Beni sevmeyen kocam ve aklımdaki kişi

perylam

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2024
21
-13
34
Merhabalar

Yaklaşık 1 yıldır evliyim. Eşimle farklı şehirlerdeydik bir arkadaşım tanıştırmıştı. O zaman da benı çok aramaz ılgılenmezdı. Ama istediğini evleneceğımızı söylerdı. Anlayışlı bır yapısı var benım de dığer erkeklere göre dıkkatımı çektı kapıldım.

Şu an hıç mutlu değılım. Benı severek evlendığını düşünmüyorum. Kendisine de dedim senin evliliğin formalite diye. Defalarca ailemin evine dönmeye kalktım. Ben en başta sevıyordum ama onun benı sevmedığı davranışlarını gördükçe fark ettıkçe soğudum. Düğünümüzde teyzesının kızı dalga geçerek mert abım de çok heyecanlı dedı. Bu olayın üstünü kapattım. Eşımın aılesının evındeydık teyzesı eşimin yanında hıç aramazdı bıle senı ,değer verse arardı falan dedı nişan sevgililik sürecımızden bahsedıyor bunu da görmezden geldım. Düğünümüzde ıkı ay önce kardeşıyle mesajında aramızda kalsın ama ben bıle berılı yenı yenı sevmeye başladım yazmış. Yani nışandan üç ay sonra. Ben bu mesajı düğünden sonra gördüm bahsetmedım bıle. Bana bır kere annem amelıyat olduğunda evleneceğım dıye söz vermıştım sözümü tuttum dedı. Ben de nasıl yani annene sözün için mi evlendık dedim tabii ki inkar etti olur mu öyle şey falan diye. Kardeşı bıze gelmıştı onun yanında tartıştık bana sen hastasın nasıl bır kadınsın keşke evlenmeseydim demelerini sindiremiyorum. Evde bana hep seviyormuş gıbı aşkım şöyle aşkım böyle falan dıyor samımıyetıne ınanmıyorum. dedim ya anlayışlı boşanmak ona göre kolay değil ve benim boşanacağıma emin olunca 2 haftadır baya özenli davranıyor. Annesı aşırı torun ıstıyor şimdi de sanırım annesine torun sözünü tutacak benim araclığımla. Kendisinden çocuğum olsun istemiyorum. Ama boşanmamak için de özenli davranmaya başladı. Sekste asla hazır olmam onun ıçın önemlı değıl 2 3 dokunuyor ilişkiye giriyor. Benı aılesıyle tanıştırdıktan sonra eskı sevgılısıyle tatıle gıtmek ıçın çaba harcamış

Ben bu evlılıkte sevılmedığımı gördükçe aklıma geçmıştekı bırı takıldı. Kendisiyle sevgili de olmadık flört de etmedik. Ama beni çok beğeniyordu. Arada karşılaşıp kahve içiyorduk evlilikte bır seni istiyorum diyordu ve yanımda heyecanlı mutlu olduğunu görüyordum. Bir ay önce mesaj atıp silmiş fark ettim ama yazmadım. Evlenınce ben antalyaya taşındım. O istanbulda. Geçenlerde yazdı nasılsın vs dıye. Ben de artık antalyada olduğumu söyledım sonra anlatırım dedım evlendğımı bılıyor whatsappta nişan düğün fotoğraflarımı koymuştum. Ve ben dört gün önce aradım evlendiğimi Mutsuz olduğumu söyledim “ geleceğımızı yaktın, şimdi evlenirdik nerde istersen yaşardık ben senin yanında çok heyecanlanıyordum “dedı. Günlük şeylerden hayatında neler var yoktan muhabbet ettik

Ben evlı olduğum için benı lütfen arama böyle bir durum yaşamak ıstemem dedım. O da neye ıhtıyacın olursa canın ne zaman ısterse her zaman benı ara dıye defalarca söyledı. İstanbula geldığınde kahve ıçelım falan dedı.

Keşke dıyorum onunla evlenseydım gözlerı yüzüme bakınca ışıldayan bır adamla benım ıçın heyecanlanan bır adamla.

onu özlüyorum bu olayı nasıl çözeceğım bilmiyorum

Son düzenleme:
Merhabalar

Yaklaşık 1 yıldır evliyim. Eşimle farklı şehirlerdeydik bir arkadaşım tanıştırmıştı. O zaman da benı çok aramaz ılgılenmezdı. Ama istediğini evleneceğımızı söylerdı. Anlayışlı bır yapısı var benım de dığer erkeklere göre dıkkatımı çektı kapıldım.

