Beni yedekte düşünüp gününü gün mü ediyor ??? çok üzgünüm gerçekten :(

İçime oturdu ya, sanki para benden çıkmış gibi.. O parayı bulup evlenemeyenler var, milletin savurduğu paralara bak :26:

Konu sahibesi arkadaşım, bence de bu çocukla birlikte olmamalısın... Şayet sana aşkım, sevgilim deyip aramıyorsa, hadi aramasını geçtim gidip başka bir kadınla yatıyorsa, böyle biri sana yaramaz.. İçki içmicem deyip yemekte şarap söylüyorsa, annesi babası umreye gitmiş, evlenirsek!!! kapanmanı istiyorum deyip, sabahı başka bir kadının kollarında geçiriyorsa (ki evlenmek kelimesini de seni etkilemek ve yatağa atmak için kullandığını düşünüyorum), bu adamdan sana fayda gelmez..

Boşver, arama sorma ararsa açma.. Düşsün yakandan, sonra daha çok bağlanırsan başını ağrıtır söyleyeyim..

zaten bence konu sahibesinide o yüzden seçti
kız ondan hesap sormuyor, hiçbirşeye kızmıyor, yüzüne bile söledi başkalarıyla yattığını
ee er yada geç onunla evlenmesi lazım, çocuk sahibi olması lazım, bi veliaht yetiştirmesi lazım :KK52:
ideal adayda sdass zaten
kapanacak evde oturacak, çocuklara bakacak, hesap sormayacak, karışmayacak adamda gününü gün edecek.

kısaca özetleyeceksek, çocuk onu ona çocuk doğursun diye satın alacak...duygu muygu yok aralarında zaten
biraz ağır oldu ama gerçekler bunlar.

Son düzenleme:
seninle aynı şeyleri yaşayan bir arkadaşım var hatta okurken onu düşündüm.

ben bu tarz ilişkileri çok sağlıklı bulmuyorum,

böyle belli belirsiz durumlar, aramamalar, yalanlar,maddi gösterişler...normal adamların yaptığı işler değil bunlar,

kendine daha huzurlu bir ilişki bul tatlım o zaman aradaki farkı sende anlarsın.

ben sana 20.000 lik şaraplar alırım

Nie ya onlarda güzel oluyor, züğürt işi tam benlik :KK53:

zaten bence konu sahibesinide o yüzden seçti
kız ondan hesap sormuyor, hiçbirşeye kızmıyor, yüzüne bile söledi başkalarıyla yattığını
ee er yada geç onunla evlenmesi lazım, çocuk sahibi olması lazım, bi veliaht yetiştirmesi lazım :KK52:
ideal adayda sdass zaten
kapanacak evde oturacak, çocuklara bakacak, hesap sormayacak, karışmayacak adamda gününü gün edecek.

kısaca özetleyeceksek, çocuk onu ona çocuk doğursun diye satın alacak...duygu muygu yok aralarında zaten
biraz ağır oldu ama gerçekler bunlar.

Bencede canım :KK19:

Kompleksli bi erkek modeliyle daha karşı karşıyayız... Karşındaki erkek o kadar kompleksli, sorunlu bir tip ki kendi komplekslerini parasıyla ört bas etmeye çalışıyor yazık... Kelliği ve aşırı kilolarını nezaketi, centilmenliğiyle kamufle edebilecekken aksine "kıroyum ama para bende" diyor zavallı. Arkadaşların çok doğruyu söylemiş ne fiziksel ne de ruhsal olarak yakışmıyor o adam sana, uzak dur ondan.

Değişik bir arkadaşmış o bence bunları bir anlıkı beğeni ile yapmış yani bunun adı ne aşk ne sevdi gurur yapacak bir durum yok bence canım sen onu salla gitsin umarım hayatına adam gibi biri girer...

Nie ya onlarda güzel oluyor, züğürt işi tam benlik :KK53:

Bencede canım :KK19:

senin neyine şarap, bacak kadar boyunla :KK53:

diğer arkadaşlarında belirttiği gibi, kız hiç kendi duygularından bahsetmiyor
neden?
çünkü yok

sadece eskiden kalma bi hoşlantı var, ayrıca maddi durumuda bence onu cezbetti artı gurur meselesi yaptı, kendiside söylüyor
peki bu sağlıklı bir evliliğe doğru götürürmü insanı? sanmıyorum

bu arada ben şahsen evlenene kadar içimicem diyipte sonra şarap açtıran adamın senle evlenmek isterim sözünede inanmam.

Son düzenleme:
bu çocuk ne iş yapıyor merak ettim.yani 23 yaşında,bu kadar zengin nasıl olmuş?baba parası yiyor desem...hangi baba bu kadar bonkör olabilir?(hulusi kentmen)

koç ve sabancı ailesinin çocukları bile bir günde bu kadar para harcamıyordur.bir de bu ailenin ne iş yaptığı ve devlete ne kadar vergi verdiğini merak

ettim.

asıl soruna gelirsek,bence o çocuktan ve ailesinden bir an önce uzaklaş.

