beni öyle bir nişan bohçasına layık görmüşler ki... çok üzüldüm hakediyor muyum bunu ?

te

çok teşekkür ederim. anlıyorum.. maaşallah daim olsun.. aklımda ki bazı soru işartelrine cvp oldu yazdıklarınız... herşeye ragmen gülümsemek çok önemli.. çok sagolun.

Yorumları okumadım ancak her zaman farklı görüş açıları çok şey kazandırır insana çok kırıcı olmadığı sürece.
Sizin nasıl davranmanıza gelince ; bu konuyu unutmanızı tavsiye ederim. Çunku nişanlınız çözümü bulmuş. İçinizde de büyütmeyin. Farklı kültürlerin birleşmesi böyle bir şey.
Bundan sonrasında böyle birşey gördüğünüzde kırıcı olmadan kendisine söyleyin.
Az gorun, az duyun ve elinizden geldiğince buyutup şikayet etmeyin.
Maalesef ki hayatın gerçeği ; eşlerden biri aileye tepki gösterdiğinde karşı taraf hemen savunmaya geçiyor. Gerçekler varsa bile görmüyor. Çaktırmadan gösterme yoluna gidilmeli.

İste bende onu diyorum tahammül sınırlarını yukarı cek tahammül et mutlu ol sen düşünceni degistirince annen de hizzalanir değişecek sınırlı ve ofkeli duygular beslersen arada çatışma kaçınılmaz olur senin iyiliğin icin evlilik zor süreç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…