- 6 Mayıs 2010
- 1.357
- 2.165
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç bişey yazma kudursun.Merhabalar,
Eski komşumuzun oğlu evlendi. Düğününe gittik. 2 ay sonra ben evlendim, eşi düğünüme geleceklerini soyleyip gelmediler ve o tarihte tatile gittiler. Cok şaşırmama ragmen bir tepki vermedim. Bu arada annemle çok samimi komşular aynı apartmanda bu kızın kayınvalidesi ve kayınpederi.
Bu kızla instagram ve facebooktan ekliyiz birbirimzde ve sadece oradan gördüğüm kadarıyla son derece görgüsüz biri. Eşinin aldığı herşeyi paylaşan 1,2 değil 10 fotoğrafla birlikte her açıdan çekip yükleyen bir kız. Sürekli erim beyimle şurda burda geziyoruz temalı çatlayın yazılı fotolar paylaşmakta ve ben bu bana hitap etmeyen uslube sürekli maruz kalmaktan çok sıkıldım. En son doğum gününde eşinin aldığı yüzüğü videolu fotoğraflı 15 kez paylaşıp birde "özel tasarım pırlantadır. Erim bana doğum günü hediyesi özel olarak yaptırmış" yazıp paylaşım yaptığını görünce ben bunu görmek zorundamıyım bu ne ya diye düşünüp takibi bıraktım. Şimdi bana istagramdan msj atmış hayırdır sarisinn beni heryerden çıkarmışsın diye. Ben onu da kırmayacak şekilde nasıl söyleyebilirim bu düşüncemi?
10 dk sonra gelen edit:
Kızlar ben gelen mesajı acmadan okuyabildiğim kadarıyla görüp bu konuyu açmıştım , şimdi mesajı acıp okuduğumda ben iyice cok oldum ben kızı nasıl kırmadan kendimi ifade edebilirim diye düşünürken atmış oldu mesaj buymuş; aynen yazıyorum.
"Sarisinn hayırdır beni heryerden çıkarmışsınız ailecek bir sorun mu var ahmetide çıkartsaydınız ozman ama gerek kalmadı ben cıkarttım sizi !"
Ahmet eşi yani bizim komşunun oğlu.
Ailecek dediği de benim abimin eşini kendi engellemiş , yengeme sordum ben silmedim dedi.
Allahım nasıl sakız gibi yaptı durumu
Beğenilmekten değil takipten rahatsızım
Benim aldıgım model arabayı facede begenir lendi ehliyeti bile yok
Eşimle tatile gideriz gittiğimiz otellerin sayfasını bulur begenir facede
Farklı sehirlerdeyiz
Bizim yasadıgımız sitenin face sayfasını bulur o u begenir
Gecenlerde mobilyalarımızı yeniledik
Nerden aldınız diye sordu
Söyledik
O gece bi baktım o mobilyanın sayfasını begenmiş
Eşim iş değiştirdi
Eşimin girdiği şirketin face sayfasını begenmiş
Eşimin müdürleri iş arkadasları sunum yapıyor tanımadıgı adamların resimlerini begeniyor
Şirketin paylastıgi ne oldugunu anlamadıgı ürünlerin fotosunu begeniyor
Sacım için vishy den ürün almıstım
Onların evine gtmıstik yazın
Banyoda sacıma sürdüm ürünü
Geri odamıza koydum
O gece yatarken faceye bakayım dedim , benim görümce vakit gecirmemiş vichy sayfasını begenmiş
Mesela ben kuaföre gidiyorum ya
Sacımı begenirse sorar hangi kuaför diye
Ben de soylerim
O gün illa o kuaförün sayfasını bulur faceden begenir:)
Farklı sehirlerdeyiz düşün yani
Bazen benim arkadaslarımın herkese acık olarak paylastıgı seyleri alır kendi sayfasında paylasır
Asla kacirdiği hiçbir sey olmaz
Bu kadar vakti enerjiyi nerden bulur bilmem
Ahahh ne sen sor ne ben söyleyimÇok fenaymış ya ben burda bunaldım.Allah sabır versin.İşiniz zor bu görümceyle :)
bazılarına görgüsüz olduğunu açıkça söylemek gerekMerhabalar,
Eski komşumuzun oğlu evlendi. Düğününe gittik. 2 ay sonra ben evlendim, eşi düğünüme geleceklerini soyleyip gelmediler ve o tarihte tatile gittiler. Cok şaşırmama ragmen bir tepki vermedim. Bu arada annemle çok samimi komşular aynı apartmanda bu kızın kayınvalidesi ve kayınpederi.
Bu kızla instagram ve facebooktan ekliyiz birbirimzde ve sadece oradan gördüğüm kadarıyla son derece görgüsüz biri. Eşinin aldığı herşeyi paylaşan 1,2 değil 10 fotoğrafla birlikte her açıdan çekip yükleyen bir kız. Sürekli erim beyimle şurda burda geziyoruz temalı çatlayın yazılı fotolar paylaşmakta ve ben bu bana hitap etmeyen uslube sürekli maruz kalmaktan çok sıkıldım. En son doğum gününde eşinin aldığı yüzüğü videolu fotoğraflı 15 kez paylaşıp birde "özel tasarım pırlantadır. Erim bana doğum günü hediyesi özel olarak yaptırmış" yazıp paylaşım yaptığını görünce ben bunu görmek zorundamıyım bu ne ya diye düşünüp takibi bıraktım. Şimdi bana istagramdan msj atmış hayırdır sarisinn beni heryerden çıkarmışsın diye. Ben onu da kırmayacak şekilde nasıl söyleyebilirim bu düşüncemi?
10 dk sonra gelen edit:
Kızlar ben gelen mesajı acmadan okuyabildiğim kadarıyla görüp bu konuyu açmıştım , şimdi mesajı acıp okuduğumda ben iyice cok oldum ben kızı nasıl kırmadan kendimi ifade edebilirim diye düşünürken atmış oldu mesaj buymuş; aynen yazıyorum.
"Sarisinn hayırdır beni heryerden çıkarmışsınız ailecek bir sorun mu var ahmetide çıkartsaydınız ozman ama gerek kalmadı ben cıkarttım sizi !"
Ahmet eşi yani bizim komşunun oğlu.
Ailecek dediği de benim abimin eşini kendi engellemiş , yengeme sordum ben silmedim dedi.
Allahım nasıl sakız gibi yaptı durumu