Beni kendisine aşik sanan iş arkadaşi

Ayy buna cok guldummm. Canim sen sevgilin oldugunu bir sekilde soyle dumur olsun kalsin. Bazi meslektaslarimizda var maalesef ataninca herkes asik bana modu.
oyle yapicam yarin. bir de 50 binlik arabasi var. ozel derslerle almis. surekli arabasinin videosunu cekip duruyor. youtube kanali acmis ve tamamen arabasinin videolari ben ne oldum havasinda tipik görgüsüz

Gerçekten gerizekalı bu adamlar dünyanın kendi etraflarında döndüğünü mü zannediyorlar???? Bence hiç takmayın birşeyler hissetseniz bile doğru tepki bu değil...

Hiç sevgilisi olmamış ya da ilgilenen biri , o yüzden her sohbeti yanlış anlıyor. Çok itici tavırları. Siz en iyisi uzak durun. Bir okul çıkışına sevgiliniz gelse ikinizi yanyana görse belki yanlış anladığını farkeder. Ama bu kadar çabaya değer mi bilmem. Ben direk toplu selamlar dışında konuşmazdım.

gelemez ki bulundugum sehirden 450 km uzakta yasiyor. gelse bile hafta sonu gelebilir. sevgilisi olmus bunun ama beni bir tehlike olarak gordu heralde:))

Gerçekten gerizekalı bu adamlar dünyanın kendi etraflarında döndüğünü mü zannediyorlar???? Bence hiç takmayın birşeyler hissetseniz bile doğru tepki bu değil...
gerizekali aynen. en guzel sey de bu, sizlerin de yorumlari sonucu takmamaya ve onu yok saymaya karar verdim

O şarkıyı bide ortamınızda açın. Bu şarkıda benimle erkek arkadaşımın şarkısı. Bizi anlatıyor hep diyin al sana bombe

Bu tür şeyleri çok yaşıyorum ya. Ben yapısal olarak heyecanlıyımdır. Bazıları sanki onla konusurken heyecanlanıyomusum gibi algılıyor hareketleri değişiyor fark ediyorum. Eski sınıfımdan biri aynı bu şekilde benden deli gibi kaçıyodu. Hayır yani farz edelim cidden hoslanıyorum sanki üstüne atlicam ne sanıyolarsa kendilerini. Çok sinir bozucu bir durum. Watsap fotoğrafınızı herkese açın ve sevgilinizle fotoğrafınızı koyun bence ya da durum iletinizi herkese açık yapın yine ve ilişkinizin başlangıç tarihini yazın. Biraz klişe şeyler gibi geliyo tarih yazmak ama ben olsam kesin yazardım ondan önce ilişkim olduğunu bilmesi için.

oyle yapicam yarin. bir de 50 binlik arabasi var. ozel derslerle almis. surekli arabasinin videosunu cekip duruyor. youtube kanali acmis ve tamamen arabasinin videolari ben ne oldum havasinda tipik görgüsüz
50 binlik arabayla mi bu havalari?
Aman aman evlerden irak.

ben de onun esprilerine guluyorum diye arandim sandi heralde kafamda güzel seyler var bu watsappla ilgili. uygulamaya koyucam

Öğretmenler odasına çiçek yollat kendine
Ah benim bitanem yaa ilişkimizin zıptıçıktıncı ayı diye bana günaydın mesajı atmıştı ama bu kadarını beklemiyordum falan de

Telefona bakıp gülmenden birşey anlamaz o değişik onun fotosuna bakıp gülümsüyorsun falan sanar yine triplere girer

yakinda dogumgunum var. buyuk ihtimal gelecek zaten :) o zaman dogum gunum oldugunu soylemicem. aynen sizin dediginiz gibi dicem

Bencede sevgilin oldugunu bilirse kendi salakligina uzulecek:) bi sekilde citlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…