Ya da kendi hoşlandığı belli olmasın diye kaçan balık rolü yapıyorgelemez ki bulundugum sehirden 450 km uzakta yasiyor. gelse bile hafta sonu gelebilir. sevgilisi olmus bunun ama beni bir tehlike olarak gordu heralde:))
merhabalar. bu eylul ayinda okulumuza bekar ve benden 4 yas kucuk erkek ogretmen tayin oldu. daha onceden de -pek muhabbetim olmasa da - tanidigim bir arkadaş kendisi. okulumuza gelince dersle ve ogrencilerle ilgili dogal olarak sohbetler ediyorduk. bazen siyasi gorusler veya universitedeki hatiralar da muhabbetin konusu olabiliyordu.bir gun yasla ilgili bi konu acildi. benim 32 yasinda oldugumu bilmiyormus. şok ustune şok yasadi ogrenince, beni kendinden kucuk saniyormus. inanmadi ilk basta, inanmadigi icin ara ara sordu dogum tarihimi. sonradan inandi neyse. yaş konusu olduktan sonra aradan bir hafta gecti bir akşam watsapp durumunda bir sarki paylaştim. sarki suan gorusmekte oldugum kisiye olan hislerimi tam anlamiyla ifade ediyordu. hoşuma gittigi icin paylastim (sarki bir ask itirafi gibiydi) ertesi gun bu ogretmen arkadas bana selam sabah vermiyor, her zaman gunaydin diyen normal muhabbet eden arkadas bildiginiz muhabbeti kesti benle.ilk once anlamadim. ben de bisey demedim. yani sebebini falan sormadim. ama aklima sarkiyi kendine mi anladi da boyle yapti diye dusundum. aradan 3 gun gecti. bu benle konusmaya basladi.ben okulda nöbetciydim yanima gelip duruyordu. baska bir arkadas buna " aa sen yine mi burdasin" diyerek guldu ben cok rahatsiz oldum cunku arkadas farkli bir sey ima eder gibi sordu. yine benle konusmamaya basladi, hatta benden kacar gibi tavirlar sergilemeye basladi. sonra benim de oldugum ortamda hep annesinin ona gorucu usulu birileriyle tanistirmak istediginden bahsedip durdu.konuyu hep boyle seylere getirdi.ben de yorum yaptim olumlu yönde. gorucu usulunun kotu olmadigindan vs bahsettim.tekrar muhabbet kurdu benle. bi gun otururken arkadaslarla komik bir video vardi ona gulduk beraber. o da neymis diye merak etti, izletemeden zil caldi derse girdik. ders bittikten sonra videoyu watsaptan gonderdim. ne yapsa begenirsiniz? beni sildi. diger arkadaslara nasil davraniyorsam ona da ayni sekilde davraniyorum. neden benim davranislarimi yanlis anliyor ve ergence hareketler sergiliyor anlamadim.inanin ozel bir ilgi davranis sergilemedim ona
karsi.en kucuk bir seyi kendi uzerine anliyor sanki ona aşik mişim da o kacarmis gibi bir durum yaratmaya calisiyor.suan hem hayatimda biri var, olmasa bile hem dis gorunum acisindan begenmedigim biri ve yas farki oldugundan asla farkli goze bakmayacagim biri.neden kendi kendine havalara girdi anlayamadim.takmiyim diyorum ama cok sinir oldum.simdi nasil bir durus sergilemeliyim? hayatimda biri oldugunu mu anlatmaliyim ortamda? aslinda cok hissettirmek istiyorum bunu.
