- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.706
beni de götür
hiç öyle yerlere gitmedim ben
ben sana 20.000 lik şaraplar alırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beni de götür
hiç öyle yerlere gitmedim ben
İçime oturdu ya, sanki para benden çıkmış gibi.. O parayı bulup evlenemeyenler var, milletin savurduğu paralara bak :26:
Konu sahibesi arkadaşım, bence de bu çocukla birlikte olmamalısın... Şayet sana aşkım, sevgilim deyip aramıyorsa, hadi aramasını geçtim gidip başka bir kadınla yatıyorsa, böyle biri sana yaramaz.. İçki içmicem deyip yemekte şarap söylüyorsa, annesi babası umreye gitmiş, evlenirsek!!! kapanmanı istiyorum deyip, sabahı başka bir kadının kollarında geçiriyorsa (ki evlenmek kelimesini de seni etkilemek ve yatağa atmak için kullandığını düşünüyorum), bu adamdan sana fayda gelmez..
Boşver, arama sorma ararsa açma.. Düşsün yakandan, sonra daha çok bağlanırsan başını ağrıtır söyleyeyim..
helal bee
zaten bence konu sahibesinide o yüzden seçti
kız ondan hesap sormuyor, hiçbirşeye kızmıyor, yüzüne bile söledi başkalarıyla yattığını
ee er yada geç onunla evlenmesi lazım, çocuk sahibi olması lazım, bi veliaht yetiştirmesi lazım
ideal adayda sdass zaten
kapanacak evde oturacak, çocuklara bakacak, hesap sormayacak, karışmayacak adamda gününü gün edecek.
kısaca özetleyeceksek, çocuk onu ona çocuk doğursun diye satın alacak...duygu muygu yok aralarında zaten
biraz ağır oldu ama gerçekler bunlar.
Nie ya onlarda güzel oluyor, züğürt işi tam benlik
Bencede canım
Kompleksli bi erkek modeliyle daha karşı karşıyayız... Karşındaki erkek o kadar kompleksli, sorunlu bir tip ki kendi komplekslerini parasıyla ört bas etmeye çalışıyor yazık... Kelliği ve aşırı kilolarını nezaketi, centilmenliğiyle kamufle edebilecekken aksine "kıroyum ama para bende" diyor zavallı. Arkadaşların çok doğruyu söylemiş ne fiziksel ne de ruhsal olarak yakışmıyor o adam sana, uzak dur ondan.
senin neyine şarap, bacak kadar boyunla
diğer arkadaşlarında belirttiği gibi, kız hiç kendi duygularından bahsetmiyor
neden?
çünkü yok
sadece eskiden kalma bi hoşlantı var, ayrıca maddi durumuda bence onu cezbetti artı gurur meselesi yaptı, kendiside söylüyor
peki bu sağlıklı bir evliliğe doğru götürürmü insanı? sanmıyorum
bu arada ben şahsen evlenene kadar içimicem diyipte sonra şarap açtıran adamın senle evlenmek isterim sözünede inanmam.
Bende ondan bahsettim, evlenmek istemeside palavra, inanmamak lazım
Bu arada ben rakı içiyorum canım..
Üşenmedim okudum, soru bile sordum, cevaba göre yorum da yazacağım...
Konu sahibesi huuuuu...
palavra tabi, ama yinede kenarda dursun, ne olur ne olmaz.
bu arada bende merak ediyorum, kendisimi söledi 8000 tl hesap ödedim yoksa konu sahibesimi hesabı aldı baktı
ben cola içiyorum, arasırada kamilden gizli bira
3 makarna ve 1 sise saraba 8000tl odenen italyan restaurantinin adini alabilirmiyim lutfen?
Evet ben ondan hoşlanıyorum. Ama çok soğudum bu olaylardan sonra haliyle
Evet birde hesap bu kadar geldi deyip böbürleniyorsa, sırf etkilemek içindir.. Başka bir anlamı yok.. Zaten o söylemese bu kız nereden bilecek gelen hesabı yaa :26:
Niye gizli içiyorsun kızıyor mu? Bende ilk defa sözlümle rakı içtim, çarpar seni dedi.. 3 duble içtim üstüne 2 bira içtim sapasağlam ayaktaydım, bünye sağlammış vesselam Ama içeceksem bende bira içiyorum, daha iyi