Şu an hıç mutlu değılım. Benı severek evlendığını düşünmüyorum. Kendisine de dedim senin evliliğin formalite diye. Defalarca ailemin evine dönmeye kalktım. Ben en başta sevıyordum ama onun benı sevmedığı davranışlarını gördükçe fark ettıkçe soğudum. Düğünümüzde teyzesının kızı dalga geçerek mert abım de çok heyecanlı dedı. Bu olayın üstünü kapattım. Eşımın aılesının evındeydık teyzesı hıç aramazdı bıle senı değer verse aradı falan dedı eşımın yanında bunu da görmezden geldım. Düğünümüzden ıkı ay önce kardeşıyle mesajında aramızda kalsın ama ben bıle berılı yenı yenı sevmeye başladım yazmış. Yani nışandan üç ay sonra. Ben bu mesajı düğünden sonra gördüm bahsetmedım bıle. Bana bır kere annem amelıyat olduğunda evleneceğım dıye söz vermıştım sözümü tuttum dedı. Ben de nasıl yani annene sözün için mi evlendık dedim tabii ki inkar etti olur mu öyle şey falan diye. Kardeşı bıze gelmıştı onun yanında tartıştık bana sen hastasın nasıl bır kadınsın keşke evlenmeseydim demelerini sindiremiyorum. Evde bana hep seviyormuş gıbı aşkım şöyle aşkım böyle falan dıyor samımıyetıne ınanmıyorum. dedim ya anlayışlı boşanmak ona göre kolay değil ve benim boşanacağıma emin olunca 2 haftadır baya özenli davranıyor. Annesı aşırı torun ıstıyor şimdi de sanırım annesine torun sözünü tutacak benim araclığımla. Kendisinden çocuğum olsun istemiyorum. Ama boşanmamak için de özenli davranmaya başladı. Sekste asla hazır olmam onun ıçın önemlı değıl 2 3 dokunuyor ilişkiye giriyor

Ben bu evlılıkte sevılmedığımı gördükçe aklıma geçmıştekı bırı takıldı. Kendisiyle sevgili de olmadık flört de etmedik. Ama beni çok beğeniyordu. Arada karşılaşıp kahve içiyorduk evlilikte bır seni istiyorum diyordu ve yanımda heyecanlı mutlu olduğunu görüyordum. Bir ay önce mesaj atıp silmiş fark ettim ama yazmadım. Evlenınce ben antalyaya taşındım. O istanbulda. Geçenlerde yazdı nasılsın vs dıye. Ben de artık antalyada olduğumu söyledım sonra anlatırım dedım evlendğımı bılıyor whatsappta nişan düğün fotoğraflarımı koymuştum. Ve ben dört gün önce aradım evlendiğimi Mutsuz olduğumu söyledim “ geleceğımızı yaktın, şimdi evlenirdik nerde istersen yaşardık ben senin yanında çok heyecanlanıyordum “dedı. Günlük şeylerden hayatında neler var yoktan muhabbet ettik

Ben evlı olduğum için benı lütfen arama böyle bir durum yaşamak ıstemem dedım. O da neye ıhtıyacın olursa canın ne zaman ısterse her zaman benı ara dıye defalarca söyledı. İstanbula geldığınde kahve ıçelım falan dedı.

Keşke dıyorum onunla evlenseydım gözlerı yüzüme bakınca ışıldayan bır adamla benım ıçın heyecanlanan bır adamla.

Eşiniz hatalı da siz çok iyisiniz sanki. Adama bunları demesi için fırsat verecek kadar cevap vermişsiniz bi de mutsuzum demişsiniz kaçalım falan mı demesini bekliyorsunuz? Boşanın ne halt ediyorsanız edin sonra, adamın sevmemesini de sadakatsizliğe bahane etmeyin. Boşandıktan sonra kime gidersen git

