Beni kendisine aşik sanan iş arkadaşi

aynen oyle. bir muhabbet kurdum diye pisman oldum. ilk defa boylesini gordum. baska erkek ogretmen arkadas var onla da muhabbetiniz iyi. ama hic boyle tavirlara girmedi cunku kaliteli bir arkadas. gercekten kalite ve karakter cok onemli

Bu olayın sonunu görmek istiyorum
Ne kadar lüzumsuz bir insan modeli.
Sevgiliniz olduğunu öğrenince nasıl bir dumur yaşayacak acaba

aynen oyle. bir muhabbet kurdum diye pisman oldum. ilk defa boylesini gordum. baska erkek ogretmen arkadas var onla da muhabbetiniz iyi. ama hic boyle tavirlara girmedi cunku kaliteli bir arkadas. gercekten kalite ve karakter cok onemli
ee gelişme yok mu ne yaptınız

Sanırım akademik açıdan gelişime pek açık bir meslek olmadığı için. Yani üniversitede akademisyen falan değillerse yapacak pek işleri olmuyor. Tatiller çok fazla yani güzel meslek ama üniversiteye giriş puanları da çok düşük öyle olunca muhabbetler sığlaşıyor diye düşünüyorum.

WhatsAppa sevgilinle resim koy.Sevgilinin okula gelmesini sağla çıkışa falan ayrıca seni silmesinin bir gün selam verip bir gün vermemesinin sebebini sor dalga geçer şekilde kendi kendine ne yaşıyorsun de üstüne durumu tersine çevir

waaow bunu dusunmemistim. yarin ilk is iliskilerle ilgili konu acip kendimden kucuk erkeklerden hoslanmadigimi dile getirmeliyim. gercekten de oyle. 2 yas kucuk oldugunda bile sanki cocukmus gibi hissediyorum
Mıs miş yok ben öylesiyle evliyim çocuk büyüyor zamanla daaa senden de giden gidiyor

Bir ogretmen olarak hep sunu gordum bizim is sartlari tatillerimiz falan ogretmen bayanlari evlilik odagi haline getiriyor. Ilceye ataniyorsun kucuk yer doktorundan tapu memuruna polisine jandarmasina kadar haberdar olup talip olabiliyor dedim ya bos gunun tatillerin vs olmasi bu durumun bence en temel sebebi. Ilerde hem evine bakar hem para kazanir mantigi. Yalniz bu erkek ogretmenlerde durumu biraz ustlerine alinip havaya giriyor lar. Bulunmaz hint kumasi havalari falan. Bu arkadasta bu kafadan muhtemelen . Once de yazdigim gibi konu sahibi en guzeli dikkate almamak ve sevgilini bir sekilde belli etmek. Mesela onun duyacagi sekilde baska birine anlatabilirsin malesef insanlar farkli kafalar yasiyor yapacak bir sey yok.

evet cok yeni 1 ay bile dolmadi henuz. kimse bilmiyor soylememistim de henuz. bir de bulundugum sehirde degil baska bir yerde calisiyor.
Ben olsam bu kadar yeni bir iliskiyi sacma sapan bi adami basimdan savmak icin is yerinde konusmazdim. Bilmiyorum meslektaslarinizla araniz nasil, arkadas misiniz, vs. Is yerinde ozel hayat konusmanin faydasi degil zarari olur bence. Hem de sanki ona ilgi duymamaniz icin illa sevgiliniz olmasi mi lazim? Bu dusunce tarzini kendinize yakistiracak misiniz? Dusuncesini yakistiramiyorsaniz davranisi da yapmayin derim. Mesafe koyun, zaten gereksiz bir insanmis. Bir sey kaybetmeyeceksiniz.

akademisyen degilim, yuksek lisans yaptim. suanda da doktorama devam ediyorum. arastirma gorevlisi olan arkadaslarim var, evlilik fazlasiyla konusuluyor. akademisyen ortamlarinda da. yas 30 larda olunca evlilik gundemde oluyor fazlasiyla.cunku Turkiye de yasiyoruz; yani evlilik icin toplum baskisinin fazlasiyla yasandigi bir ulkede . bunun meslekle iliskillendirilmesi cok sacma geldi bana. bu arada universiteye giris puanlari cok dusuk diye ogretmenligi yerle bir etmeye calismayin kendinizce:) kpss den hangi bolumden olursa olsun artik 82 83 altinda atama olmuyor. kimse egitim fakultesini bitirip hop diye atanmiyor. suan ki puanlari bilemem ama ben 15 bininci olarak kazandim kendi bolumumu. illa her ortamda vardir ogretmenlik meslegiyle derdi olan kisiler. tatillerinin olmasi, tam gin calismamasi gibi nedenlerden dolayi kiskanilan bir meslek. eh ne diyelim kedi uzanamadigi cigere misali..

