beni öyle bir nişan bohçasına layık görmüşler ki... çok üzüldüm hakediyor muyum bunu ?

Ay bende yasadım kv kesin maltyalıdır benimki de benzeri sohçayı alan fırlattı bu ne die... bi dantel yoktu kendi çeyznden kalma bi gecelik vardı ... ses etmedimdi pismanım

Bence esiniz duygusal cunku siz aglayinca da dayanamiyor annesi aglayinca da.Annesi yani sonucta bu ana kuzulugu degil bence benimde annem aglasa icim gider ya da fazla polyanna dusundum :) Ama sonucta olmus tatliya baglanmis :) Kayinvalinizinde kendi ceyizini getirmesina yuh dedim kac yillik ceyiz

bana kimse nisan bohçasi vermedi
bende vermedim :)

kp dugune kurus harcamadi ,iki gram altin takdi onunda parasini geri bizden çikdi
bizde para falan gonderme olmuyor, bi haciya giderse esim para vermek istiyor babasina , onun disinda vay babama para gonderym ediym demez

yani kimse kimsenin tavuguna hist demez gayetde memnunum ben bu durumdan :)

iyi yapmışsın canım boşver bişey alma.. ben de hiçbirşey almıyorum artık... lafa gelince geleneklerimiz diyorlar icraata gelince bilmiyorum deyip çekiliveriyor köşeye.. bnm kv öyle yaptı.. bn de çalışıyorum onların şehrine 3 saat uzaklıkta bi mesafedeyim.eskiden 2-3 ayda bir giderdim görmeye hediyeyle giderdim,ama artık onu hiç yapmıyorum bırak hediyeyi aramıyorum bile.. kendisi de beni aramıyor çünkü.. benim annem babam da ayrı. annem bizi büyüttü baktı ki biz 4 kardeşiz.. annem herşeyi tek başına göğüsledi.. bn ona masraf olmuyorum çok şükür herşeyi kendim hazırlıyorum ama annem benim için sürekli bişiler yapıp kenara atar, nişanlımın annesi yemin ediyorum bir iğne ya belki inanmazsın bir iğne bile kenara koyup da oğlum ilerde evlenirse veririm dememiş. demek zorunda mı _tabiki degil.. ama hangi anne tek oğluna bnu yapar..

evet öyleler ben de onlardan gördüğüm deger kadar deger veriyorum canım.. ben nişan bohçasını görür görmez kapattırdım sonra bakarım dedim yoksa misafirlere rezil olacaktık, herkes gittikten sonra bakmıştık ne kötü gündü... sen evlendin mi? nasıl bi sorun yaşıyo musunuz ?

müdahale ettirme hiç bir konuda baştan kendini belli etmiş zaten.benimkini çok iyiydi sonradan olunca iyi niyetindendir dedim bişey demedim şimdi de başa çıkamıom.maddi olan şeylere de üzülme sende ona göre değer verirsin yada sen daha iyisini yapıp utandırırsın birde sonradan yüze vurma var şunu yaptım bunu yaptım sen kıymetmi bilion falan onun için boşver yapmasın daha iyi.yüzüne vurucak bişeyi kalmaz

Kv kendi kızının nişan bohçasını nasıl hazırlamış merak ettim şimdi.

Nişanlın şu anda senin lehine davranıyor. Bu durumun değişmemesi için annesinin aleyhinde fazla konuşma.
Boşveriyormuş gibi davran gül geç. Ama kv ye karşı mesafeli davran ki evinize karışamayacağını anlasın.

neden bi insan kaynanasının yada başkasının eskisine mi kalmış yapamasaydı parasal konudan mesela anlayış görürdü tabiki yada yeni birşey alsaydı beğenmeseydi geri gönderseydi ayıp olurdu ama bu durum çok farklı yeni alınan bişeyi beğenilmemiş olsa evet tarzı bu demek ki geçiştirebilir çeyizden koymuş ne demek ya resmen hakaret yani kimse kusura bakmasın.

