Beni yedekte düşünüp gününü gün mü ediyor ??? çok üzgünüm gerçekten :(

inanılmaz ama gerçek :

herkeste para yok sdss! herkes zengin değil!

Konuyu saptirmasaniz ?? Herkesin parasi kendini ilgilendirir.

Kizcagizi parasiyla hava atmis gibi gostermeye calisiyosunuz..

Konuyu saptirmadan konusun lutfen, kizin derdi baska. Sadece ona cevap verin ?!

Konuyu saptirmasaniz ?? Herkesin parasi kendini ilgilendirir.

Kizcagizi parasiyla hava atmis gibi gostermeye calisiyosunuz..

Konuyu saptirmadan konusun lutfen, kizin derdi baska. Sadece ona cevap verin ?!

ona cevap veriyorum bende
sen karışma bana lütfen
ben konuyu saptırmıyorum

ne yalan söyliyim, ben bile etkilenirdim bu kadar paradan :KK53:
ama sonra resti çekerdim :KK53:

Son düzenleme:
Çünkü ailem bana israfın günah olduğunu öğretti.Bursada böyle şeyler olmadığından İstanbul'a gelip görünce haliyle yadırgadım.

Olayı daha iyi anladım galiba sizin çevrenizde özellikle hep bu tip insanlar var sizin de durumunuz iyi ama bence çevrenizi değiştirin içi boş insanlarla dolu. Yoksa karşınıza çıkacak erkekler bundan pek farklı olmayacak gibi.

[sıze=2]hanımefendi herkeste para var :KK66: ben gayet rahatım maddi açıdan siz çok yanlış yönden değerlendiriyorsunuz. Ona maddi olarak ihtiyaç duyacak kadar vahim durumda olduğumu kim söyledi?[/sıze]

biz paranın kimde olduğunu
pardon paranın zaten ağzından dini imanı düşürmeden böyle hayatlar yaşayanlarda olduğunu zaten biliyoruz

biz paranın kimde olduğunu
pardon paranın zaten ağzından dini imanı düşürmeden böyle hayatlar yaşayanlarda olduğunu zaten biliyoruz

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

inanç insanın içinde yaşayacağı bir şeydir. bence kimse kimseye sormadığı müddetçe 4 kere umreye gittim de bilmem ne dememeli.
umreye gitme sayısı ile iman doğru orantılı değil . açıkçası bazı insanlar dinimizi gösteriş malzemesi olarak kullanıyor. bu kadar "para" kelimesinin geçtiği bir konuyu okuyunca da zaten konu sahibinin sevgilisinin nasıl biri olduğu gayet ortada. ben konu sahibine bir şey demiyorum ama
dinimiz lüks ve israfı haram kılmıştır. umreye gittiği için de övünüp durmasın. gitsin yoksullara yardım etsin hayvanlara yardım etsin onunla övünsün kutsal bir yere bilmem kaç kere gittiği için övünmesin

Son düzenleme:
tamam işte o adam için biçilmiş kaftansın yani öyle düşünüyor, e kendisi zaten zengin haliyle durumu iyi olan bir ailenin kızıyla evlenmek isteyecek e sen de sesini çıkarmıyosun onunla bununla düşüp kalkmasına o zaman tam bana göre bu kız diyor.

ileride evlenirseniz anasıyla babasıyla yollayacak seni tatile falan kendisi de işi gücü bahane edip yine düşüp kalkacak onunla bununla. hele çocukların olduktan sonra sen evde çocuklarına bakan herhangi bir kadından farksız olacaksın, ilgi alaka beklemeye hakkın bile olmayacak neden mi çünkü bu tarz tipler kadını dünyalık olarak görür yani evindeki buzdolabı çamaşır makinesi neyse sen de o olacaksın. üstüne bir de aldatılacaksın.

inanç insanın içinde yaşayacağı bir şeydir. bence kimse kimseye sormadığı müddetçe 4 kere umreye gittim de bilmem ne dememeli.
umreye gitme sayısı ile iman doğru orantılı değil . açıkçası bazı insanlar dinimizi gösteriş malzemesi olarak kullanıyor. bu kadar "para" kelimesinin geçtiği bir konuyu okuyunca da zaten konu sahibinin sevgilisinin nasıl biri olduğu gayet ortada. ben konu sahibine bir şey demiyorum ama
dinimiz lüks ve israfı haram kılmıştır. umreye gittiği için de övünüp durmasın. gitsin yoksullara yardım etsin hayvanlara yardım etsin onunla övünsün kutsal bir yere bilmem kaç kere gittiği için övünmesin

aynen ibadet de gizli olmalı kabahat de. 4 kere umreye gitmiş bu yaşında vovvv ne müthiş insan desinler diye işte. yoksula yardıma gelince elleri ceplerine gitmez ama ' o da onun imtihanı ' derler, ne kulu ne de Allah' ı kandıramazlar ama

ben sana 20.000 lik şaraplar alırım
şarap demeyin yahu şurda mübarek ramazana ne kaldı
şimdi şöle bi şirince oleydi iyiydi beeh
hay parmaklarınla bin yaşa
kezaze sınavından sonra hızımı alamadım henüz :KK52:
herkesi de aynı kefeye koymamak lazım :KK34:
ağzıyla kalbi bir olmayanlardan bahsediyorum canım

