
Sizin bakış açınız saygı duyarımruhun degil senin aklin da 83. anca 83 yasindaki cahil kadinlarin konusacagi laflar bunlar. yazik.
Kürtaj ol bile demeyebilir. Konu sahibi “noldu aşkım foton gitti” durumuna düşer benceSpiral taktır diye darlayan adam kesin kürtaj ister bence. Doğur da bakalım demez. Sanmıyorum yani kabulleneceğini.
işte o plan pek işleyecek bi plan değil vazgeç diyoruzEvet hamile kalıp evlenmesini sağlamayı amaçlıyorum arkadaşlar. Kafanız rahatlamıştır umarım artık. Tek amacım bu işte ben de napiiiimBende böyle bi insanım işte napalım .
Amacın o değilse de zahmet edip geri bile çekilmeyen bir adam var, ve sen doğru düzgün korunmuyorsun bile. Ertesi gün hapı kazalar içindir, adam isteyerek çekilmiyor, bu durumda bu doğum kontrol yöntemi olarak kullanılmamalı, her defasında onu kullanıp hormon dengenin canına okuyorsun. Tekrar ediyorum, ertesi gün hapı doğum kontrol yöntemi değil, en son çare.Evet hamile kalıp evlenmesini sağlamayı amaçlıyorum arkadaşlar. Kafanız rahatlamıştır umarım artık. Tek amacım bu işte ben de napiiiimBende böyle bi insanım işte napalım .
Ben sadece evlilik dışı doğan çocukları kastetmiyorum.
Sizinde bahsettiğiniz gibi, Aile birliği içerisinde çocuğunu alıp kuruma veren nice insanlar var,
Fakat ortada evlilik - aile kavramı dahi yokken nedenn böyle bir ilişkiden dünya ya çocuklar gelsin.
Çocuk esirgemede değilim
Evlilik dışı çocuklar olmasın mı konusuna ben karar veremem. Ama Aile birliği olmadan dünyaya gelen çogu çocuk kurumlarda diyorum aksi birşey söylemiyorum.
Adam konu sahibinden vazgeçecek diye aklı çıkıyor. O yüzden spirale de tamam der her şeyi kabul eder. Şimdiye kadar kabul etmiş zaten adamın bütün saçmalıklarını. Bunu da kabul eder. Kadın kendine değer vermiyor ki karşısındaki adam önemsesin onu.Amacın o değilse de zahmet edip geri bile çekilmeyen bir adam var, ve sen doğru düzgün korunmuyorsun bile. Ertesi gün hapı kazalar içindir, adam isteyerek çekilmiyor, bu durumda bu doğum kontrol yöntemi olarak kullanılmamalı, her defasında onu kullanıp hormon dengenin canına okuyorsun. Tekrar ediyorum, ertesi gün hapı doğum kontrol yöntemi değil, en son çare.
Yooo tamm olarak da öyle dedim kusura bakmayın herkesin değer yargıları farklı seven insan sevdiğine zarar gelmesini istemez kaldıki kendi rahatı için kadının vücuduna müdahale ediliyor ne gerek var iyi valla yap et rahat olayım ama çocuk olmasın vs vs bu kadının kendi bedeni dokunurken bir çiçeğe dokunur gibi dokunmuyorsan incitmekten korkmuyorsa karşındaki evet değersiz hissetmesi normal değer veren erkek yanında daim olacağı kadınla yaşamalı onu istemediği hiç bir şeye zorlamamalı cinselikte onun istediğine tavır alıp sorun ediyorsa sadece cinsellik yüzünden birlikteliktir ozaman hayatta onun sorumluluğunu taşımayacaksada yaklaşmasın kadının yatağına