ee gelişme yok mu ne yaptınız
ortamda herkesin icinde anlatmadim. onun benim ve yakin arkadasimin yani ucumuzun ogretmenler odasinda oldugu anı kolladim:) anlattim, hicbir sekilde yorum yapmadi. telefonuna sarildı. gormemezlikten geldim hep. aksam eve gidecegimiz zaman da "bugün seni goremedim nerelerdeydin" dedi. şairmisim o an. yani ogretmenler odasinda oturduk tenefuslerde. nasil goremedi anlamadim. buralardaydim dedim sadece. degişik ya gercekten dengesiz. bundan sonra boyle bugun yaptigim gibi gunaydinlar herkese, iyi aksamlar herkese demeyi dusunuyorum. :)

herkesin oldugu ortamda anlatmadim. yakin arkadasim ben ve onun oldugu zamani gozledim. ozel hayatimi herkesin icinde konusmaktan ben de hoslanmam. soylediklerinizde cok haklisiniz ama bazi insanlara illa ki hissettirmek gerekiyor bence bunu. yoksa gercekten cok rahatsiz oldum. kendimi kotu hissettim. hayatimda kimsenin pesinden kosmadim, kimseye hicbir sekilde kendim ilk adımı atmadim, cok gururluyum bu konularda. belki de bu yuzden kafama taktim boyle sacma bir muameleyle karsilasinca. tabiki mesafemi koydum.

ogretmen milleti diye genellemeyin. sanki baska mesleklerden olanlar evlilik mevzularini konusmuyorlar da ogretmenler konusuyor. nereden vardiniz bu çikarima? benim anlattigim konudan mi? avrupada yasamiyoruz Turkiye de yasiyoruz. yas 30 lara gelince ki -benim yasim 32 -konusuluyor evlilik. bekarlarin oldugu her ortamda acilir bu konu.ayrica tek konusuluan konu evlilik degil, ogretmenler odasi ortaminda bulunamadiginiz icin anlayamazsiniz ve bilemezsiniz. bir de siz turkiyede yasamiyorsunuz sanirim. 2 yil once yuksek lisansimi bitirdim. bekar akademisyenler arasinda da evlilik cogunlukla konusulan konular arasindaydi. hatta danişman hocam surekli beni birileriyle tanistirmak icin ugrasiyordu:) insanlarin bu ogretmenlerle ve ogretmenlik meslegiyle alip veremedigi nedir anlamadim:) sirf evlilik muhabbeti geciyor diye sıg damgasini yapistirmak ozunde kezbanca bir tutum. daha dogrusu ozunde kezban kizin kuul olmaya calismasi...:)

Uzanamadığı ciğerden ziyade objektif baktım. Evlilik ülkemizde konuşulan bir durum evet ama öğretmenler odası muhabbetlerine çok aşina biri olarak bu meslek grubunda biraz daha yaygın sanki. 15 binle girmişsiniz ama tm mi sayısal mı sözel mi? Sözelse 15 bin yüksek bir sıralama değil. Mesleği aşağılama amacıyla söylemedim zaten sevdiğim meslekteyim ancak kendinizde söylediniz tatilleri çok boş zaman da çok. Çok yoğun bir meslek olmayınca ister istemez muhabbetler farklı yöne kayıyordur. Kendi aralarında en çok “gün” yapan meslek grubu da öğretmenler mesela.

Hı hı. Evlilik konusu bu kadar gündem olan herkes kezbandır. Benim olmadığı için ben değilim.

yeni nesil öğretmenler çok yetersiz bir de. Entelektüel açıdan çok zayıflar. Nerde o edebiyat bilen, sinema bilen, tiyatro bilen, tarım bilen köy enstitüsü mezunları.

Profilinizden gördüğüm kadarıyla siz de bir eğitimcisiniz. Yani meslektaş sayılırız. Yaptığınız genelleme birçok öğretmene haksızlıktır. Gerçekten çok kırıcı cümleler.

Shalini, bugun okula gıttıgımde herhangi birsey yaptın mı gelısme var mı?

Sevgili Mune başlıkta öğretmenlik mesleğini ve öğretmenleri aşağılamaya çalışan üyeler var. Bir öğretmen olarak son derece rahatsızlık duymaktayım. Biz bu ortamda hiç bir mesleği ya da insanların eğitim durumlarını eşleştirmezken böyle söylemlere maruz kalmak çok kötü bir şey. Lütfen uyarılarınızı yaparsanız sevinirim.

ne alakası var 2007 de eşit ağırlıktaki tüm bölümler tutarken bölümüme girdim

Mesaji neden sildigini sormak onu onemsedigini gosterir. Bu olaylarin uzerine dusmeden kendi isini yapmalisin. Uzerine dusme. Dengesiz biriyse uzak dur, senin de dengeni bozar. Onemseme.

kadın ne soruyor bazıları ne cevap veriyor, sözele eşit ağırlığa kadar girmiş konu : d
konuya cevaben bence tepkisiz kalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…