Beni yedekte düşünüp gününü gün mü ediyor ??? çok üzgünüm gerçekten :(

ben böyle bir adamla oalacağımı bilsem arkama bakmadan kaçarım istersen 25 binlik makarna ve şarap alsın.... peh paraymışşş....bence sende arkana bakma. bak güzel bir kızmışsın daha neleri çıkar karşına.. eğer aksini yapıp evlenirsen çokkkk üzülürsün demedi deme şekerimmmm

arayıp,sormayın bu kadar üstüne düşmeyin..siz değersiz değilsiniz..

valla ben makarnaya verilen 8 bin lirada kaldım

adamın nasıl biri olduğunu baştan beri biliyormuşsunuz ne yapmaya çalıştığı ortada

adamın tarzı bu

belli ki sizide ölçüp tartıp kendince beğenmemiş aramadığına göre

Ben en cok beyfendının baska kızlarla yatmasına takılmamanıza takıldım
benle mı yapcak demıssınız ama sızle yapmasın dıye sızle beraberken baska kızlarla yapması aldatmadır kı
aldatılmayı normal karsılıyorsunuz

ayrıca sızı sevmedıgı cok acık..evlenecegım bırı dursun kenarda, nasılsa baskalarıyla beraber olmama da kızmıyo, bu sırada ben de gunumu gun edeyım dıye dusunuyo

hıc artısı yok bu ınsanın..sıze nesı cazıp gelıyor kı? Dınıne duskun desem asla degıl..
Umreye gıdıo sonrasında baska kızlarla yatıyo, bı restorana 8 bın o demek ne demek ya
saka gıbı

Kişiliği oturmamış, para ile adam olunacağını sanan, görgüden nasibini almamış, gözü kapalı beşer, cinsiyeti erkek

Sizi kiminle tanıştırırsan tanıştırsın, niyeti ne olursa olsun, bu adamla ömür geçer mi ??

Geçmez, inançları ile sosyal yaşamının arasına sıkışıp kalmış, ne olacağına karar verememiş bir adam.

Tuhafıma giden yazıda senin duyguların adına hiç bir anlatım yok. Yazma şeklinden anladığım kadarıyla bir parça hayranlık ve elde edilemeyenin tadı var ama evlilik ciddi bir iş, bu karakterle yaşanmaz.

şarap pahalıdır kızlar...
makarna 8 bin etmez...
valla bende bi yemeğe o kadar para döken bi adamı görgüsüz olarak tanımlardım kendi içimde...
üstelik çok saçma sapan bi ilişki anlayışı var..
azcık dengesiz galiba...
önce mesaj atıyo sonra yok ben atmadım diye palavralar sıkıyo..
şizofrenmidir nedir...
sağlam bi adam değil bunu kabul et yeter...
geriside senin sabrına kalmış zaten..
allah yardım etsin...

bugün seni çantada keklik gören evlenincede aynını yapar canım ,o zamanda sen onun karısı olursun ama o dışarda gönül eğlendirmeye devam eder.nekadarda çoğaldı ya dini kullanan insanlaar.geçenlerdede benim liseden bir arkadaşım vardı o zamandan sonra hiç görüşmemiştk face yoluyla evlenmiş 2 çocuğu olmuş ve boşanmış,çocuğunun ağzından sohbet,din,namaz falan hiç düşmüyo ama resimlerine bakınca içkisiz resim göremezssin,sonrasında kendi yaşının yarısında kızlarla resimler ...tabi beni ilgilendirmez ama ben böylelerine anca şunu derim YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN YADA HİÇ GÖRÜNME

bence siz beyfendinin maddi durumundan etkilenmişsiniz öyle olmasa hiç bir kız bukadar ilgisiz alakasız biri için hala bir umut beklemezdi. birde hesabın 8000 tl olduğunu omu size söyledi:):) merak ettim nasıl öğrendiniz yoksa sizmi bakim nekadar tutmuş dedinizaramadığına sevinin aramaması içinde dua edin

onun sizi neden tuttuğu belli aslında da,sizin onu hala neden ttuttuğunuz soru işareti???

aşığım,seviyorum demeyin bana yukarıda yazdıklarınızdan böyle bir duygu alamadım.çok fazla bir paylaşımda da bulunmamışsınız.

adam başkasıyla yatıyo umursamıyorsunuz,aramıyo sormuyo hala bekliyorsunuz...karakteri sağlam birinin dış görüntüsü önemli değildir bence gönül bu seversiniz,eee adamda sizce tip falan da yokmuş(kel ve şişman ya) amaca giden yolda herşey mübah galiba,neticede zengin biriyle izdivaç yapmak var.

