Biktirdilar artık dimien azindan ozel tasarim pirlantayi paylasmis.ben arkadasim artik eşinin aldigi 3 kurusluk dondurmayi bile "kocskosunun" aldiginin altini çizip paylasinca cikardim her yerden
:)
Beğenilmekten değil takipten rahatsızım
Benim aldıgım model arabayı facede begenir lendi ehliyeti bile yok
Eşimle tatile gideriz gittiğimiz otellerin sayfasını bulur begenir facede
Farklı sehirlerdeyiz
Bizim yasadıgımız sitenin face sayfasını bulur o u begenir
Gecenlerde mobilyalarımızı yeniledik
Nerden aldınız diye sordu
Söyledik
O gece bi baktım o mobilyanın sayfasını begenmiş
Eşim iş değiştirdi
Eşimin girdiği şirketin face sayfasını begenmiş
Eşimin müdürleri iş arkadasları sunum yapıyor tanımadıgı adamların resimlerini begeniyor
Şirketin paylastıgi ne oldugunu anlamadıgı ürünlerin fotosunu begeniyor
Sacım için vishy den ürün almıstım
Onların evine gtmıstik yazın
Banyoda sacıma sürdüm ürünü
Geri odamıza koydum
O gece yatarken faceye bakayım dedim , benim görümce vakit gecirmemiş vichy sayfasını begenmiş
Mesela ben kuaföre gidiyorum ya
Sacımı begenirse sorar hangi kuaför diye
Ben de soylerim
O gün illa o kuaförün sayfasını bulur faceden begenir:)
Farklı sehirlerdeyiz düşün yani
Bazen benim arkadaslarımın herkese acık olarak paylastıgı seyleri alır kendi sayfasında paylasır
Asla kacirdiği hiçbir sey olmaz
Bu kadar vakti enerjiyi nerden bulur bilmem
Aynen bi de WhatsApp durumunda benim paylaştığım bir şeyi görür 2 dk sonra oğlunun fotosunu paylaşır hemen. Kapattım ben ona WhatsApp durumumukeşke benim görümem de beni takipi bıraksa
her eklediğim gönderiyi anında ilk begenen o olur
saat kaç olursa farketmez daha foto yuklenırken begenır
watsap durumumu güncellleyince de ilk görüntüleyen o olur
Allahtan dondurma almış, ya bi tektaş , pırlanta vs alsaydı nolurduen azindan ozel tasarim pirlantayi paylasmis.ben arkadasim artik eşinin aldigi 3 kurusluk dondurmayi bile "kocskosunun" aldiginin altini çizip paylasinca cikardim her yerden
:)
Beğenilmekten değil takipten rahatsızım
Benim aldıgım model arabayı facede begenir lendi ehliyeti bile yok
Eşimle tatile gideriz gittiğimiz otellerin sayfasını bulur begenir facede
Farklı sehirlerdeyiz
Bizim yasadıgımız sitenin face sayfasını bulur o u begenir
Gecenlerde mobilyalarımızı yeniledik
Nerden aldınız diye sordu
Söyledik
O gece bi baktım o mobilyanın sayfasını begenmiş
Eşim iş değiştirdi
Eşimin girdiği şirketin face sayfasını begenmiş
Eşimin müdürleri iş arkadasları sunum yapıyor tanımadıgı adamların resimlerini begeniyor
Şirketin paylastıgi ne oldugunu anlamadıgı ürünlerin fotosunu begeniyor
Sacım için vishy den ürün almıstım
Onların evine gtmıstik yazın
Banyoda sacıma sürdüm ürünü
Geri odamıza koydum
O gece yatarken faceye bakayım dedim , benim görümce vakit gecirmemiş vichy sayfasını begenmiş
Mesela ben kuaföre gidiyorum ya
Sacımı begenirse sorar hangi kuaför diye
Ben de soylerim
O gün illa o kuaförün sayfasını bulur faceden begenir:)
Farklı sehirlerdeyiz düşün yani
Bazen benim arkadaslarımın herkese acık olarak paylastıgı seyleri alır kendi sayfasında paylasır
Asla kacirdiği hiçbir sey olmaz
Bu kadar vakti enerjiyi nerden bulur bilmem
aramız soğuk zatenYalnız bu epey ürkütücü bir durum...
Ben olsam aşırı rahatsız olurdum böylesine bir takipten bir şekilde de aramı soğuturdum sanırım
iyi yapmıssınAynen bi de WhatsApp durumunda benim paylaştığım bir şeyi görür 2 dk sonra oğlunun fotosunu paylaşır hemen. Kapattım ben ona WhatsApp durumumu
zamanı cok evetAy okurken bayildim.. iyiki farkli şehirlerdeymissiniz. Cekilir mi o ya mercek altina almis resmen sizi. Zamani cok demekki
Ben bunun çocuğunu sevmiyorum, sevmiyorum derken hani tutup agucuk mugucuk yapmıyorum. Ama kendi canımdan kanımdan yeğenim var sürekli fotoğraf çekerim beraber fotomuzu paylaşırım. Gördüğü saniye kendi çocuğunu koyar. Tamam senin de çocuğun var anladık yani derim içimden.iyi yapmıssın
ben de durum paylasmıyorum artık
facemı de dondurdum sırf bu kadın yuzunden
sizinki çocukları yarıstırıyor:)Ben bunun çocuğunu sevmiyorum, sevmiyorum derken hani tutup agucuk mugucuk yapmıyorum. Ama kendi canımdan kanımdan yeğenim var sürekli fotoğraf çekerim beraber fotomuzu paylaşırım. Gördüğü saniye kendi çocuğunu koyar. Tamam senin de çocuğun var anladık yani derim içimden.
Çok değişikler. İnşallah hayırlısıyla olur bebeğiniz.sizinki çocukları yarıstırıyor:)
tabiki kendi yegenını daha cok seversın
bizimki de çocugumuz olsun istemıyor
kendı ıkı cocugu var
eşime sürekli o cocukların baskısını kurar
evlendin diye yegenlerını unutmak yok, onlar babalarından cok seni baba bildiler bak der
arada arar, dayısııııı yeğenlerini hiç aramıyorsun ama der
( yegenleri sanki eşimi arıyor dayı olarak)
arada mesaj atar eşime cocuklarının fotosonu, ve bizim doğal yoldan cocugumuz olmuyor
ben bırkere konusunu actım gorumceme keske acmasaydım daha cok asabımı bozar oldular