Inanç insanın içinde yaşayacağı bir şeydir. Bence kimse kimseye sormadığı müddetçe 4 kere umreye gittim de bilmem ne dememeli.
Umreye gitme sayısı ile iman doğru orantılı değil . Açıkçası bazı insanlar dinimizi gösteriş malzemesi olarak kullanıyor. Bu kadar "para" kelimesinin geçtiği bir konuyu okuyunca da zaten konu sahibinin sevgilisinin nasıl biri olduğu gayet ortada. Ben konu sahibine bir şey demiyorum ama
dinimiz lüks ve israfı haram kılmıştır. Umreye gittiği için de övünüp durmasın. Gitsin yoksullara yardım etsin hayvanlara yardım etsin onunla övünsün kutsal bir yere bilmem kaç kere gittiği için övünmesin
konuya cuk oturmuş bir de sözümüz vardır bizim
parayla imanın kimde olduğu belli olmaz diye
nerden baksan konu elinde kalıyor

konu sahibi sen de zengin olabilirsin ama
bu daha fazla para istemeyeceğin anlamına gelmez
ben de isterim daha çok para
ama bunu şaraba karıya kıza-erkeğe- yatırmam

sana istemem yan cebime koy demem de ondandı anlamamışsın sanırım ama
istemiyorum ama gittim
gittim ama arabadan inmedim
indim ama tartıştım
dur külahımı bulayım ona anlatırsın

tamam işte o adam için biçilmiş kaftansın yani öyle düşünüyor, e kendisi zaten zengin haliyle durumu iyi olan bir ailenin kızıyla evlenmek isteyecek e sen de sesini çıkarmıyosun onunla bununla düşüp kalkmasına o zaman tam bana göre bu kız diyor.

Ileride evlenirseniz anasıyla babasıyla yollayacak seni tatile falan kendisi de işi gücü bahane edip yine düşüp kalkacak onunla bununla. Hele çocukların olduktan sonra sen evde çocuklarına bakan herhangi bir kadından farksız olacaksın, ilgi alaka beklemeye hakkın bile olmayacak neden mi çünkü bu tarz tipler kadını dünyalık olarak görür yani evindeki buzdolabı çamaşır makinesi neyse sen de o olacaksın. üstüne bir de aldatılacaksın.

8000 liralık başka yemeklerde değil mi

bi saniye ben konunun bazı kısımlarını okumamıştım. 8000 liraya yemek mi yediniz ! aman allahım. yapmayın allah aşkına ya.

Öncelikle hepinizin yorumlarını okudum ve herkese tek tek teşekkür ederim Topluca yanıtlamak istiyorum sorularınızı. Öncelikle tekrar söylüyorum ki makarnalar değil ,açılan şarap yüzünden fiyat bu derece yüklü geldi. Ve örnek veriyorum İstanbulda yaşayanlar bilir reina gibi bir ortamda da bir şişe açtırıyorsun 1,5 - 2 bin tl. ve insanlar hiç umursamadan harcıyor bu paraları. Ben İstanbula geldiğimde gördüm öğrendim bunları ve şok oldum hala da inanamıyorum bazı şeylere. Neyse ben parasına aldanmadım kızlar benim ailemin maddi gücü de gayet yerinde çok şükür vakıf üniversitesinde okuyorum ve İstanbulda evim de var okul için alınan. O konuda yapılan yorumları kabul edemeyeceğim o yüzden, parası olan insan çok. Ne iş yaptıklarına gelirsek ne yapmıyorlar ki inşaatlar benzinlikler ticaret her şey. Restoranın yerini tarif edemeyeceğim ben İstanbul avrupa yakasını bilmiyorum. Yazımda da belirtmiştim ben meğer hiç gezmemişim İstanbul'u diye. :) Yavaş yavaş aşıyorum galiba artık o çocuğu. Gurur yapmamın sebebi bana ilk defa birinin böyle umursamaz davranmasıydı. Unutmadan bir de değil tam 4 kez umreye gitmiş... Tekrar tekrar teşekkür ederim hepinize vakit ayırdığınız için :)

canim benim reinada siseler 600 e aciliyor 2000 bikacsise fiyati sayesinde loca aliyorsun cevahirin orasi yani sislide makarnalari 100 sayarsak 7900 e sarap satilan sislideki italyan restaurantini cok merak ettim nasil kacirmisim kendime cok kizdim :) bir de bir sorum olucak kucukken cokmu cizgifilm izlediniz?

X