Aslın o olay şu şekilde gelişti biz bunların düğününe gittik gitme sebebim o degil kayınvalidesiyle olan komşuluk ilişkimizdi. Sonra benim düğün olcakken hiçbir zaman konuşmuşluğumuz yokken bana instagramdan msj atarak düğün tarihimi sordu biyerlere gitme planları varmış ona göre ayarlıyacakmış. Sonra düğünüm olcağı hafta sonu tatile gitti:))) düğünüme gelmeyen diğer insanlar beni bunun yaptığı kadar sasırtmadı. Buna önemsemek diyemeyiz sanırım .
Yazmadım yazmaktan vazgeçtimSarisinn cevap yazdınız mı ?
E tamam zaten gideceklermis, demek ki ayarlayamamislar. Ben sok olacak birsey goremedim. Acaba sizden tarihi ogrenip bilincli olarak o tarihte gittiklerini falan mi dusunuyorsunuz?
En iyi cevap!Yazmadım yazmaktan vazgeçtim
Yazmadım yazmaktan vazgeçtim
böyle hayatını herkesin gözüne sokmaya çalışan insanları sallamadığınızı göstermek bence onlara karşı alınacak en doğru tavır.
En son doğum gününde eşinin aldığı yüzüğü videolu fotoğraflı 15 kez paylaşıp birde "özel tasarım pırlantadır. Erim bana doğum günü hediyesi özel olarak yaptırmış"
Merhabalar,
Eski komşumuzun oğlu evlendi. Düğününe gittik. 2 ay sonra ben evlendim, eşi düğünüme geleceklerini soyleyip gelmediler ve o tarihte tatile gittiler. Cok şaşırmama ragmen bir tepki vermedim. Bu arada annemle çok samimi komşular aynı apartmanda bu kızın kayınvalidesi ve kayınpederi.
Bu kızla instagram ve facebooktan ekliyiz birbirimzde ve sadece oradan gördüğüm kadarıyla son derece görgüsüz biri. Eşinin aldığı herşeyi paylaşan 1,2 değil 10 fotoğrafla birlikte her açıdan çekip yükleyen bir kız. Sürekli erim beyimle şurda burda geziyoruz temalı çatlayın yazılı fotolar paylaşmakta ve ben bu bana hitap etmeyen uslube sürekli maruz kalmaktan çok sıkıldım. En son doğum gününde eşinin aldığı yüzüğü videolu fotoğraflı 15 kez paylaşıp birde "özel tasarım pırlantadır. Erim bana doğum günü hediyesi özel olarak yaptırmış" yazıp paylaşım yaptığını görünce ben bunu görmek zorundamıyım bu ne ya diye düşünüp takibi bıraktım. Şimdi bana istagramdan msj atmış hayırdır sarisinn beni heryerden çıkarmışsın diye. Ben onu da kırmayacak şekilde nasıl söyleyebilirim bu düşüncemi?
10 dk sonra gelen edit:
Kızlar ben gelen mesajı acmadan okuyabildiğim kadarıyla görüp bu konuyu açmıştım , şimdi mesajı acıp okuduğumda ben iyice cok oldum ben kızı nasıl kırmadan kendimi ifade edebilirim diye düşünürken atmış oldu mesaj buymuş; aynen yazıyorum.
"Sarisinn hayırdır beni heryerden çıkarmışsınız ailecek bir sorun mu var ahmetide çıkartsaydınız ozman ama gerek kalmadı ben cıkarttım sizi !"
Ahmet eşi yani bizim komşunun oğlu.
Ailecek dediği de benim abimin eşini kendi engellemiş , yengeme sordum ben silmedim dedi.
Allahım nasıl sakız gibi yaptı durumu
Ay sanki aynı kızdan soz ediyoruz. Bu kız da yaptı aynısını. Balayına gitti bunlar yatağın jakuzinin havuzun resmini çekip koydu yaa :))Ya bunun gibi kadınlar babasının prensesi kocasının kraliçesi olmaktan bir adım öteye gidemezler. Evlenmeden önce bir hayatı yoktu herhalde. Gerçekten bu profiline her şeyi yazan, özel hayatını tüm detayıyla gözümüze sokan ( balayı odası jakuzi süslemesi ! ) bu bayanlardan bıktım ya. Bende hepsini takipten çıkıyorum
Keşke biriside bana hayırdır diye mesaj atsa..
O degılde profıl foton hangı duuguyla kyuldu neyı anlatıyor merak ettım
İnstagramda oyle bi ozellik yok malesef, hikayeleri izlerken sırasıyla lap diye bu gormek istemediklerinin paylaşımları karsına cıkabiliyor. Bundan kurtulmanın tek yolu silmek. Keza facebookta askere , köpeğe yapılan şiddet videolarını paylaşan öz amcamı takibi bıraktım.Su sosyal paylasim sitelerindeki bol bol dudak buzmeli narsist fotolar, mukemmel mutlu hayat imajlari.... baydi artik.
Ben bu tarz kisileri listeden cikarmasam da takip etmeyi birak kismina tikliyorum. Boylece o kisi listemde olmasina ragmen onun paylastigi hicbir seyi gormuyorum.
Eşi aklıma bile gelmemişti valla kendi hatırlatıp kendi silmiş hesaptan zaten sorun yokGelini bırakıyorsan netten takipten kocasınıda takipten bırak hayır birini bırakıp diğeri kalıyorsa o da olmaz yani
Çok önemli mi sizin için Ahmet de olmasın gerçekten uzak durun böyle insanlardan