beni öyle bir nişan bohçasına layık görmüşler ki... çok üzüldüm hakediyor muyum bunu ?

kayınvaliden eskilerini tarihi eser sanmış sana saklamış herhalde,utanmadan birde çıkarmış..

Evet canım 2 senelik evliyim. Kv ile sorun yaşamıyorum çok şükür. Derdim görümcelerimle..
Zaten eşinle iyiysen gerisinin gerçekten bir önemi yok..
Evimiz ayrı,kapımız ayrı biz mutluluğumuza bakıyoruz..

kayınvaliden eskilerini tarihi eser sanmış sana saklamış herhalde,utanmadan birde çıkarmış..

hani şu anadan kıza, yada babdan oğula kalan degerli eşyalar olur ya manevi degeri olan.. acaba o don da kv için degerli bişey miydiki onca yıl saklamış.. bunu merak ediyorum açıkçası :)

Gazeteye sarılı uzun don ile kaynana seni umursamadığı resmen belli oldu yani cebinden 5 kuruş harcamıyacağının kanıtı,
ayağını ona göre denk al biz yapamayız dediğindede annemde dul kadın o hiç yapamaz demen gerek kendini acındırmaya başlayınca , çok şeytan ama saf ayağına yatıyor senin kaynana

Aman yarabbi biri benim yıllardır kendime bile itiraf edemediğim bohçamı uykuluykenmi yazdım acep diye tekrar tekrar okudum ben değilmişim aynısı tıpatıpını bana getirmiş zavallı Annem bunlar zenginler aman aşşalamasınlar laf ederler kızıma sonra diye marka aldı özene bözene hemde en az 10 kişiye bana gelen bohçayı görünce tam bir kabusdu çoookkkk üzüldüm çok değerim bu kadarmı diye benle bir nişanlanan kuzenimin bohçasını görünce bide gözüme gözüme sokması yokmu gelgelelim yıllarrrr sonra eşim herşeyin en iyisi en güzelini yapmaya uğraşıyor benimle çoçuklarımız için amannn öyle yırtık bırtık bohçadan iyi eş çıkdı diyebilirim hepsini unuttum gittieşlerimiz iyi olsun gerisi boşşşşş

Selam öncelikle bunlara takılma derim nişanlıni seviyor gelecekte de esın olarak seni mutlu edeceğine inanıyorsan HERSEY SENİN ELİNDE UNUTMA sabrında yenersin Nisanlilik zor süreç evlilik başlamadan ne yapacagım bu adamla diye düşünme senin kadar o da ne yapılacağını bilmiyordur Hayati birlikte tadına vararak yasamak varken çula çapta takılma eşini de üzme.beni sorarsan ailenin 4. Cocuğu ile evliyim hersey aileye sorulur ama eşini hoş tutarsan geçiminde bir sıkıntı olmaz senin iyi niyetini gördükçe hepsi hizzalanir. Saglıgının ve askının kıymetini bil
Sevgiler ışıklar üzerinize olsun

Tamam, hoş bir hareket değil yaptıkları, sinir bozucu ama nişanlınız doğru olanı yapmış ve hatayı düzeltmiş.
Keşke bu bohça olayı kalksaydı artık. Ne gereksiz ; sen bana zorunlu hediye al bende sana. Tuhaf değil mi ?
Birde eşdeğer olunması beklenir v.s

Bakın annesi ağladığında elbette annesinin sözünden çıkmayacak. Annesini düşünecek, yapmış olduğu hataları kapatmaya çalışacak.
O onun annesi. Evlendiği zaman bu gerçek değişmez.
Sizde nişanlınızı seviyorsanız alttan alacaksınız kucuk hataları, kültür farkını.
Size çok büyük zararı dokunmadıkça bu şekilde hareket etmek zorundasınız.
Yok yapamıyorsanız şimdiden yolları ayırmanız gerekir.

Bu arada , " annesi , ailesi evlenmemize destek olmuyor" cumlelerinden gına geldi artık.

Bu cümleyi ilk buraya üye olduğum zaman duymuştum. Ömrümde nr çevremde ne ailemde böyle birşey duymadım.

Şimdi ikimizde çalışıyorsunuz ve evlenme kararı aldınız; demek ki evliliğin maddi manevi sorumluluğunu kaldırabiliyorsunuz.

Erkek ya da kadın o evin içinde yaşıyorlar evlenmede in önce. Ne kazanıyorlarsa ortak oluyor; annesine babasına destek oluyor.
Evlendikten sonrada kendi yuvasını kuruyor. Hepsi bu..

