beni öyle bir nişan bohçasına layık görmüşler ki... çok üzüldüm hakediyor muyum bunu ?

Ya arkadaşlar yargılamayı olumsuz etkilemeyi ne çok seviyorsunuz ya.
Konu sahibesi burda bana onu almamışlar bunu almamışlar pohçada şu eksik bu eksik dememişki.
Yapılan şeylerin özentisiz olmasına üzülmüş. Her yorumunda da bunu söylemiş hala nerelerden vurmaya çalışıyosunuz. Kız ne fiyattan bahsetti ne kaliteden. Gazete kağıdına sarılarak getirilen hediye mi olur allah aşkına. Hiç yapmasalardı keşke diyor zaten. İnsanları hiç anlamıyorm bir küçümsemeler alaylar.

ben sana hak verdim geçen hafta bizde kardeşimin nişanlısına bohça götürdük en küçük kardeş diye çok özendik. bence böyle şeylere çok değer vermek gerek.

tşk ederim. çok beklentim yoktu zaten, yapmasalar daha iyi diyorum ama.. bnm durum böyle.. Allah kimseye göstermesin insan üzülüyor çünkü ister istemez...

hay ağzına sağlık Allah razı olsun arkadaşım.. vallahi aynen öyle baştan baştan anlatıyorum her birine ki yanlış anlayıp yanlış yorumlamasınlar diye.. yine de can sıkanlar oluyor.. üzülmüyorum ama çünkü empati kuramamak ya da başına gelmeden bilmemektir bu.. inşallah kimsenin başına gelmez de..

tşk ederim çok sağolun cümlemizin agız tadı bozulmasın inşallah... evet sürekli laf söyleyip erkeği bunaltmak olmaz. bunu yapmamaya çok özen gösteriyorum.. ama bu bohçada kendimi aştım. dayanamadım çünkü.. nişanlımın haberirnin olmadıgını bildigim için ona bu durumu bilmesi için anlattım tabiki. annesinin bana neden bunu yaptıgını bilmiyorum nişanlım da görsün annesinin yaptıklarını.. o da çok şaşırdı anlam veremedi,saolsun kırmadan baştan hazırlattı annesine ama kv neden böyle yaptı ki yani bn ona çok bozuldum. o zamana kadar hep severdim. şimdi o kadar sevmiyorum sadece saygı duyuyorum nişanlımın annesi diye...

ben alınan yada alınmayanları dert etmiyorum burda ki derdim bohça da degil. içine konulan iç çamaşırı.. kv kendi çeyizindeki iç çamaşırı.. emin olun ihtiyacım yok bohçalarına. yapmasalardı zaten sorun degildi ortada bohca yapın diyen olmadıki... kendi başlarına kv yapmış böyle de rezil yapmış işte.. derdim onun gazete kagıdına kendi donunu sarıp koyması.

Sende ağla. Eşine deki annen ağlayınca her yeri yıkıyosun bana gelince bişey yapmıyosun. Bacım kaynanana aşırı saygısız davran yoksa tepene çıkarlar. Çok saygısız davran. Tüm eşyaları eşinin aldığını yüzüne vur. Kadın kendine eşya aldığında aaaa bu çok pahalı hani durumun yoktu nasıl aldın de. Eşin sana kızdığı zaman direk ağla. Canım yoksa ömür boyu ana kuzusu bir sümsüğün ve insanlıktan nasibini almamış bir kadının kölesi olursun

O bohçayı görümce yapmıştır gıcıklığınada alt kalite ne varsa koymuştur , kaynana herşeyi kızına bırakmış gibi , birde eli sıkı pinti yani
canım merhaba seni gördüğüme sevindim.. :)

önceki konumda da kv az çok biliyosun. orda konuyu dagıtmamak adına çok detaylı yazmamıştım. bana yaptıgına bakar mısın? gazeteye sarılı kendi çeyizindeki donu Allah aşkına nasıl bi düşünceyle bunu yaptı ya aklım almıyor. gerçekten inadıma mı yapıyor acaba.. nişanlımdan habersiz hazırlamışlar bide.. iyikide nişanlıma söyledim yoksa hiç bilmeyecekti yada zamanında söyleseydin diyip beni suçlardı ilerde... kv kızına çok düşkün bu arada.. oğlu sanki hiç yok gibi

canım yaa nasıl güldüm öyle agla agla demene tşk ederim yorumun için.. o kadının bişeyine ihtiyacım yok sadece dalga gecer gibi hem beni hem kendisini rezil edecek şeyler yapmasın .. soguk ciddi ve agırım hep onların yanında.. yani o günden sonra öyle oldum.. kırıldım çünkü.. ben zayıf biriyim. bana konuda yazdıgım gibi hamile kazagı gibi çok büyük bol bir kazak konulmuş. açıklama yaparken de anca olur diye aldık dedi.. hani insan bunu demek bari...çünkü zayıflıgımdan şikayet edenler kendileri halbuki..

valla çok haklısın. insanın kendi iç çamaşırlarını gazeteye sarıp hediye diye vermesi çok ayıp bir de eski tip şeyler. illa pahalı olmasına gerek yok uygun fiyata da güzel şeyler var mağazalarda. bir de sen onun elini olacaksın. ben mesela birisine hediye alırken düşünürüm aldığım şey ona uygun mu acaba beğenir mi diye. herkesin içinde açsaydın acaba insanlar onları gördüğünde utanmayacak mıydı.

Bebegim senin başına gelenin aynısı benim başıma geldi biz bişey demedık senin nişanlın hiç değilse sonradan düzeltmiş benimki hiç bişi yapmadılar ama sakın taviz verme sakın yoksa hep böle olur

vay be.. yorumunuzu okudum da ne geniş yüreklisiniz..tebrik ederim. siz devam edin öyle ..
ben öyle bir karakterde degilim.. bahsettiğiniz gibi kötü bir gelin de degilim. bunu nerden çıkardınız onu da anlamadım ya neyse hırsızın hiç mi suçu yok diyorum sadece ???

tşk ederim :) evet çok şükür nişanlım; annesinin bu yaptıgını öğrenince sinirlendi hani o da konduramadı bana annesinin yaptıgını.. taviz vermeyecegim tatlım yoksa biliyorum tahmin ediyorum..sagolasın

Yani yoksa benim çektiklerimi cekmek haa sakın birlik oturma benimki de tek erkek ah bu Kayna
na lar ahhhh

öyle yapsaydım rezil olurlardı.. tşk ederim bu arada konuyu gerçekten anladıgınız için.. anlamayıp saçma yorumlayanlar varda ondan bunu dedim :) evet kendi eskisini koymuş bohcaya. ne geregi vardı neden yaptın be kadın.. niye bnm üzülmeme sebep oldun.. iç çamaşırı koymayıverseydin yada ucuz olanlardan alıp koyaydın sorun degildi.. bn zaten napim ki onun bohcasını. bnm herşeyim hazır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…