Beni takibi bırakmışsın diyen yeni gelin!

Ben de bu tarz bi cevap yazmayı planlıyorum evet

Bu kızla herhangi bir muhabbetiniz yokmuş zaten sırf aileniz komşu aileyle problem yaşanmasın diye böyle savuşturun bence. Bu mesajı yazan psikoloji aileyi de ayartmaya çalışabilir. Annenizin boş yere canı sıkılmasın.

Niye dert edin ki paylaşımlarının ne ahirete bir faydası var ne bu dünyaya işime gelmeyenleri çıkarırım buda benim huyum hadi sanada güle güle canımyaz..

anlattığınız kadarıyla bu kız biraz çirkef birisi. hemen işe kocasını da karıştırmış; yazdığı lafı nereye çekseniz gider. yengeyi de işin içine karıştırmış ki olayları büyütmekten korkusu da yok. her şeyi insanların gözüne sokmayı sevmesinin yanı sıra paylaşımlarınızı beğenmemesine rağmen sizin onu çıkardığınızı hemen anlamışsa aynı zamanda oldukça kıskanç olduğu sonucunu çıkarıyorum. ben sizin yerinizde olsam kesinlikle cevap yazmam çünkü bu tarz insanlar kavgadan beslenir, siz yazdıkça daha da ağır laflar eder; ama belli ki sizin mizacınız öyle değil. üstelik cevap yazsanız muhtemelen annenize kadar sizi şikayet eder. gördüğünüzde de sorarsa sadece akrabalarınızı ve en yakın arkadaşlarınızı takip etmek istediğinizi söylersiniz. sizi listeden çıkardığını vurgularsa teşekkür eder, onun kararına saygı duyduğunuzu söylersiniz. ağız dalaşına girmeden ne söylerse söylesin "ben öyle bir karar aldım" derseniz siniri bozulan o olur; siz olmazsınız. böyle hayatını herkesin gözüne sokmaya çalışan insanları sallamadığınızı göstermek bence onlara karşı alınacak en doğru tavır. hayatınızdan çıkarmakla da çok iyi etmişsiniz.

cvap verme

bir şey de kaybetmemişsin öyle buldumcukların hayatımızda işi yok

bende hiç sevmem

bu nedenle lisedeki birçok arkadaşımı engelleyip sildim

görgüsüzlüğe tahammülüm yok

çok zorlarsa ben yapmadım kuzenim yapmış yanlışlıkla de
virüs bulaşmış de laf mı anlatacaksın boşver

Ben boyle durumlarda karsimdakini engelliyorum. Yani takip etmeyi istemiyorsam engelliyorum ki hem o da beni takip etmesin hem de takipten ciktigimi fark etmesin diye
Bence bu üslupta birine cevap yazmayin. Zaten annenizle de komsularmis. Cevap yazarsaniz konu büyür.

ayyy ayybu tipler korkunç işsiz güçsüz buna sarmış sorsan herkes onu çok kıskanıyordur.
insanlar sana acıyor, tiksiniyor haberin yok. bir de bunların ortak özelliği çirkeflik.
ne yaparsan yap çirkefleşir ve seni kıskançlıkla suçlar.
beyim izin vermiyo sadece onun tanıdıkları kalıcakmış hesaplarımda deyip eşini de çıkarırdım heralde.

keşke benim görümem de beni takipi bıraksa
her eklediğim gönderiyi anında ilk begenen o olur
saat kaç olursa farketmez daha foto yuklenırken begenır

watsap durumumu güncellleyince de ilk görüntüleyen o olur

Beğenilmekten neden rahatsızsınız ki görümce işte ne güzel beğenmiş.Beğenmezse de kıskanç görümce beğenmiyor deriz biz hatunlar :)

Nazar değmesin diye çıkardım dersin.

Sadece facebook kullaniyorum onu da uzun sure kapatıp kışın açtım. Instagrami 2 yil once kullandim ticari amacli ama kapadim 2 haftada , twittera hic üye olmadim. Facebooka günde 15 dakika bakarim bakmam, gelemiyorum sacma sapan paylaşımlara. Bence cok gereksizler, birileri ile irtibatim kopmasin diye facem var ama zaten irtibat kurmak istedigimle kurarim diyorum. Bu dediginiz tarz paylaşımlari cok insan yapiyor, aşırı sacma ve itici.

Ama beni de silse birisi ben de bozulurdum. Görgüsüz olması ayrı sey ama silmek onu yok saymak demek sosyal medyada. O da haklı olarak bozulmuş ve seni sildim demiş. Benim cok yakınlarim bunu yapiyor, napçan hee diyip geçcen..

Beğenilmekten neden rahatsızsınız ki görümce işte ne güzel beğenmiş.Beğenmezse de kıskanç görümce beğenmiyor deriz biz hatunlar :)
Beğenilmekten değil takipten rahatsızım
Benim aldıgım model arabayı facede begenir lendi ehliyeti bile yok
Eşimle tatile gideriz gittiğimiz otellerin sayfasını bulur begenir facede
Farklı sehirlerdeyiz
Bizim yasadıgımız sitenin face sayfasını bulur o u begenir
Gecenlerde mobilyalarımızı yeniledik
Nerden aldınız diye sordu
Söyledik
O gece bi baktım o mobilyanın sayfasını begenmiş
Eşim iş değiştirdi
Eşimin girdiği şirketin face sayfasını begenmiş
Eşimin müdürleri iş arkadasları sunum yapıyor tanımadıgı adamların resimlerini begeniyor
Şirketin paylastıgi ne oldugunu anlamadıgı ürünlerin fotosunu begeniyor
Sacım için vishy den ürün almıstım
Onların evine gtmıstik yazın
Banyoda sacıma sürdüm ürünü
Geri odamıza koydum
O gece yatarken faceye bakayım dedim , benim görümce vakit gecirmemiş vichy sayfasını begenmiş

Mesela ben kuaföre gidiyorum ya
Sacımı begenirse sorar hangi kuaför diye
Ben de soylerim
O gün illa o kuaförün sayfasını bulur faceden begenir:)
Farklı sehirlerdeyiz düşün yani

Bazen benim arkadaslarımın herkese acık olarak paylastıgı seyleri alır kendi sayfasında paylasır
Asla kacirdiği hiçbir sey olmaz
Bu kadar vakti enerjiyi nerden bulur bilmem

Aynı nı bende yaşadım birde üste çıktılar...
Umurunuzda olmasın , varlığı ne kazandıryorki sinirden başka yokluğu ne kaybettirsin.
Bende ki daha fenaydı benim mutluluk pozlarımı , hediyelerimi çekemedin kıskandın diye birde üste çıktıydı şımarık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…