- 29 Mayıs 2015
- 349
- 210
-
- Konu Sahibi misssteacherr
konuyla alakasız olacak ama ben bu bohça mohça işini saçma buluyorum yok yere dert masraf vs..
Ay bende yasadım kv kesin maltyalıdırbenimki de benzeri sohçayı alan fırlattı bu ne die... bi dantel yoktu kendi çeyznden kalma bi gecelik vardı ... ses etmedimdi pismanım
Onlar, bunlar dediğiniz insanlardan neden akıl alıyorsunuz o halde? Asıl sizin yaptığınız terbiyesizlik...canım boşver anlamaz bunlar...
birçok insan okudugunu anlamıyor ya vallahi... böylelerine sinir oluyorm.. az önce bi tanesi yazmış o kadar moralim bozuldu ki ben muhtaçmışım da çok mu ihtiyacım varmış onların gönderdiklerine de.... insanlar ne kadar tuhaf... benim ihtiyacım yokkki.. ben bu terbiyesizce saçmaca hazırlanan bohçanın hüznünü paylaştım bunlara ne oluyo ki acaba ??
kızlar tamam önemli detaylar ama sorun yapılacak şeyler değil sonuçta nişanlısı hak verip istediklerini alıp gönlünü yapmış her erkek biraz ana kuzusu değilmidir sizce annelerinin yanında bi değişik oluyorlar havalara giriyorlar :))) sen çekip çevirirsin onu seviyorsan zaten vazgeçecek değilsinya bide mutlaka ailelere uzak olsun sürekli çıkıp çıkıp gelmesinler.
Onlar, bunlar dediğiniz insanlardan neden akıl alıyorsunuz o halde? Asıl sizin yaptığınız terbiyesizlik...
Biz bir yere çekmeye çalışmadık. Niye bunlarla uğraşıyorsunuz, kayınvalideniz size değer vermiyor, sallamayın dedik.sizin yaptıgınız yorum bi kere çok saçma.. konu neyken siz nereye çekmişsiniz.. Allahım ya
Bence esiniz duygusal cunku siz aglayinca da dayanamiyor annesi aglayinca da.Annesi yani sonucta bu ana kuzulugu degil bence benimde annem aglasa icim gider ya da fazla polyanna dusundum :) Ama sonucta olmus tatliya baglanmis :) Kayinvalinizinde kendi ceyizini getirmesina yuh dedim kac yillik ceyiz
Bohçaymış adetmiş, bunları rafa kaldırmanın zamanı gelmedi mi?
Kayınvalide ne diye gelinine sütyen don alsın, Süslü gecelikler alsın ki?
Abes geliyor bu adetler artık...
canım boşver anlamaz bunlar...
birçok insan okudugunu anlamıyor ya vallahi... böylelerine sinir oluyorm.. az önce bi tanesi yazmış o kadar moralim bozuldu ki ben muhtaçmışım da çok mu ihtiyacım varmış onların gönderdiklerine de.... insanlar ne kadar tuhaf... benim ihtiyacım yokkki.. ben bu terbiyesizce saçmaca hazırlanan bohçanın hüznünü paylaştım bunlara ne oluyo ki acaba ??
Biz bir yere çekmeye çalışmadık. Niye bunlarla uğraşıyorsunuz, kayınvalideniz size değer vermiyor, sallamayın dedik.
Çok komiksiniz.
Köşeden gözetleyip aralara yorum fırlatıyorumben ce siz de komiksiniz.. dünden beri aralara girip alakasız alakasız yorum yapıp yapıp çıkıyosunuz.. yorumların hepsini okuyanlar da görüyordur zaten.. ay neyse canım konum sen degilsin ..konumuza dönelim ; biliyorum deger vermediğini ben de ona göre davranıyorum diyorum :) iyi mi yani tecrübelilerden fikir alıyorum :) müsaadenle
evet ya herkes ne kadar kolay yorum yapıo gelin bohçası yapılıosa bu muhtaç anlamına mı gelio kendisi kv mi bilmiorum ama bence inş.değildir yada olmaz böle düşüncesi çok kötü valla.ozaman altın falan yapılmasın nie muhtaçmıyım onların aldığına mı ihtiyacım var başlarda yapılan bişey bunlar sonradan zaten yapılmaz.boşver canım sen en iyisini yapmışsın terbiyeni bozmamışsın başka gelin olsa onları çıkarıp onları rezil ederdi.sen yeni alınan birşeye laf yapmamışsın ki ne demnek ya çeyizdeki donunu koymak ayıptır be.
Köşeden gözetleyip aralara yorum fırlatıyorum
Emredersiniz hocam :) KİB BYEhaha iyi yapıyosun gel arada iyi oluyo böyle
ben ce siz de komiksiniz.. dünden beri aralara girip alakasız alakasız yorum yapıp yapıp çıkıyosunuz.. yorumların hepsini okuyanlar da görüyordur zaten.. ay neyse canım konum sen degilsin ..konumuza dönelim ; biliyorum deger vermediğini ben de ona göre davranıyorum diyorum :) iyi mi yani tecrübelilerden fikir alıyorum :) müsaadenle
bu bohça olaylarında önce iki taraf anlaşmalı yapılacakmı yapılmayacakmı, eğer yapılıyorsa kızla erkek çıkmalı ne gerekiyorsa almalı.Ama kusura bakmayında nişanlınızda birkere bile merak etmemişmi hiç anne ne bohça hazırlıyorsunuz diyedemi bakmaz insan..Hiç anlamasa bile heves eder,bir göreyim der en azından size yapılan bohçayı..