Son düzenleme:
görgüsüzlugunu gectım,tutarsızlıgı gectım, yanı senı yatakta aldatmıs olmasını sıneye cekmıssın! Bunuda unutursun..

3 tabak makarna bir şişe şarap 8.000 tl yaşadığım duygu aynen şu eski türk filmlerinde izlerdik ya adam kızları paralarla kandırmak için götürdüğü yerlerdeki garsonlara bahşiş verip adamı çok zengin gösterip sınırsız hizmet gösteriyorlar belkide öle bişeydir el altından paranın kalaınını geri alıyordur nuri alço film müzikleri aklıma geldi vala kaç kurtul vala

sana mesaj atan diğer kız da sevgilisi.
seninle olan ilişkisini farketmiş kaba tabirle kız kendince sizi basmış.
sevgilinde durumu kurtarmak için senin onun peşinden koştuğunu hasta olduğun yalanını atmış.
kızda seni arayıp sevgilimin peşini bırak demiş.
hatta kıza daha inandırıcı olsun diye de sana "peşimi bırak" diye mesaj atmış.
sonrada seni arayıp olayı toplamaya çalışmış bu kezde sana "o kız hasta" demiş.
velhasıl kelam bu adama tekmeyi bas yoksa milyon kez aldatılacaksın.

Tobe tobe. Ne isiniz var boyle biriyle. Nedemek yanimda biri yatiyor olabilir. Sacma geldi. En kabullenemezdim. Benle yatmiyorsa baskasiyla yatcak anlaminami geliyor. Bu dusunceye tepkiliyim. Illa biriyle yatmasi gerekmiyor. Asik olan erkek 5 yilda bekler 10 yilda bekler. Seksiz hayat olmuyormu? Eger bi erkegin boyle bi huyu varsa direk postalarim. Benimde 5 yillik
Bi iliskim vardi ama baskasiyla ihtiyac diye yatmadi. Belki nerden biliyorsun diceksiniz ama 24 saat kontrollumdeydi. Hic telefonunu kapatmazdi. Hep arardim acardi. Sonuc olarak olmadi o ayri konu. Ama yani bu insani hala dusunebilmeniz garip geliyor. Iyi dusunun derim.

3 tabak makarnaya bi şaraba 8 bin lira ödüyorsa o adamın idam edilmesi gerekir, ciddiyim bu tiplerin tükettiği oksijen ziyan oluyor. fukaraya çıkarıp 5 lira verirken kırk kere düşünürler ama 8 bini bir lokantada ezerler, umreye de gösteriş olsun diye gitmiştir, trend ya hani burjuvalar arasında o umre onu çarpsın inşallah. Allah' ı kandıracak sanki .

seni aldatmış elin karısıyla sen de benimle yatacak değil ya gitsin başkalarıyla yatsın diyosun. '' Büşra '' diye bir film vardı oradaki kızın nişanlısı da aynı senin bu haramzade erkek arkadaşın gibiydi, tamam ayrılma bu adamdan hatta evlen de başına gelecekleri gör.

kırımız yazılara dikkat (devam edicem ama şimdilik oraya kadar okudum, unutmiyim diye hemen çizdim)

zaten kızda hem onun evlenene kadar içki içmediğini dinlemiş hem açtırdığı şarabı içmiş

ben yüzüne söylerdim valla, madem evlenene kadar içmiycen ne diye bana şarap açtırıyosun malmısın nesin derdim

makarnaya verdığı 8 bıne acıdım ben

İçime oturdu ya, sanki para benden çıkmış gibi.. O parayı bulup evlenemeyenler var, milletin savurduğu paralara bak :26:

Konu sahibesi arkadaşım, bence de bu çocukla birlikte olmamalısın... Şayet sana aşkım, sevgilim deyip aramıyorsa, hadi aramasını geçtim gidip başka bir kadınla yatıyorsa, böyle biri sana yaramaz.. İçki içmicem deyip yemekte şarap söylüyorsa, annesi babası umreye gitmiş, evlenirsek!!! kapanmanı istiyorum deyip, sabahı başka bir kadının kollarında geçiriyorsa (ki evlenmek kelimesini de seni etkilemek ve yatağa atmak için kullandığını düşünüyorum), bu adamdan sana fayda gelmez..

Boşver, arama sorma ararsa açma.. Düşsün yakandan, sonra daha çok bağlanırsan başını ağrıtır söyleyeyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…