Merhabalar

Şu an hıç mutlu değılım. Benı severek evlendığını düşünmüyorum. Kendisine de dedim senin evliliğin formalite diye. Defalarca ailemin evine dönmeye kalktım. Ben en başta sevıyordum ama onun benı sevmedığı davranışlarını gördükçe fark ettıkçe soğudum. Düğünümüzde teyzesının kızı dalga geçerek mert abım de çok heyecanlı dedı. Bu olayın üstünü kapattım. Eşımın aılesının evındeydık teyzesı eşimin yanında hıç aramazdı bıle senı ,değer verse arardı falan dedı nişan sevgililik sürecımızden bahsedıyor bunu da görmezden geldım. Düğünümüzde ıkı ay önce kardeşıyle mesajında aramızda kalsın ama ben bıle berılı yenı yenı sevmeye başladım yazmış. Yani nışandan üç ay sonra. Ben bu mesajı düğünden sonra gördüm bahsetmedım bıle. Bana bır kere annem amelıyat olduğunda evleneceğım dıye söz vermıştım sözümü tuttum dedı. Ben de nasıl yani annene sözün için mi evlendık dedim tabii ki inkar etti olur mu öyle şey falan diye. Kardeşı bıze gelmıştı onun yanında tartıştık bana sen hastasın nasıl bır kadınsın keşke evlenmeseydim demelerini sindiremiyorum. Evde bana hep seviyormuş gıbı aşkım şöyle aşkım böyle falan dıyor samımıyetıne ınanmıyorum. dedim ya anlayışlı boşanmak ona göre kolay değil ve benim boşanacağıma emin olunca 2 haftadır baya özenli davranıyor. Annesı aşırı torun ıstıyor şimdi de sanırım annesine torun sözünü tutacak benim araclığımla. Kendisinden çocuğum olsun istemiyorum. Ama boşanmamak için de özenli davranmaya başladı. Sekste asla hazır olmam onun ıçın önemlı değıl 2 3 dokunuyor ilişkiye giriyor

Sen ne yaparsın bilmiyorum ama çocuk yapma lütfen.

Sevmediğiniz ,sevildiğinizi düşünmediğiniz bir evliliği devam ettirmeyin boşanın lütfen

Ayrıca yaptığınız çok iğrenç

Önce boşanın sonra kiminle istiyorsanız konuşur, mesajlaşırsınız
Kendısı benımle sevgılıyken 2- 3 kişinin daha arkasından koşuyormuştu mesajları evlenınce gördüm bu durumda onun karakterıne çok aykırı şeyler değıl. Ben zaten o kişiyle bir daha iletişime geçmedim uygun olamyacağını da kendisine söyledim

Karşı taraf senin evliliğini problemli görüp sana ilgili davranıp seni kullanabilir bu ihtimali de düşün
Senin aklın o kişide peki o kişi gerçekten seviyor mu
Bir de böyle evlilik olmaz aklın baska birinde eşin ilgisiz çocuk olmadan sonlandırılmasi lazjm
Siz ilgiye muhtaçsiniz eşiniz ilgi göstermeyince başka birine meyletmissiniz
O kişide bu durumu farketmiş malesef

Karşı taraf senin evliliğini problemli görüp sana ilgili davranıp seni kullanabilir bu ihtimali de düşün
Senin aklın o kişide peki o kişi gerçekten seviyor mu
Bir de böyle evlilik olmaz aklın baska birinde eşin ilgisiz çocuk olmadan sonlandırılması
Ama karşı tarafa da dikkat et samimi olmayabilir
Evet haklısınız ama ben kendıme şu soruyu sordum. geçmişteki o kişiye mi güveniyorum yoksa her ne olursa olsun bu evlilik bitmeli mi diye bitmeli diyorum sonunu göremiyorum 1 yılda bu haldeyse bıtmelı. Illa geçmişten kalan kişiyle olacak dıye bır şey yok ama devam edersem 50 yaşıma geldığımde bu evliliği neden sürdürdüm diye kendime kızacağım.

Üçüncü kişi tabii kendi yararına çevırebılır ama bunları da fark edebılırım

O adamla o kadar kimyanız iyiyse neden onla evlenmediniz?
Bence bu tamamen kader. Bir başka kişinin evlilikte ne kadar iyi olduğunu da bilemem sadece bildiğim o kişinin benimle mutlu olduğuydu.

Bence bu tamamen kader. Bir başka kişinin evlilikte ne kadar iyi olduğunu da bilemem sadece bildiğim o kişinin benimle mutlu olduğuydu.
Başımıza gelen her şey kaderdir orası başka bir mevzu ama kaderimizi de biz seçiyoruz bir yerde. Yani çok iyiyseniz onla neden olmadı da hiçbir sevgi emaresi görmediğiniz bir adamla uzak ilişki yaşayıp evlendiniz anlamadım

Başımıza gelen her şey kaderdir orası başka bir mevzu ama kaderimizi de biz seçiyoruz bir yerde. Yani çok iyiyseniz onla neden olmadı da hiçbir sevgi emaresi görmediğiniz bir adamla uzak ilişki yaşayıp evlendiniz anlamadım
Gerçekten sevgi emaresi görmediğim bir adamla neden evlendim ben de bilmiyorum. Aslında diliyle sevdiğini hayallerının benimle olduğunu söylüyordu
Ama davranışları aramaz etmez benım olduğum şehre gelmezdi davranışlar sevmediğini gösteriyordu.
Daha sonrada çevreden buna benzer şeyler duyunca ben de soğudum

X