- 29 Nisan 2013
- 4.079
- 1.964
- Konu Sahibi misssteacherr
Ay bende yasadım kv kesin maltyalıdır benimki de benzeri sohçayı alan fırlattı bu ne die... bi dantel yoktu kendi çeyznden kalma bi gecelik vardı ... ses etmedimdi pismanım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biz nişan bohçası istemedik.. onlar getirdi canım.. stşk ederim sıkmamaya çalışıyorumhiç nişan bohçam olmadı. istemek de aklıma gelmedi. boşverin sıkmayın canınızı, değmez.
Bende bohca hazirladim ayni bohcayi bana bos gonderdiler
Ahh ahhh canım bunun inan maddiyatla alakası yok annem babamdan ayrı ve kaç yaşında kadın bir bohça yaptık eşime mükemmel ötesi ve ailesine tabi.Annem sordu en başında bohça işini ne yapacaz diye ben bilmem dedi kayınvalidem işine gelmeyen şeyi bilmez .Eşimle çıktık heves ettik çarşıya gecelik terlik şase takımı ve nevresim sandık vs aldırdım geri kalan kısmını beni alıp bohçaladım insanlara karşı teyzem vs.Bir çok kesimde olduğu gibi geline hazırlanır.İhtiyacım var mı hayır eşime en iyi markadan takımından terliğine kadar çok fazla masraf yapmış iç çamaşırları pijamalar çifter çifter .Bana ne oldu gelinliğimin altına giydiğim iç çamaşırına kadar annem aldı.Bohça yaptık bakmadı bile yanımda odaya aldı koydu teşekkür dahi etmedi.Kendisi çok kıskançtır ertesi hafta eşime kat izli bi bohçaya sarıp bi tarafı yapılmamış tülbent sanki tülbent takıyorum lif hac dan gelen koku inan tülbent katlamamış bile dayılarım bile erkek old halde şok oldu bende senin gibi bu mu benim layığım dedim.şu konuda pişmanlığım var keşke kendime yapsaydım .Ben ne yaptım nişanlıyken ilk anneler gününde güzel bir hediye aldım bu sene birşeyi bahane edip gitmedim bile
Damat aileleri çıldırmış artık ya.. Adap,gelenek hiçbir şey kalmamış.
Benimde nişan bohçamda aldıklarımızın etiketlerini falan üstünde bırakmışlardı ya.. Eve görmeye gelen millete nişan akşamı rezil olmuştuk resmen.
Ne kadar düşüncesizler.. İnşallah evliliğinde sorun yaşamazsın.. Ama değer vermeyen bir aileye benziyor
Allah yardımcınız olsun, kaynanayla uğraşmak zor iş..
baştan kendimi belli ediyorum zaten,sınırlarımı,çizgilerimi.. bu yüzden pişman degilim nice mükemmel gelinler var kadri kıymeti bilinmeyen..hiçbişeye laf etmeyen.. onları sevilmemiş ben mi sevilecem.. en iyisi hayatıma müdahale edemeyeceklerini öğrenmeleri
hahahaaa deli ya çok güldüm sabah sabahİlk ağlayan kazanır diyorum ben
Boyle gelin dusman basina ya. Acikcasi ben bohcamda be oldugunu bile hatirlamiyorum. Sirf adet oldugu icin buyuklerin gonlu olsun diye yapilan seyler olarak goruyorum bunlari. Son derece gereksiz. Iyi niyetli bir gelin olsa'amaan demek ki kadinin tarzi bu ya da boyle biliyor ' vs der gecistirir. Ama kusura bakma da bence asil gorgusuzluk sana getirilen bir hediyeye ' ben bu hediyeyi begenmedim.git bana yenisini getir ' demektir. Kaynana olsam boyle bir gelin istemem acikcasi. Cok garip..
Boyle gelin dusman basina ya. Acikcasi ben bohcamda be oldugunu bile hatirlamiyorum. Sirf adet oldugu icin buyuklerin gonlu olsun diye yapilan seyler olarak goruyorum bunlari. Son derece gereksiz. Iyi niyetli bir gelin olsa'amaan demek ki kadinin tarzi bu ya da boyle biliyor ' vs der gecistirir. Ama kusura bakma da bence asil gorgusuzluk sana getirilen bir hediyeye ' ben bu hediyeyi begenmedim.git bana yenisini getir ' demektir. Kaynana olsam boyle bir gelin istemem acikcasi. Cok garip..
Bohçadan daha saçma birsey var ise, ikinci defa, zor ile bohça aldirmaktir. Ya bohça nedir allasen? Cok mu önemli karsi taraftan iç çamasiri, makjaj malzemesi almasi? Madem karsi taraf önem vermiyor, neden zor ile nisanlina aldiriyorsun? Yüksek lisans yapmis bir insansin (profilinde öyle yaziyor), niye gidip özel seylerini nisanlina aldiriyorsun? Isin, var gücün var, 1950'de köylü bir kizi degilsin ki. Asil soru onlarin sana ne layik gördükleri degil...Kendine ne layik görüyorsun??
Ha bu arada, geçenlerdede topik açmistin, acaba her hafta mi kv'de üzerine topik açmayi düsünüyorsun?
Ki kusura bakmada, geçen topikinde yazilan seyler, bohçadan bin kat daha önemli. Nisanlinin daha isi yok, gücü yok, üstelik 15000 lira borcu varmis. Bohça mohça faso fiso oldu bu durumda. O sorumsuz nisanlin ile evlenebilecekmisin daha? Asl soru bu.
neden bi insan kaynanasının yada başkasının eskisine mi kalmış yapamasaydı parasal konudan mesela anlayış görürdü tabiki yada yeni birşey alsaydı beğenmeseydi geri gönderseydi ayıp olurdu ama bu durum çok farklı yeni alınan bişeyi beğenilmemiş olsa evet tarzı bu demek ki geçiştirebilir çeyizden koymuş ne demek ya resmen hakaret yani kimse kusura bakmasın.
Ay bende yasadım kv kesin maltyalıdır benimki de benzeri sohçayı alan fırlattı bu ne die... bi dantel yoktu kendi çeyznden kalma bi gecelik vardı ... ses etmedimdi pismanım
Sizce de bir bohcaya gereginden fazla anlam yuklemiyor musunuz? Sizin icin anlami varmis, siz ozenmissiniz. Belki karşı taraf icin cok basit bir detay. Ne onemi var ki bunun bu kadar buyutuyorsunuz? Ben kayinvalidenin yerinde olsam oglumu arayip aglayip bohcayi tekrar yaptıran geline cok kırılırdim. Madem aileden bekliyorsunuz onlarla kırmadan konussaydiniz. Simdi o kadin sizin birseyinizi begenmediginde oglunu arayip aglasa degistirtse sizin yaptığınızi kesin herkes cadı kaynana demez miydi?