Beni takibi bırakmışsın diyen yeni gelin!

Ahaa kendisini kıskandığınızı sanmıştır kesin Ahmetle evlendi diye.

Oooo işler karıştı yani olayı farklı yere çekmiş,kesin kocasında gözünün olduğunu düşünüyordurr.Sen de kırıcı olmadan ama bu kadar tepkiye gerek yoktu minvalinde bir şeyler yaz.Hatta yanlışlıkla çıkarttım bir kaç kişiyi de çıkartmıştım demekki seni de araya karıştırmışım vs.. gibi yaz.

Seninki seni gizli takip ediyor demek

Bu akşama kadar yazdığınız yorumlardan fikir edinip akşam cvp yazmayı düşünüyorum. Ama yanlışlıkla olmuş vb yazamam cünkü hem faceten hem instagramdan sildim. Bilinçli yaptığım aşikar:)

Seninki seni gizli takip ediyor demek

O zaman de ki canım kişisel algılama silmem gerekiyordu sildim yaz sadece seni değil bir kaç kişi yi de aynı şekilde sildim de.Ancak sen olayı farklı noktaya çekmişsin konuyla alakası olmayan yengemi bile işin içine karıştırmışsın. Şok oldum doğrusu bu yaptığına de.Ayrıca sosyal medya her şey demek değildir insanlarla ilişkini bunu kıstas alarak mı yaşıyorsun de.

Ben olsam hic bisey yazmazdim. Cevap alamayip kudursun

Ben de bu tarz bi cevap yazmayı planlıyorum evet

Ama hiç bir şey yazmayınca da kocişi Ahmetle olan senaryolarına yenilerini ekler.Usturuplu bir cevap yaz ancak sakın işte çok paylaşım yapıyodun yok yüzük koyuyodun vs.. yazma valla kıskanç olursun onun gözünde.Zaten arıza bir tip iyice bulaşır sana.

Ben de yeni evliyim ne gelinlik resmimi paylaştım ne de eşimle bir foto . Allah herkese anı yaşama bilinci versin:)
amin....☺ bazen gercekten görgüsüzlügün dibine vuruyorlar insan çildiriyor.hatta bazilari dakka başi paylaşim yapiyor bi özel anlari kaliyor paylaşmadiklari.bi de bunlarin hamile versiyolari var düşman başina sevimli kelimeler kullanmaya çalisarak paylasmadiklari kalmiyor.
Sende istersen arkadasina soyle açik açik bu tarz paylaşimlar bana uymuyor de

Ay o boyutunu düşünemiyorum. Umarım sacma sapan şeylere kapılmaz. İşin değişik tarafı ailem kuyumcu onun yüzüğünü kıskanabileceğimi düşünmesi bile komedi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…