neden bi insan kaynanasını eskisine mi kalmış yapamasaydı parasal konuıdan mesela anlayış görürdü tasbiki yada yeni birşey alsaydı beğenmeseydi geri gönderseydi ayıp olurdu ama bu durum çok farklı yeni alınan bişeyi beğenilmemiş olsa evet tarzı bu demek ki geçiştirebilir çeyizden koymuş ne demek ya resmen hakaret yani kimse kusura bakmasın.

sizi ne ilgilendirir benim açtığım konular ? pardon ama ben de sizi burda pro üye olarak görüyorum hiç de değilsiniz siz ne karışıyosunuz ya benim derdim buysa ben bunları yazarım arkadaşım.. akıl vereceksen yada eleştireceksen amenna, ama neden sana bu kadar dert olmuş anlamış degilim.. beni takip ediyorsun sanırım gece gündüz...
ha bide evet yüksek lisans yaptım ve öğretmenim. görgülü kültürlü bir insanım öyle bir aileden geliyorum güzelim.. nişan bohçasını biz yapın demedik karşı taraf bunları getirmiş ve ben de bu yüzden çok üzüldügüm için aynı durumu yaşayan var mı diye konu açtım SANA NE yani ?? benim derdim seni mi gerdi ??

ayrıca ben burda nişanlımın henüz işe girmediğinden borçtan şundan bundan bahsetmedim ki sen neden kendini ön plana atıyorsun ? ayy valla nasıl güldüm bilemezzsin.. ben için neyin önemli olup olmadıgını da ben bilirim.. gecen ki açtığım konu tabiki önemli ama ben bu konuda kırıldıgım seyleri yazdım ay sanane ya Allah aşkına git işine gücüne bak.

bir de sizin gibi insanlar yüzünden kimse adamakıllı konuşamıyor zırt diye arada senin gibisi çıkıp densizce konuşuyor.. yaşadığım konunun hüznünü paylaşmamdan neden rahatsız oldun sahi anlatsana biraz

canım boşver anlamaz bunlar...
birçok insan okudugunu anlamıyor ya vallahi... böylelerine sinir oluyorm.. az önce bi tanesi yazmış o kadar moralim bozuldu ki ben muhtaçmışım da çok mu ihtiyacım varmış onların gönderdiklerine de.... insanlar ne kadar tuhaf... benim ihtiyacım yokkki.. ben bu terbiyesizce saçmaca hazırlanan bohçanın hüznünü paylaştım bunlara ne oluyo ki acaba ??

kızlar tamam önemli detaylar ama sorun yapılacak şeyler değil sonuçta nişanlısı hak verip istediklerini alıp gönlünü yapmış her erkek biraz ana kuzusu değilmidir sizce annelerinin yanında bi değişik oluyorlar havalara giriyorlar :))) sen çekip çevirirsin onu seviyorsan zaten vazgeçecek değilsinya bide mutlaka ailelere uzak olsun sürekli çıkıp çıkıp gelmesinler.

Ay bende yasadım kv kesin maltyalıdır benimki de benzeri sohçayı alan fırlattı bu ne die... bi dantel yoktu kendi çeyznden kalma bi gecelik vardı ... ses etmedimdi pismanım

yok tatlım malatyalı degil :) Allah sabır versin. zor işler bunlar.. hiçbişey yapmasalar hani önemsemem ama eski iç çamaşırı falan zoruma gitti açıkçası

onlar bohça hazırlıyor diye bizde hazırladık canım.. ayrıca benim annem babamın iç çamaşırını koysa bi düşünsene kıyametleri koparırlardı biraz detaylı düşünürseniz içinde oldugum durum öyle basite alınacak gibi değil lütfen... kadın kendi çeyizindeki koskoca büyük bir don u bildigin don yani onu gazeteye sarıp koyuyor. bu çok mu normal ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…