• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni kendisine aşik sanan iş arkadaşi

Tam kabzımal! Yaşını söylüyorsun, ısrarla doğum tarihini soruyor, sanki kendi yaşının hesabını tutacak kapasiten yok. Resmen kötü hissettirmeye çalışmış bence.

Şimdi de 4 yaş büyük, mazallah bana yapışırsa paniği.

Yaw adam yerine koyma, ne ilişkini çıtlacaksın ki. Yok say, olmamış zaten bu.

İyide bu kadar neden kafanıza takıtınız bunu anlamadım. Hiç sallamamak çok mu zor...
Başkasını seviyorum diyorsunuz, üstüne hiçbir ters hareketim olmadı diyorsunuz. Ee Aşkından mecnun olsa ne olur?
Bu arada diğer öğretmen temalı konularada bakınca bu bdv de anladım ki öğrencilerin ortamı öğretmenlerinkinden çok daha olgunmuş.

aaa okuldaki arkadas gibi ayni tondan caliyor resmen.

Herhalde erotomani yaşıyor bir şarkıyla ne hallere sokmuş kendini bazı erkekler geç olgunlaşıyor boşverin hiç önemsemeyin konusu açılırsa laf arasında erkek arkadaşınız olduğunu söylersiniz.
😂 cok guldum yorumunuza. hoc duymamistim bu kavrami. simdi baktim google dan gercekten erotomani yasiyor😂

Tam kabzımal! Yaşını söylüyorsun, ısrarla doğum tarihini soruyor, sanki kendi yaşının hesabını tutacak kapasiten yok. Resmen kötü hissettirmeye çalışmış bence.

aynen. bana yapisirsa panigi var ve bunu cok hissettiriyor, sanki ozellikle hissettirmeye calisiyor. kendimi sucladim aslinda cok mu yüz verdim diye. ortamlarda kendimi kasmam, gulerim espri yaparim. nasil bu kadar kendi uzerine alindi bilmiyorum. tek bekar erkek o okulda. bu yuzden mi anlamadim

aynen. bana yapisirsa panigi var ve bunu cok hissettiriyor, sanki ozellikle hissettirmeye calisiyor. kendimi sucladim aslinda cok mu yüz verdim diye. ortamlarda kendimi kasmam, gulerim espri yaparim. nasil bu kadar kendi uzerine alindi bilmiyorum. tek bekar erkek o okulda. bu yuzden mi anlamadim
Yok arkadaşım, o kendi avallığı. Ben de sosyal ortamlarda rahat bir insanımdır. Abuk bir haraket sergilemem, ama kasmamda çünkü karşımda ki "insan" olarak görüyorum, cinsiyetiyle değil

Kendi aranan, her harekete bir anlam yüklüyor. Bu da kendi kendine gelin güvey olduğu yetmez gibi, hesabı da sana kesmiş. Tam bir zaman israfı, hiç enerjini tüketme. Trip bile atmadan yok say ;)

Adamın tarafından bakmaya çalıştım ama yok yani hiç normal kabul edilebilir bir yanı yok. Dümdüz salak. Bir de WhatsApp tan silmiş yuh yani.

Bir de gerçekten şunu farkettim erkeklerin özgüveni çok yüksek. Çok kolay birilerinin kendinden hoşlandığını düşünüyorlar ya da teklif etsem hemen kabul eder gibi düşünüyorlar. Ama ben sizin yerinizde olsam hayatimda birinin olduğunu kesin söylerdim laf arasında. WhatsApp tan silmek ne yaa bak şimdi yine sinirlendim:KK62:

Topluluk içinde konuyu ilişkilere getirip kendimden küçük erkeklerden hoşlanmadığımı onlara çocuk gözüyle baktığımı olgun bulmadığımı dalga geçer gibi anlatırdım ben olsam. Kendini hint kumaşı sanmış arkadaş, olmadığını anlatmak lazım😈 Mesafe koymayın bence farklı algılar kesin taktik falan yapıyor diyebilir mesela.