millet olarak degil de hayatinda kimseden deger gormemis, normal bir sekilde kiz arkadasi olmamis kisilerin tavirlari boyle salakca oluyor:) yukarida yorum yapanlardan birine de bahsetmistim. atanmadan once bir dersanede calisiyordum. kayit kabulde duran sekreter bir abi vardi. benden de yas olarak buyuk oldugu icin hem de muhabbet ederken abi demek x bey demekten daha kolay geldigi icin abi diyordum. bi ogretmen arkadasla bi araya gelmisler bir aksam. "shalini hoca bana bakiyor, hep bakislarini yakaliyorum" demis. arkadasta buna "iyi de sana abi diyor" deyince adam tıkanıp kalmis. adamla isim geregi konusuyorum. bir iki defa da guldum diye kuyruk sallayan kisi konumunda oldum. yok yok fikrimi degistirdim. biz milletce boyleyiz:))Bence adama hiç saydırmayın millet, bu gözler burada, gene bir bayan öğretmenin, kendisine yeni atandığında hoşgeldin dedi, öğretmenler odasında denk geldiklerinde bir iki kere sohbet etti, birkaç sefer göz göze denk geldi diye, sevgilisi varmış bana umut verdı diyen arkadaşlar gördü. Üstelik adam ne buluşma teklif etmiş, ne mesaj atmış ne özel hayatı ile ilgili birşey sormuş, ne sizin gibi üstüne alınmaya müsait birşey paylaşmış, sohbeti geçincede kız arkadaşından bahsetmiş olanı bu yani. Ha bunarada bir sürü arkadaşta oğlana saydırdı o konuda ümit vermiş diyerek. Yani biz millet olarak böyleyiz demek ki. Konu sahibine tavsiyem kendi haline bırakın, tepki vermeyin, ortamı olunca erkek arkadaşınızdan bahsedin yapacak bişey yok. Ha bir ihtimal oda arkanızdan benden yüz bulamadı başkasını buldu diyebilir. Ben bu öğretmen ortamından korktum ama burdaki konuları okuyunca selam versen, sohbet etsen bir dert, etmesen bir dert, Allah kolaylık versin.
atanmis erkek ogretmenlerde var bu:)) mesleki acidan cok daha ust konumlarda olan kisilerde inanin bu yok. ben ne oldum delisi oluveriyorlar. hani teyzeler der ya ogluşlari icin "aman da aman simdi kimleri kimleri aliriz oglusuma " der ya. tam da bu moda girip ne oldum delisi oluyorlar bence:)Keşke whatsapptan videoyu göndermeseydiniz böyle insanlar kadın erkek ilişkilerinin sadece aşktan ibaret olmayacağını anlayamıyor malesef telefonda sevgilinizle konuşun ama doğal bir şekilde abartılı değil bi de benden yüz bulamadı şimdi beni kıskandırmaya çalışıyor demesin burnu havada delikanlı. Nedense bu genç atanmıs öğretmenlerde ceoda olmayan hava var
Bunu üstüne alinabilcegini düşündüysen hikayenin eksik olduğunu düşünüyorum.sarki bir ask itirafi gibiydi) ertesi gun bu ogretmen arkadas bana selam sabah vermiyor, her zaman gunaydin diyen normal muhabbet eden arkadas bildiginiz muhabbeti kesti benle.ilk once anlamadim. ben de bisey demedim. yani sebebini falan sormadim. ama aklima sarkiyi kendine mi anladi da boyle yapti diye dusundum.
yok super bir planim var. :))Kendine çiçek sipariş et güzel bir not döşeadam kendini ne zannediyorsa artık.
Bu öğretmen falan olmakla ilgili değil karakter meselesiatanmis erkek ogretmenlerde var bu:)) mesleki acidan cok daha ust konumlarda olan kisilerde inanin bu yok. ben ne oldum delisi oluveriyorlar. hani teyzeler der ya ogluşlari icin "aman da aman simdi kimleri kimleri aliriz oglusuma " der ya. tam da bu moda girip ne oldum delisi oluyorlar bence:)
sarkiyi watsap durumunda paylastigim gunun ertesinde muhabbeti kesince oyle aklima gelmisti. baska sebep bulamadim. benden kacar gibi davrandi. kiracak birsey de yapmadim ki benden kacsin. aradan bi kac gun gecince normale dondu. hem sadece o komik videoyu sadece ona atmadim ki bir arkadasa daha attim. ve atmadan once gondeirirm ben size izlersiniz dedim. yani ne bileyim o an oyle gelisti. komik bir videodan boyle sacma sapan bir cikarim yapacagini dusunemedim. gercekten neden siler ki bir insanBunu üstüne alinabilcegini düşündüysen hikayenin eksik olduğunu düşünüyorum.
Kaç tane erkek arkdsmiz oluyor hic düşünmedim sevgilim için yada hoslandigim biri için yaptığım paylaşımı üstüne alınacağını.
