Beni yedekte düşünüp gününü gün mü ediyor ??? çok üzgünüm gerçekten :(

kendisi hiç içmiyor, sevmiyor içkiyi o yüzden ben içmiyosam sende içmiceksin diyo kızıyor bana

geldi konu sahibesi
bi sölesin bize o lokantanın ismi
ama ilk yorumunda yazmıştı adını bile yazamadığım bi italyan restorantına gittik diye
ama en azından yolu tarif eder bize öle gideriz
bendensin ebruş :KK53:

Ahhh canım benim yaaaa :KK53: Ama ben çok yerim 10 Bini gözden çıkarman lazım, o restorantta beni doyurabilmen için :KK53:

İsmini okuyamadım ama neredeyiz biz dediğimde Cevahirin orası işte dedi. Fiyatı yükselten de şarabın fiyatıdır.

cevahirin oraasi ne demek ya, bu nasil bir konusma tarzi, 4 yasinda cocuk mu

hem kel hem sisko hem de konusmasini bilmeyen bir godaman ile ne isin var , bide aldatiyor seni :KK45:kel imana gel diyesim geldi o adama:KK57:

Öncelikle hepinizin yorumlarını okudum ve herkese tek tek teşekkür ederim Topluca yanıtlamak istiyorum sorularınızı. Öncelikle tekrar söylüyorum ki makarnalar değil ,açılan şarap yüzünden fiyat bu derece yüklü geldi. Ve örnek veriyorum İstanbulda yaşayanlar bilir reina gibi bir ortamda da bir şişe açtırıyorsun 1,5 - 2 bin tl. ve insanlar hiç umursamadan harcıyor bu paraları. Ben İstanbula geldiğimde gördüm öğrendim bunları ve şok oldum hala da inanamıyorum bazı şeylere. Neyse ben parasına aldanmadım kızlar benim ailemin maddi gücü de gayet yerinde çok şükür vakıf üniversitesinde okuyorum ve İstanbulda evim de var okul için alınan. O konuda yapılan yorumları kabul edemeyeceğim o yüzden, parası olan insan çok. Ne iş yaptıklarına gelirsek ne yapmıyorlar ki inşaatlar benzinlikler ticaret her şey. Restoranın yerini tarif edemeyeceğim ben İstanbul avrupa yakasını bilmiyorum. Yazımda da belirtmiştim ben meğer hiç gezmemişim İstanbul'u diye. :) Yavaş yavaş aşıyorum galiba artık o çocuğu. Gurur yapmamın sebebi bana ilk defa birinin böyle umursamaz davranmasıydı. Unutmadan bir de değil tam 4 kez umreye gitmiş... Tekrar tekrar teşekkür ederim hepinize vakit ayırdığınız için :)

Son düzenleme:
bence sen bir daha arama,aradığında da açma telefonu, zor da olsa unut onu gitsin, okulunu bitir daha neleri çıkar karşına. adamın ne olduğu ve ne istediği belli değil ki. böyle dengesiz biriyle yola çıkmayı bile düşünme bence, kendine yazık edersin. bir gün öyle biri çıkarki karşına boşa harcadığın günlere üzülürsün

cevahirin oraasi ne demek ya, bu nasil bir konusma tarzi, 4 yasinda cocuk mu

hem kel hem sisko hem de konusmasini bilmeyen bir godaman ile ne isin var , bide aldatiyor seni :KK45:kel imana gel diyesim geldi o adama:KK57:

ama çok parası var
ayıp ediyosun
hiç bu kadar zengin bi adama kel ve şiko denirmi ayıp ayıp
seni kınıyorum :KK14:

Son düzenleme:
Öncelikle hepinizin yorumlarını okudum ve herkese tek tek teşekkür ederim Topluca yanıtlamak istiyorum sorularınızı. Öncelikle tekrar söylüyorum ki makarnalar değil ,açılan şarap yüzünden fiyat bu derece yüklü geldi. Ve örnek veriyorum İstanbulda yaşayanlar bilir reina gibi bir ortamda da bir şişe açtırıyorsun 1,5 - 2 bin tl. ve insanlar hiç umursamadan harcıyor bu paraları. Ben İstanbula geldiğimde gördüm öğrendim bunları ve şok oldum hala da inanamıyorum bazı şeylere. Neyse ben parasına aldanmadım kızlar benim ailemin maddi gücü de gayet yerinde çok şükür vakıf üniversitesinde okuyorum ve İstanbulda evim de var okul için alınan. O konuda yapılan yorumları kabul edemeyeceğim o yüzden, parası olan insan çok. Ne iş yaptıklarına gelirsek ne yapmıyorlar ki inşaatlar benzinlikler ticaret her şey. Restoranın yerini tarif edemeyeceğim ben İstanbul avrupa yakasını bilmiyorum. Yazımda da belirtmiştim ben meğer hiç gezmemişim İstanbul'u diye. :) Yavaş yavaş aşıyorum galiba artık o çocuğu. Gurur yapmamın sebebi bana ilk defa birinin böyle umursamaz davranmasıydı. Unutmadan bir de değil tam 4 kez umreye gitmiş... Tekrar tekrar teşekkür ederim hepinize vakit ayırdığınız için :)

