Beni kendisine aşik sanan iş arkadaşi

Üniversite giriş sınavında alınan puanla zekanın ne alakası var?cidden acayip yorumlar gördüm
aa olur mu? Sadece zekayla mi ilgisi var:) Düşük puan alıp kendilerini iyi yetiştirmedikleri için bu mesleğin kutsallığına verdikleri zarar ne olacak?

nedense inanmadim psikiyatri alaninda oldugunuza. tanidigim psikiyatristler boyle baska mesleklere b.k atmazlar bahane bulup. hele ki annenizin ogretmen olduguna hic inanmadim. uslubunuz cumleleriniz hic ogretmen cocugu oldugunuzu gostermiyor. keske sizi ve sizin gibileri de gecirseler muayeneden ve belli testlerden:)

Aileden hemen sonra öğretmenlerimizle tanışıyoruz. Çok kritik bir meslek ve üzerine yoğunlaşılıp ayrı bir yerde tutulması gerekiyor diye düşünüyorum bazı üyeler yanlış anladı

Aileden hemen sonra öğretmenlerimizle tanışıyoruz. Çok kritik bir meslek ve üzerine yoğunlaşılıp ayrı bir yerde tutulması gerekiyor diye düşünüyorum bazı üyeler yanlış anladı
kastettiğim de bu. Kutsal deyip ayrı yerde tutmaya calistigimizda bu ayri yerde tutma olayi beklentiyi artiriyor ve sonrasinda gizli bir toplumsal baskiya dönüşüyor. Bunu öğretmen olmayan birisi olarak söylüyorum. ☺ neyse konu çok dağıldı. Konu sahibi ne yaptınız merak ettim?

Konu nerelere gelmis...Adam bir muhabbeti ilgi olarak anlamis, konuyu nerelere cekmis. Peki bu durumu yazip akıl isteyen konu sahibinin konusu nerelere cekilmis...

yanlış alarm : d

Bunlar hep cok isteyipte ogretmen olmamak tan kaynakli. Yaz tatilleri kisaliyor dendi diger mesleklerin gobek atmadiklari kaldi ama yine beklentileri olmadi. Ne meslekmis arkadas herkes camur atma derdinde firsat kolluyorlar yazik cidden. Zor degilse calismanin yasi yok ogretmen olun siz de kurtulun biz de

Dışarıdan bakınca çok rahat bol tatilleri var diye böyle düşünüyorlar sanırım. O uzun süreli dedikleri tatil olmasa çoğu öğretmen psikolojik olarak sorunlu hale gelir, tam artık sabrın sonuna yaklaşıldığı anda ara dönem tatili yada yaz tatili zamanı gelmiş oluyor zaten. Sese karşı tahammülsüzlük evdeki çocuğa karşı tahammülsüzlük gibi bir sürü sıkıntısı mevcut çoğu öğretmenin.Kendileri evde tek çocukla uğraşamazken öğretmenleri süper güçlü makine gibi görüyorlar sanırım, genelleme yapmayayım şimdi bende ama bu tarzda düşünen çoğu kişi böyledir muhtemelen. Masa başında çalışanın işinin zorluğu ne kadar zorsa bir sınıf dolusu öğrenciyle de ders yapan öğretmenin işinin zorluğu var. Zaten bu kadar kolay iş olsa normal memurlara göre çalışma saatleri az , tatilleri çok olmazdı öğretmenlerin. Herkesin yapabileceği bir iş değil kısacası. Bu evlilik meraklısı yada sürekli evlilikten konuşan insanları itici buluyor olabiliriz yada sevmeyebiliriz ama bu durumu yaşatan farklı mesleklerden bir sürü insan var, hiç o kişilerin mesleğinden kaynaklı evlilik delisi olduklarını düşünmedim. Karakterine bağladım, geçtim.

Konu sahibinin derdini kenara bırakıp birde millete dert anlatmakla uğraşmak zorunda kaldık şaka gibi .

Konu hakkında da yorumum sevgiliniz olduğunu belli edip arkadaşınızı artık hiç takmamanız en iyisi .

Ahahah çok güldüm.Allah aşkına 500 puanla uniye girenler hergün atomu mu parçalıyor?

Tüm hayatınız öğretmenler arasında mı geçti de bu kadar genellediniz?
Yaz tatilleri kendimizi geliştirmek için bi fırsat.evde oturup dantel ormuyoruz yazın

Okula bir gün sevgiliniz uğraşın sizde öğretmenler odasında tanıştırın genel olarak görsün gününü bende sinir oldum

Aynen harfiyen katiliyorum son zamanlarda bir ogretmen dusmanligidir alip gidiyor sirf burda cok aktif olmamama ragmen o kadar denk geldi ki. Her ortamda bu durum mevcut ama haset edeceklerine bir bilseler nelerle ugrasiyoruz agizlarini acmazlar. Yok evlenme meraklisiymis pardon da zaten ozellikle bayan bekar ogretmen bulmak cok zor cunku her meslek grubunun gozdesi durumunda erkekler genelde ogretmen es istiyor. 2 tane uye surda konu acip evlenemiyorum dedi diye tum ogretmenler genelleniyor.

3 gün önceki konunuzda makine mühendisliği okuyorum yazmıştınız...
Önce dürüst olmayı öğrenin sonra öğretmenlere laf atın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…