Size tuhaf davrandığı halde nden hala ilgilenip videoyu izleyemedi diye atıyorsunuz ki madem rahatsizsaniz bu durumdan
Bana da ilginiz var gibi geliyor valla. Beni biri salak saçma sebeple silcek yada yüzüme bakmayacak umrumda olmaz. Siz çok üstüne dusmussunuz konunun. Bence biraz düşünün bu şekil davranmış olabilirsinizsarkiyi watsap durumunda paylastigim gunun ertesinde muhabbeti kesince oyle aklima gelmisti. baska sebep bulamadim. benden kacar gibi davrandi. kiracak birsey de yapmadim ki benden kacsin. aradan bi kac gun gecince normale dondu. hem sadece o komik videoyu sadece ona atmadim ki bir arkadasa daha attim. ve atmadan once gondeirirm ben size izlersiniz dedim. yani ne bileyim o an oyle gelisti. komik bir videodan boyle sacma sapan bir cikarim yapacagini dusunemedim. gercekten neden siler ki bir insan
Ne var :)ben de onun esprilerine guluyorum diye arandim sandi heraldekafamda güzel seyler var bu watsappla ilgili. uygulamaya koyucam
ben boyle birine acik acik soylemistim. arada ucuncu bir ksii dedikodu cikarmisti benim o beyi sevdigime dair ama oyle bir sey yoktu. yaninda birileri varken pat diye gittim ozguvenli bir sekilde. boyle boyle bir laf cikmis. ama dogru degil. kesinlikle oyle bir sey yok bunu bil dedim. kipkirmizi oldu kulaklari surat bozuldu, ozguvenim ve netligim karsisinda soke oldu ve konu kapandi. bir daha devami gelmedi. net olmakta fayda var.merhabalar. bu eylul ayinda okulumuza bekar ve benden 4 yas kucuk erkek ogretmen tayin oldu. daha onceden de -pek muhabbetim olmasa da - tanidigim bir arkadaş kendisi. okulumuza gelince dersle ve ogrencilerle ilgili dogal olarak sohbetler ediyorduk. bazen siyasi gorusler veya universitedeki hatiralar da muhabbetin konusu olabiliyordu.bir gun yasla ilgili bi konu acildi. benim 32 yasinda oldugumu bilmiyormus. şok ustune şok yasadi ogrenince, beni kendinden kucuk saniyormus. inanmadi ilk basta, inanmadigi icin ara ara sordu dogum tarihimi. sonradan inandi neyse. yaş konusu olduktan sonra aradan bir hafta gecti bir akşam watsapp durumunda bir sarki paylaştim. sarki suan gorusmekte oldugum kisiye olan hislerimi tam anlamiyla ifade ediyordu. hoşuma gittigi icin paylastim (sarki bir ask itirafi gibiydi) ertesi gun bu ogretmen arkadas bana selam sabah vermiyor, her zaman gunaydin diyen normal muhabbet eden arkadas bildiginiz muhabbeti kesti benle.ilk once anlamadim. ben de bisey demedim. yani sebebini falan sormadim. ama aklima sarkiyi kendine mi anladi da boyle yapti diye dusundum. aradan 3 gun gecti. bu benle konusmaya basladi.ben okulda nöbetciydim yanima gelip duruyordu. baska bir arkadas buna " aa sen yine mi burdasin" diyerek guldu ben cok rahatsiz oldum cunku arkadas farkli bir sey ima eder gibi sordu. yine benle konusmamaya basladi, hatta benden kacar gibi tavirlar sergilemeye basladi. sonra benim de oldugum ortamda hep annesinin ona gorucu usulu birileriyle tanistirmak istediginden bahsedip durdu.konuyu hep boyle seylere getirdi.ben de yorum yaptim olumlu yönde. gorucu usulunun kotu olmadigindan vs bahsettim.tekrar muhabbet kurdu benle. bi gun otururken arkadaslarla komik bir video vardi ona gulduk beraber. o da neymis diye merak etti, izletemeden zil caldi derse girdik. ders bittikten sonra videoyu watsaptan gonderdim. ne yapsa begenirsiniz? beni sildi. diger arkadaslara nasil davraniyorsam ona da ayni sekilde davraniyorum. neden benim davranislarimi yanlis anliyor ve ergence hareketler sergiliyor anlamadim.inanin ozel bir ilgi davranis sergilemedim ona
karsi.en kucuk bir seyi kendi uzerine anliyor sanki ona aşik mişim da o kacarmis gibi bir durum yaratmaya calisiyor.suan hem hayatimda biri var, olmasa bile hem dis gorunum acisindan begenmedigim biri ve yas farki oldugundan asla farkli goze bakmayacagim biri.neden kendi kendine havalara girdi anlayamadim.takmiyim diyorum ama cok sinir oldum.simdi nasil bir durus sergilemeliyim? hayatimda biri oldugunu mu anlatmaliyim ortamda? aslinda cok hissettirmek istiyorum bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?