Canım her İstanbul da yaşayan Reina ya mı gidiyor sende hee :KK53: Doğma büyüme İstanbuldayım daha Reina nın kapısından geçmedim :KK53:

Ayrıca annesinin zoruyla gitmiştir Umre ye de.. Yoksa umre ye gidip gelmiş bir adamın hareketlerinden eser yok.. Boşver unut gitsin :KK34:

ben olsaydım hiç aramazdım
aradığındada açmazdım

ama çok parası var

Hanımefendi herkeste para var :KK66: ben gayet rahatım maddi açıdan siz çok yanlış yönden değerlendiriyorsunuz. Ona maddi olarak ihtiyaç duyacak kadar vahim durumda olduğumu kim söyledi?

Son düzenleme:
Hanımefendi herkeste para var :KK66: ben gayet rahatım maddi açıdan siz çok yanlış yönden değerlendiriyorsunuz. Ona maddi olarak ihtiyaç duyacak kadar vahim durumda olduğumu kim söyledi?

bende yok

sende çok varsa neden 8000 tl ödediğine şaşırdın, madem herkeste varsa

Resturantta bir şişe şarap söyleyip bir daha içmicem diyen adamdan ne beklersin ki,içmesinde değilim yanlış anlama ben de alkol kullanan biriyim zaten.ama adam tutarsız bir dediği bir dediğini tutmuyor.Güvenme bence.

zamanında kızlarla gününü gün edip onlarla yatıp kalkıp bir de umreye gitmesi de cabası.

bende yok

sende çok varsa neden 8000 tl ödediğine şaşırdın, madem herkeste varsa

Çünkü ailem bana israfın günah olduğunu öğretti.Bursada böyle şeyler olmadığından İstanbul'a gelip görünce haliyle yadırgadım.

Son düzenleme:
Çünkü ailem bana israfın günah olduğunu öğretti.Bursada böyle şeyler olmadığından İStanbula gelip görünce haliyle yadırgadım.

inanılmaz ama gerçek :

herkeste para yok sdss! herkes zengin değil!

Son düzenleme:
bu arada sende neredeyse hep maddiyattan bahsetmişsin konuyu açarken

hiç kendi duygularından bahsetmedin
sen ondan hoşlanmıyorsun bile
hoşlanan insan kıskanır

inanılmaz ama gerçek :

herkeste para yok sdss! herkes zengin değil!

Beni yanlış anlamayın lütfen. Herkes maddi açıdan denk değildir tabii ki. Ben sadece bir erkeğin parasına aldanacak kadar paraya ihtiyaç duymadığımı belirtmek için söyledim. Para için kimseye eyvallah etmem yani

ben en çok, umreye giden birinin, önüne gelenle yatmasına şaşırdım.
şarabı makarnayı 8bini falan geçtim de.
Umre haccın yarısı sayılır.
Sen hem umreye git, hem de zinaya devam et.

Bana burası çok ters geldi arkadaşlar.

Konu sahibi de belli ki, parasına şaşırmış.
Adam bi makarnayla şaraba bu kadar harcıyosa beni haydi haydi rahat ettirir diye düşünmüş.
O yüzden bu kadar düşünüyor.
Yoksa elinin tersiyle ittirirdi, senle mi uğraşcam diye.

Kızları kandırmaya çok meraklı olan erkekler aileyi işin içine sokar.
Yok onla tanıştırıyım, yok bunla tanıştırıyım.

Ilk tanıştırdığı sen değilsindir, tasalanma.

Oğlanın ailesi de şöyle düşünüyodur:
''yine getirmiş bi kız, kim bilir kimi kandırcak''

her sakallıyı hoca sanmıcan evladım.

Yol ver gitsin, bak ne güzel okulun da bitmiş, daha düzgün birileriyle karşılaşırsın.
bence umreye giden insanın 8000 lira hesap ödemesi çok daha vahim
nasıl din iman umre bu
bu ülkede açlıktan ölen bebekler varken dünya bu haldeyken insan o parayı oraya gömer de nasıl da dindar olur
o parayla kaç aile doyardı
papucumun dindarları

X