- 12 Ocak 2010
- 16.668
- 25.042
Kızlar ben gelen mesajı acmadan okuyabildiğim kadarıyla görüp bu konuyu açmıştım , şimdi mesajı acıp okuduğumda ben iyice cok oldum ben kızı nasıl kırmadan kendimi ifade edebilirim diye düşünürken atmış oldu mesaj buymuş; aynen yazıyorum.
"Sarisinn hayırdır beni heryerden çıkarmışsınız ailecek bir sorun mu var ahmetide çıkartsaydınız ozman ama gerek kalmadı ben cıkarttım sizi !"
Ahmet eşi yani bizim komşunun oğlu.
Ailecek dediği de benim abimin eşini kendi engellemiş , yengeme sordum ben silmedim dedi.
Allahım nasıl sakız gibi yaptı durumu
amin inşallahÇok değişikler. İnşallah hayırlısıyla olur bebeğiniz.
Beğenilmekten değil takipten rahatsızım
Benim aldıgım model arabayı facede begenir lendi ehliyeti bile yok
Eşimle tatile gideriz gittiğimiz otellerin sayfasını bulur begenir facede
Farklı sehirlerdeyiz
Bizim yasadıgımız sitenin face sayfasını bulur o u begenir
Gecenlerde mobilyalarımızı yeniledik
Nerden aldınız diye sordu
Söyledik
O gece bi baktım o mobilyanın sayfasını begenmiş
Eşim iş değiştirdi
Eşimin girdiği şirketin face sayfasını begenmiş
Eşimin müdürleri iş arkadasları sunum yapıyor tanımadıgı adamların resimlerini begeniyor
Şirketin paylastıgi ne oldugunu anlamadıgı ürünlerin fotosunu begeniyor
Sacım için vishy den ürün almıstım
Onların evine gtmıstik yazın
Banyoda sacıma sürdüm ürünü
Geri odamıza koydum
O gece yatarken faceye bakayım dedim , benim görümce vakit gecirmemiş vichy sayfasını begenmiş
Mesela ben kuaföre gidiyorum ya
Sacımı begenirse sorar hangi kuaför diye
Ben de soylerim
O gün illa o kuaförün sayfasını bulur faceden begenir:)
Farklı sehirlerdeyiz düşün yani
Bazen benim arkadaslarımın herkese acık olarak paylastıgı seyleri alır kendi sayfasında paylasır
Asla kacirdiği hiçbir sey olmaz
Bu kadar vakti enerjiyi nerden bulur bilmem
Yalniz soyle birsey var, senin onu instagramdan cikarman onu sinirlendirdiyse, onun da senin dugunune gitmemesi seni sinirlendirmis. Yani karsilikli bir birbirini fazla ciddiye alma durumu var herhangi bir komsu cocugu icin.
Offf ben cidden sosyal medya kullanımının doktor raporuna tâbi olması gerektiğini düşünüyorum. Foto attım beğen,beğendin niye yorum yapmadın, niye kısa yorum yaptın biraz iltifat etseydin.. Özellikle belli yaş üstü insanlar cidden nasıl kullanacağını bilmiyor.sırf bu sebeple tüm sosyal hesaplarımı kapattım cinnet gelmişti resmen
insanlar foto atınca üşenmeden telefon açıp foto attım beğenir misin? diye özel istekte
bulunmaya başlamışlardı oy ki ne oyy
Belli yaş üstü olanlara hiç girmeyeyimOfff ben cidden sosyal medya kullanımının doktor raporuna tâbi olması gerektiğini düşünüyorum. Foto attım beğen,beğendin niye yorum yapmadın, niye kısa yorum yaptın biraz iltifat etseydin.. Özellikle belli yaş üstü insanlar cidden nasıl kullanacağını bilmiyor.
evet bence de doktorluk kendisi ama eşim ablamın huyu böyle diyor:)İnanamıyorum tam bir saplantı haline getirmiş seni. Korkulacak kadar ciddi bir durumdaa bence tedavi görmesi lazım
Aynennnnn. Ben sevmediğim herkesi çıkarttım faceten. Tellerini de engelledim. Baya bozulmuşlar. Umrumda mı peki? Tabii ki değil.Ayy canımm öyle mi hiç farkında değilim yanlışlıkla olmuştur yoksa seni neden çıkartayım diye önce yüzsüzlüğe vurun sonra da şu anda meşgulüm de sonra eklerim seni diyippp tabiki de eklemeyinn
Ne güzel acik ve net bir insan bence.herkes gizli gizli bakar çaktirmaz bence sizden hoslaniyor.evet bence de doktorluk kendisi ama eşim ablamın huyu böyle diyor:)
:))Ahahh ne sen sor ne ben söyleyim
Facemi dondurdum rahatladım
Meraktan çatlıyordur suanda:)