Tam Kabzımal! ne demek?

Topluluk içinde konuyu ilişkilere getirip kendimden küçük erkeklerden hoşlanmadığımı onlara çocuk gözüyle baktığımı olgun bulmadığımı dalga geçer gibi anlatırdım ben olsam. Kendini hint kumaşı sanmış arkadaş, olmadığını anlatmak lazım😈 Mesafe koymayın bence farklı algılar kesin taktik falan yapıyor diyebilir mesela.
waaow bunu dusunmemistim. yarin ilk is iliskilerle ilgili konu acip kendimden kucuk erkeklerden hoslanmadigimi dile getirmeliyim. gercekten de oyle. 2 yas kucuk oldugunda bile sanki cocukmus gibi hissediyorum

Adamın tarafından bakmaya çalıştım ama yok yani hiç normal kabul edilebilir bir yanı yok. Dümdüz salak. Bir de WhatsApp tan silmiş yuh yani.

Bir de gerçekten şunu farkettim erkeklerin özgüveni çok yüksek. Çok kolay birilerinin kendinden hoşlandığını düşünüyorlar ya da teklif etsem hemen kabul eder gibi düşünüyorlar. Ama ben sizin yerinizde olsam hayatimda birinin olduğunu kesin söylerdim laf arasında. WhatsApp tan silmek ne yaa bak şimdi yine sinirlendim:KK62:
ben de ayni seyi dusunuyorum. gercekten neden bu kadar özgüven? ataerkil bir toplum oldugumuzdan erkek ustunlugu algisi devam ettigindenmidir nedir.. insanlarin dis gorunusleriyle asla alay etmem. kendisi 120 kilo. iri yari sisman bi adam. yakisikli falan olsa da boyle salak sacma tavirlara girse neyse:)

Watsapp profiline sevgilinle fotonu koy da kapak olsun şuna. Zaten bizim ülkenin erkeklerine gülümseyerek günaydın desen bana aşık bu kadın derler.
kesinliklee. 6-7 yil once calistigim yerde sekreter olarak calisan bi adam vardi. adama abi diye hitap ediyorum düsünün. adam ogretmen arkadaslardan birine shalini hoca bana bakiyo demis. o arkadasta iyi de sana abi diyor. farkli gozle baksa abi demezdi demis. dediginiz gibi bir gunaydin lafindan g..ü kalkiyor bizim turk erkeklerinin

Ayyy tam bir gerizekalı ben sinir oldum. Bence sevgilin olduğunu ortamda laf arasında sıkıştır. Tam bir ezik

dengesiz biri gibi geldi bana. henüz olgunlaşmamış belli ki. ben olsam o yokmuş gibi davranır, kendi haline bırakırdım :)

Kafama taktığımı sanar demişsiniz ama ben yine de ben olsam ne yapacağımı söyleyeyim. Ben olsam bu duruma asla tahammül edemem. Bir olsa iki olsa neyse sizin kuruntunuz diyeceğim ama cidden bir haller var. Ben olsam buraya yazdıklarınızı onun yüzüne söyler ve o bu şekilde davrandığı için artık iş arkadaşı olarak göremediğimi ve bundan sonra iş dışında tek kelime etmeyeceğimi söylerim. Hayatı kendime değil ona zehir ederim. Hatta zümreme bile anlatabilirim. Başına ne gelirse gelsin, umrum olmaz. Sırf bekarsınız diye size nasıl böyle davranabilir? Bunun adı psikolojik şiddet. Ben sabırlı, ılımlı biri değilimdir. Sinir oluyorsam birine umrumda değilmiş gibi rol kesmek zor gelir bana.

ben de ayni seyi dusunuyorum. gercekten neden bu kadar özgüven? ataerkil bir toplum oldugumuzdan erkek ustunlugu algisi devam ettigindenmidir nedir.. insanlarin dis gorunusleriyle asla alay etmem. kendisi 120 kilo. iri yari sisman bi adam. yakisikli falan olsa da boyle salak sacma tavirlara girse neyse:)
Ayy buna cok guldummm. Canim sen sevgilin oldugunu bir sekilde soyle dumur olsun kalsin. Bazi meslektaslarimizda var maalesef ataninca herkes asik bana modu.

