Beni takibi bırakmışsın diyen yeni gelin!

ben sana deyim kız seni bildiğin kıskançlıktan çatlıyacak kadar kıskanıyormuş ,
ve kendını kocasının bagını koaparmak için sadece bahane aramış , cahilin tekiymiş

şimdi sadece senin yazdıklarını okudum kadın bariz takıntılı
ne desen bence yine takacak sana
sakın laf dalaşına girme
girsende sinirini zıplatır zaten
kısa ve net cvplar olmalı
büyük ihtimal olay iyi sonuçlandı
daha yazmamışsın

Off bu tipler ne yiyip içip bu kafaya ulaşamıyor anlamıyorum.hayatindaki tek gaye er bulmakmis, çok şükür bulmuş.
Konu sahibi muhatap olma,o seviyeye inmek dengeyi sarsar

sırf bu sebeple tüm sosyal hesaplarımı kapattım cinnet gelmişti resmen
insanlar foto atınca üşenmeden telefon açıp foto attım beğenir misin? diye özel istekte
bulunmaya başlamışlardı oy ki ne oyy

İnanamıyorum tam bir saplantı haline getirmiş seni. Korkulacak kadar ciddi bir durumdaa bence tedavi görmesi lazım

Yalniz soyle birsey var, senin onu instagramdan cikarman onu sinirlendirdiyse, onun da senin dugunune gitmemesi seni sinirlendirmis. Yani karsilikli bir birbirini fazla ciddiye alma durumu var herhangi bir komsu cocugu icin.

Aslın o olay şu şekilde gelişti biz bunların düğününe gittik gitme sebebim o degil kayınvalidesiyle olan komşuluk ilişkimizdi. Sonra benim düğün olcakken hiçbir zaman konuşmuşluğumuz yokken bana instagramdan msj atarak düğün tarihimi sordu biyerlere gitme planları varmış ona göre ayarlıyacakmış. Sonra düğünüm olcağı hafta sonu tatile gitti:))) düğünüme gelmeyen diğer insanlar beni bunun yaptığı kadar sasırtmadı. Buna önemsemek diyemeyiz sanırım .

sırf bu sebeple tüm sosyal hesaplarımı kapattım cinnet gelmişti resmen
insanlar foto atınca üşenmeden telefon açıp foto attım beğenir misin? diye özel istekte
bulunmaya başlamışlardı oy ki ne oyy
Offf ben cidden sosyal medya kullanımının doktor raporuna tâbi olması gerektiğini düşünüyorum. Foto attım beğen,beğendin niye yorum yapmadın, niye kısa yorum yaptın biraz iltifat etseydin.. Özellikle belli yaş üstü insanlar cidden nasıl kullanacağını bilmiyor.

Editten sonra yorum yazıyorum 'çok görgüsüz ve buldumcuksun. paylaşımların hiç bana göre değil. Ahmet'i severim bir problemim yok ama sen onun dengi değilmişsin. Neyse artık..' yaz geç :)

Kızlar yorumlarınızı tek tek okudum ilgilendiğiniz için teşekkür edrrim . Ve sonuç olarak cevap yazmamaya karar verdim. Soylencen aslında bi kaç mühim cümlem var kendisine ama gerçekten cidden objektif olup da algılayabileceğini sanmıyorum. Bu yüzden hiç cevap vermeyeceğim. Hepinize güzel fikirleri için teşekkür ederim.

Belli yaş üstü olanlara hiç girmeyeyim
her konuda her şeye karışıp ahkam kesme konusunda çığır açıyorlar resmen

Haha :) bende de var böyle bir arkadaş :) önüne ne gelirse paylaşır. Görmezden geliyorum sadece... Aldığı berjerden tutun aldığı yeni ayakkabılara kadar paylaşır. Kendisi sonradan görme olduğu için mazur görüyorum siz de öyle yapın :)

Aynennnnn. Ben sevmediğim herkesi çıkarttım faceten. Tellerini de engelledim. Baya bozulmuşlar. Umrumda mı peki? Tabii ki değil.

O değil de bu arkadaş baya işsizmiş galiba,sizin onu takipten çıkardığınızı anlaması için takip listesini sürekli inceliyor olması gerekiyor bunu yapmak baya mesai ister bence. İlla bir cevap vermeniz gerekiyorsa geçen gün paylaştığın yüzüğe bakarken kör oldum yanlışlıkla silmişimdir falan diyin böyle tiplere böyle gayriciddi cevaplar cuk oturuyor.

Aslinda arkadas silmek karsi tarafa önemsendiğini dusunduruyor onun yerine facebookta takibi biraksaydiniz listenizde kalsaydi paylasimlarini görmezdiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…