Kompleksli bi erkek modeliyle daha karşı karşıyayız... Karşındaki erkek o kadar kompleksli, sorunlu bir tip ki kendi komplekslerini parasıyla ört bas etmeye çalışıyor yazık... Kelliği ve aşırı kilolarını nezaketi, centilmenliğiyle kamufle edebilecekken aksine "kıroyum ama para bende" diyor zavallı. Arkadaşların çok doğruyu söylemiş ne fiziksel ne de ruhsal olarak yakışmıyor o adam sana, uzak dur ondan.

bu arada madem o kadar parası varsa neden saç ektirmiyo

senin neyine şarap, bacak kadar boyunla :KK53:

diğer arkadaşlarında belirttiği gibi, kız hiç kendi duygularından bahsetmiyor
neden?
çünkü yok

sadece eskiden kalma bi hoşlantı var, ayrıca maddi durumuda bence onu cezbetti artı gurur meselesi yaptı, kendiside söylüyor
peki bu sağlıklı bir evliliğe doğru götürürmü insanı? sanmıyorum

bu arada ben şahsen evlenene kadar içimicem diyipte sonra şarap açtıran adamın senle evlenmek isterim sözünede inanmam.

Bende ondan bahsettim, evlenmek istemeside palavra, inanmamak lazım :KK19:

Bu arada ben rakı içiyorum canım.. :KK53:

Bende ondan bahsettim, evlenmek istemeside palavra, inanmamak lazım :KK19:

Bu arada ben rakı içiyorum canım.. :KK53:

palavra tabi, ama yinede kenarda dursun, ne olur ne olmaz.
bu arada bende merak ediyorum, kendisimi söledi 8000 tl hesap ödedim yoksa konu sahibesimi hesabı aldı baktı :KK14:

ben cola içiyorum, arasırada kamilden gizli bira :KK53:

Ne ararsan her türlü pislik vardır bu tip erkeklerde parası var sadece ama içleri bomboş ahlaktan vicdandan bir zerre olsun nasibini almamış yaratık gibiler bir çok kızı da bu zenginlikleriyle altlarındaki spor arabalarla cezbetmeye çalışıyorlar ben insan yerine koyup da bu tip erkeklerle görüşmem şahsen. Benim hayat görüşüme aykırı bu tip insan görünümlü ama insan demeye bin şahit isteyen erkekleri arkdaş ya da sevgili ya da eş olarak seçmek. Bu tip adamları tercih eden kızları da hiçbir zaman anlamayacağım kusura bakamyın çünkü dşardan belli ne mal oldukları bu tip adamların. Kendi düşen ağlamaz diyorum .

konu sahibi bu arada asil de olsan yedek de olsan konu başlığına bakarak söylüyorum bu adamın gözünde zerre kadar değerin yok. zaten bu tipler kadını da para gibi harcanabilen bir meta olarak görür. uzak dur bu adamdan.

palavra tabi, ama yinede kenarda dursun, ne olur ne olmaz.
bu arada bende merak ediyorum, kendisimi söledi 8000 tl hesap ödedim yoksa konu sahibesimi hesabı aldı baktı :KK14:

ben cola içiyorum, arasırada kamilden gizli bira :KK53:

Evet birde hesap bu kadar geldi deyip böbürleniyorsa, sırf etkilemek içindir.. Başka bir anlamı yok.. Zaten o söylemese bu kız nereden bilecek gelen hesabı yaa :26:

Niye gizli içiyorsun kızıyor mu? Bende ilk defa sözlümle rakı içtim, çarpar seni dedi.. 3 duble içtim üstüne 2 bira içtim sapasağlam ayaktaydım, bünye sağlammış vesselam :KK53: Ama içeceksem bende bira içiyorum, daha iyi :KK55:

Ben en çok, umreye giden birinin, önüne gelenle yatmasına şaşırdım.
Şarabı makarnayı 8bini falan geçtim de.
Umre Haccın yarısı sayılır.
Sen hem umreye git, hem de zinaya devam et.

Bana burası çok ters geldi arkadaşlar.

Konu sahibi de belli ki, parasına şaşırmış.
Adam bi makarnayla şaraba bu kadar harcıyosa beni haydi haydi rahat ettirir diye düşünmüş.
O yüzden bu kadar düşünüyor.
Yoksa elinin tersiyle ittirirdi, senle mi uğraşcam diye.

Kızları kandırmaya çok meraklı olan erkekler aileyi işin içine sokar.
Yok onla tanıştırıyım, yok bunla tanıştırıyım.

İlk tanıştırdığı sen değilsindir, tasalanma.

Oğlanın ailesi de şöyle düşünüyodur:
''Yine getirmiş bi kız, kim bilir kimi kandırcak''

Her sakallıyı hoca sanmıcan evladım.

Yol ver gitsin, bak ne güzel okulun da bitmiş, daha düzgün birileriyle karşılaşırsın.

Evet birde hesap bu kadar geldi deyip böbürleniyorsa, sırf etkilemek içindir.. Başka bir anlamı yok.. Zaten o söylemese bu kız nereden bilecek gelen hesabı yaa :26:

Niye gizli içiyorsun kızıyor mu? Bende ilk defa sözlümle rakı içtim, çarpar seni dedi.. 3 duble içtim üstüne 2 bira içtim sapasağlam ayaktaydım, bünye sağlammış vesselam :KK53: Ama içeceksem bende bira içiyorum, daha iyi :KK55:

kendisi hiç içmiyor, sevmiyor içkiyi o yüzden ben içmiyosam sende içmiceksin diyo kızıyor bana

geldi konu sahibesi
bi sölesin bize o lokantanın ismi
ama ilk yorumunda yazmıştı adını bile yazamadığım bi italyan restorantına gittik diye
ama en azından yolu tarif eder bize öle gideriz
bendensin ebruş :KK53:

X