Beni kendisine aşik sanan iş arkadaşi

Bence adama hiç saydırmayın millet, bu gözler burada, gene bir bayan öğretmenin, kendisine yeni atandığında hoşgeldin dedi, öğretmenler odasında denk geldiklerinde bir iki kere sohbet etti, birkaç sefer göz göze denk geldi diye, sevgilisi varmış bana umut verdı diyen arkadaşlar gördü. Üstelik adam ne buluşma teklif etmiş, ne mesaj atmış ne özel hayatı ile ilgili birşey sormuş, ne sizin gibi üstüne alınmaya müsait birşey paylaşmış, sohbeti geçincede kız arkadaşından bahsetmiş olanı bu yani. Ha bunarada bir sürü arkadaşta oğlana saydırdı o konuda ümit vermiş diyerek. Yani biz millet olarak böyleyiz demek ki. Konu sahibine tavsiyem kendi haline bırakın, tepki vermeyin, ortamı olunca erkek arkadaşınızdan bahsedin yapacak bişey yok. Ha bir ihtimal oda arkanızdan benden yüz bulamadı başkasını buldu diyebilir. Ben bu öğretmen ortamından korktum ama burdaki konuları okuyunca selam versen, sohbet etsen bir dert, etmesen bir dert, Allah kolaylık versin.

Keşke whatsapptan videoyu göndermeseydiniz böyle insanlar kadın erkek ilişkilerinin sadece aşktan ibaret olmayacağını anlayamıyor malesef telefonda sevgilinizle konuşun ama doğal bir şekilde abartılı değil bi de benden yüz bulamadı şimdi beni kıskandırmaya çalışıyor demesin burnu havada delikanlı. Nedense bu genç atanmıs öğretmenlerde ceoda olmayan hava var

Sinir bozucu bi durum. Ama ben olsam onu sinir ederdim. yokMuş gibi davranırdım. Selam verirse selam veririm vermezse de görmezden gelirim. Aslına bakarsanız anlattıklarınıza göre Ruh hastası olması ihtimali fazla. Takmamak lazım

Hayatınızda birinin olduğunu belli edin, hatta o okula gelmeden önce başladığını hissettirin. Kendi hatası olduğunu anlar belki.

millet olarak degil de hayatinda kimseden deger gormemis, normal bir sekilde kiz arkadasi olmamis kisilerin tavirlari boyle salakca oluyor:) yukarida yorum yapanlardan birine de bahsetmistim. atanmadan once bir dersanede calisiyordum. kayit kabulde duran sekreter bir abi vardi. benden de yas olarak buyuk oldugu icin hem de muhabbet ederken abi demek x bey demekten daha kolay geldigi icin abi diyordum. bi ogretmen arkadasla bi araya gelmisler bir aksam. "shalini hoca bana bakiyor, hep bakislarini yakaliyorum" demis. arkadasta buna "iyi de sana abi diyor" deyince adam tıkanıp kalmis. adamla isim geregi konusuyorum. bir iki defa da guldum diye kuyruk sallayan kisi konumunda oldum. yok yok fikrimi degistirdim. biz milletce boyleyiz:))

atanmis erkek ogretmenlerde var bu:)) mesleki acidan cok daha ust konumlarda olan kisilerde inanin bu yok. ben ne oldum delisi oluveriyorlar. hani teyzeler der ya ogluşlari icin "aman da aman simdi kimleri kimleri aliriz oglusuma " der ya. tam da bu moda girip ne oldum delisi oluyorlar bence:)

Bunu üstüne alinabilcegini düşündüysen hikayenin eksik olduğunu düşünüyorum.
Kaç tane erkek arkdsmiz oluyor hic düşünmedim sevgilim için yada hoslandigim biri için yaptığım paylaşımı üstüne alınacağını.
Size tuhaf davrandığı halde nden hala ilgilenip videoyu izleyemedi diye atıyorsunuz ki madem rahatsizsaniz bu durumdan

Bu öğretmen falan olmakla ilgili değil karakter meselesi

Onun yanında efendim Aşkım diye telefonla konuşun .Akşam müsaitim yemek vırt zırt uzatında uzatın .Foslasın
Deli mi ne
Tribiyle mi uğraşacaksınız .

sarkiyi watsap durumunda paylastigim gunun ertesinde muhabbeti kesince oyle aklima gelmisti. baska sebep bulamadim. benden kacar gibi davrandi. kiracak birsey de yapmadim ki benden kacsin. aradan bi kac gun gecince normale dondu. hem sadece o komik videoyu sadece ona atmadim ki bir arkadasa daha attim. ve atmadan once gondeirirm ben size izlersiniz dedim. yani ne bileyim o an oyle gelisti. komik bir videodan boyle sacma sapan bir cikarim yapacagini dusunemedim. gercekten neden siler ki bir insan

Bana da ilginiz var gibi geliyor valla. Beni biri salak saçma sebeple silcek yada yüzüme bakmayacak umrumda olmaz. Siz çok üstüne dusmussunuz konunun. Bence biraz düşünün bu şekil davranmış olabilirsiniz

Erkek arkadaşınız çok mu yeni beden kimse bilmiyor diğer ima yapan arkadaşınızda mesela bilmiyor sizin biriyle beraber olduğunuzu bence bu bir sorun

ben boyle birine acik acik soylemistim. arada ucuncu bir ksii dedikodu cikarmisti benim o beyi sevdigime dair ama oyle bir sey yoktu. yaninda birileri varken pat diye gittim ozguvenli bir sekilde. boyle boyle bir laf cikmis. ama dogru degil. kesinlikle oyle bir sey yok bunu bil dedim. kipkirmizi oldu kulaklari surat bozuldu, ozguvenim ve netligim karsisinda soke oldu ve konu kapandi. bir daha devami gelmedi. net olmakta fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…