Ahaa kendisini kıskandığınızı sanmıştır kesin Ahmetle evlendi diye.Kızlar ben gelen mesajı acmadan okuyabildiğim kadarıyla görüp bu konuyu açmıştım , şimdi mesajı acıp okuduğumda ben iyice cok oldum ben kızı nasıl kırmadan kendimi ifade edebilirim diye düşünürken atmış oldu mesaj buymuş; aynen yazıyorum.
"Sarisinn hayırdır beni heryerden çıkarmışsınız ailecek bir sorun mu var ahmetide çıkartsaydınız ozman ama gerek kalmadı ben cıkarttım sizi !"
Ahmet eşi yani bizim komşunun oğlu.
Ailecek dediği de benim abimin eşini kendi engellemiş , yengeme sordum ben silmedim dedi.
Allahım nasıl sakız gibi yaptı durumu
Seninki seni gizli takip ediyor demekB
Büyük ihtmal takıntı haline getirmiş seni, bu kız benim paylaştıklarımı izler ama hiçbirini beğenmez. Ama takibi bıraktığımı anında gördü . Nasıl bir saplantısı varsa . Muhtemelen yarışıyordu kendince benimle.
Oooo işler karıştı yani olayı farklı yere çekmiş,kesin kocasında gözünün olduğunu düşünüyordurr.Sen de kırıcı olmadan ama bu kadar tepkiye gerek yoktu minvalinde bir şeyler yaz.Hatta yanlışlıkla çıkarttım bir kaç kişiyi de çıkartmıştım demekki seni de araya karıştırmışım vs.. gibi yaz.
Seninki seni gizli takip ediyor demekB
Büyük ihtmal takıntı haline getirmiş seni, bu kız benim paylaştıklarımı izler ama hiçbirini beğenmez. Ama takibi bıraktığımı anında gördü . Nasıl bir saplantısı varsa . Muhtemelen yarışıyordu kendince benimle.
Çok yüksek şhtmalSeninki seni gizli takip ediyor demek
Çok var bu tiplerden yok kociskom çicek yolladi,elleriyle meyve hazirladi,şunu aldi bunu yapti .amma görgüsüz var piyasada
Ay kızlar valla hepinize katılıyorum ama işte annemlere gelip giderken karşılaşırız daha da önemlisi anacığımın canını sıkmasınlar diye bozmak istemiyorum kızı. Şimdi gider bizim komşumuz ayşe teyzeye (kayınvalidesi) ileri geri konuşur , etkiler kadını annemle arası açılır. Yoksa ayşe teyzeyi de cok severim boyle bir geline düşmüş olmasına da ayrıca üzülüyorum
Ben de bu tarz bi cevap yazmayı planlıyorum evetO zaman de ki canım kişisel algılama silmem gerekiyordu sildim yaz sadece seni değil bir kaç kişi yi de aynı şekilde sildim de.Ancak sen olayı farklı noktaya çekmişsin konuyla alakası olmayan yengemi bile işin içine karıştırmışsın. Şok oldum doğrusu bu yaptığına de.Ayrıca sosyal medya her şey demek değildir insanlarla ilişkini bunu kıstas alarak mı yaşıyorsun de.
amin....☺ bazen gercekten görgüsüzlügün dibine vuruyorlar insan çildiriyor.hatta bazilari dakka başi paylaşim yapiyor bi özel anlari kaliyor paylaşmadiklari.bi de bunlarin hamile versiyolari var düşman başina sevimli kelimeler kullanmaya çalisarak paylasmadiklari kalmiyor.Ben de yeni evliyim ne gelinlik resmimi paylaştım ne de eşimle bir foto . Allah herkese anı yaşama bilinci versin:)
Ama hiç bir şey yazmayınca da kocişi Ahmetle olan senaryolarına yenilerini ekler.Usturuplu bir cevap yaz ancak sakın işte çok paylaşım yapıyodun yok yüzük koyuyodun vs.. yazma valla kıskanç olursun onun gözünde.Zaten arıza bir tip iyice bulaşır sana.
Belkide o seni kiskaniyordur şu kizin profilini çok merak ettimAy o boyutunu düşünemiyorum. Umarım sacma sapan şeylere kapılmaz. İşin değişik tarafı ailem kuyumcu onun yüzüğünü kıskanabileceğimi düşünmesi bile komedi:)
Aşkından napsin kadincaaz ☺☺keşke benim görümem de beni takipi bıraksa
her eklediğim gönderiyi anında ilk begenen o olur
saat kaç olursa farketmez daha foto yuklenırken begenır
watsap durumumu güncellleyince de ilk görüntüleyen o olur