Ya biraz görmemişler yani pek bilmiyorlar öyle şeyleri ya da gelin olarak pek içlerine sinmemişsiniz ondan yapmıştır. Geçmiş olsun.

tatlım hiç üzülme. bende senin gibiydim ama yaşadıklarım beni maalesef gaddar yaptı. kaynanalar hep böyle işte yaparlar sonra ben senin annenim bugüne kadar büyüttüm falan filan. kaynanan sana nasıl davranıyosa sende ona öyle davran

canım yaa güldürdün bei,uykuluyken mi yazdım acep demişsin ya inşallah dedğin gibi olur. inşallah iyi oluruz. beniim nişanlım da bana deger veriyor Allah daim ederse biz de mutlu oluruz. kv den uzak durdugumuz sürece tabi

çok tşk ederim iyi dilekleriniz için.. zor bi süreçten geçiyoruz gerçekten.

evet haklısınız .. insan gün geçtikçe olgunlaşıyor, olayları yaşamış tecrübeli insanların fikirlerini almak benim için iyi oluyor. adımları ona göre atabilmek için en azindan fikir sahibi oluyorum..tşk ederim tekrardan.

öyle dedim bikeresinde bana ne dedi biliyo musun ? ''annen nasıl size bakmış büyütmüş tek başına,başında koca olmadan'' dedi.. o kadar bozuldum ki o lafa.. benim annem kazandıgı parayı çok iyi idare eden bir kadın dedim. ondan hepimizi okutuyor da büyütüyor da dedim.. çok şükür annemin eli bereketli bir de Allah kesinlikle yardım ediyor.. ben ünv bittikten sonra çalışmaya başladım. anneme o gururu yaşattım çok şükür.erkek kardeşim subay oldu agustosta göreve başlayacak. kız kardeşim hastanede yönetici asistan. şimdi lise okuyan en küçüğümüz var sadce.. annem hepimizi bi yere getirdi peki bu kadın sadece 1 oğluna ne yapmış hani aklım almıyor ya... maddi manevi yardım etmesin tmm ama ''yok para'' derken utanmıyor mu... var da yapmak istemiyoruz dese yada kendimize harcayacagız dese tmm ama yok demesi akıol işi degil.. cimri bu kadın ya valla... ben de ona göre davranıcam ki....

Son düzenleme:

ne güzel. maaşallah Allah daim etsin.. görümceler de artık bi defolup gitsin ya. kendi evine işine gücüne baksın ya. dertleri ne ki.. o da bi sorun yani.

misssteacherr canım senin adına çok üzüldüm insan biraz değerli olduğunu anlamak istiyor illaki.kv baya özensiz davranmış.bende böyle bir durum yaşamaktan çok korkuyorum.sevgilimin ailesi yada benim ailem güzel yapamaz diye değil asla birbirinin yaptıklarını beğenmezler gibime geliyor.baştan bohça yapmayalım dense aileler kabul eder mi ki?

ne güzel. maaşallah Allah daim etsin.. görümceler de artık bi defolup gitsin ya. kendi evine işine gücüne baksın ya. dertleri ne ki.. o da bi sorun yani.
Esın. İle arandaki iliskiyi zedelemeye birşeyi değmez görünce dediğin eşinin kardesi sen kendi kardeşini atabilir mısın o da atamaz tahammül sınırlarını sen yuksek tutacaksın herkes evine gider evinin kapısı kapanır yine esinle kalırsın akıllı davrAn derim arkadasım huzurunu bosuna kaçırma

değerli olduğunu anlaman icin birilerinin sana hediyeler vermesine gerek yok aynaya bakman yeterli Rabbim sana saglikli bir beden vermiş esın ile mutlu man icin akıl fikir İhsan eylemiş Nisan sürecinin tadını çıkar talimat böyle seylere esın ne yapsın ki bohça işine ,sen mutluluğuna bak eklenince kendi evinde âlâsını yaparsın TEK İHTİYACIN GÜLER YÜZ HERKESE KARSI ENERJİNİ YUKSEK TUT

e
hani şu anadan kıza, yada babdan oğula kalan degerli eşyalar olur ya manevi degeri olan.. acaba o don da kv için degerli bişey miydiki onca yıl saklamış.. bunu merak ediyorum açıkçası :)

en değerli antika eşyasını kullanmaya kıyamamış demekki bunca yıl sana feda etmiş kıymetini bil

almasın ? ben alsın mı dedim.. hatta keşke yapmasaydı diyorum ya.. hiçbişey almaması demek kendi iç çamaşırını koyabilme hakkını vermiyor kv canım ....
Sizin Canınız olmamakla birlikte, her fikre acık olmamanız ve bu saldırgan tutumunuz ile kayınvalideniz daha dogrusu sizin tabiriniz ile KV ağzıyla kus tutsa bir açığını arayacaksınız.
Keskin sirke kübüne zarar. Iyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…