Yahu zaten yakışıklı olsa öyle bir tavra girmeyecek ki. Adam baştan aşağı kompleks abidesi. Benim de iş çevresinden bir tanıdığım var. Normalde kanka nbr fln diye laçka laçka konuşurdu. Tamamen arkadaş gibi gördüğüm için bisey demiyordum. Geçen nişanlanmış niyeyse birden üstüne bir ağır abilik gelmiş uzaktan kafasıyla selam veriyor fln. Ulan senin nisanlin var iyi hos da benim de hep sevgilim vardı benim sevgilimin başı kel mi. Madem ağırbaşlı olabiliyordun niye en başta ağırbaşlı değildin. Ben de artık görünce kafamı ceviriyorum. Samimiyetsiz ikiyüzlülerden nefret ederim çünkü.

Kafama taktığımı sanar demişsiniz ama ben yine de ben olsam ne yapacağımı söyleyeyim. Ben olsam bu duruma asla tahammül edemem. Bir olsa iki olsa neyse sizin kuruntunuz diyeceğim ama cidden bir haller var. Ben olsam buraya yazdıklarınızı onun yüzüne söyler ve o bu şekilde davrandığı için artık iş arkadaşı olarak göremediğimi ve bundan sonra iş dışında tek kelime etmeyeceğimi söylerim. Hayatı kendime değil ona zehir ederim. Hatta zümreme bile anlatabilirim. Başına ne gelirse gelsin, umrum olmaz. Sırf bekarsınız diye size nasıl böyle davranabilir? Bunun adı psikolojik şiddet. Ben sabırlı, ılımlı biri değilimdir. Sinir oluyorsam birine umrumda değilmiş gibi rol kesmek zor gelir bana.
kendisini az buçuk tanidigim icin o da soyle savunmaya gecer :"benim tavirlarim degismedi, sana oyle gelmis" der. tavir degisikliginin sebebini "canım sıkkındı senle alakasi yok" a baglar eminim bundan. diger arkadaslarin da dedigi gibi en guzel onu uok saymak, o ortamda yokmus gibi davranmak. ortamda yaptigi esprilere gulmemek, bir seyle mesgulmus gibi yapmak (telefonla ugrasmak kurtarici oluyor) boyle basit ve dengesiz insanlara lafla karsilik verildiginde iyice adamdan saniyorlar kendilerini. onu obemsiz hissettirmek en iyisi gibi geldi bana

Yahu zaten yakışıklı olsa öyle bir tavra girmeyecek ki. Adam baştan aşağı kompleks abidesi. Benim de iş çevresinden bir tanıdığım var. Normalde kanka nbr fln diye laçka laçka konuşurdu. Tamamen arkadaş gibi gördüğüm için bisey demiyordum. Geçen nişanlanmış niyeyse birden üstüne bir ağır abilik gelmiş uzaktan kafasıyla selam veriyor fln. Ulan senin nisanlin var iyi hos da benim de hep sevgilim vardı benim sevgilimin başı kel mi. Madem ağırbaşlı olabiliyordun niye en başta ağırbaşlı değildin. Ben de artık görünce kafamı ceviriyorum. Samimiyetsiz ikiyüzlülerden nefret ederim çünkü.
simdi toplumda soyle bir algi olusmus yani erkekler arasinda daha dogrusu, nisanli veya evli olan erkeklere ragbet daha fazlaymis.(bunu da konu da bahsettigim dengesiz şahis soyledi) belki kolay lokma durmayayim diye agir abi moduna girmistir:D

Back