Kimsenin ailesi önemsiz değil herkesim ailesi kendine kıymetli.. biz ailemiz değersiz olduğu için gelinimiz ve ailesinin her istediğine eyvallah demedik.. eğer düğün yapılıyosa maddi ve manevi çöküntüler ister istemez yaşanıyo yani bu aslında çokta elimizde olan birşey değil.. çünkü bir taraf hep diğer taraftan fazla şey alıyor..Evet söylediklerinde sonuna kadar haklısın, ama benim için ailem önemsiz degil onlara yapılan her haksızlığı ben banada yapılmış kabul ederim.Elbette abim eşi mutlu olsunlar ben onların mutsuzluğunu istiyor değilim ama onlar mutlu olacak diye benim ailem de maddi manevi dibe vuracak değil.
Diğer konuya gelince benim için üzülmeyin ben o günden sonra piştim artık, bu konu beni ağlatmıyor kendimle dalga bile geçiyorum o gün gerçekten çok üzüldüm çok ağladım, gözlerim şişene kadar ağladım çok dokundu o laflar bana haketmedim o lafları ben, çünkü ben o konuyu açarken bu kadar gaddarca eleştirileceģimi düşünmedim burdaki her üyeyi kendim gibi bildim, onlarda bayan anlar beni dedim bu kadar vicdansız olabileceklerini aklıma getirmedim, şimdi bende vicdansızım tıpkı bana o eleştirileri yapanlar gibi. Bi eski konularima bak bakalım ben gerçekten vicdansız acimasız biri miydim burdaki gibi insanlar! yüzünden vicdansız mı oldum? Şimdi bana biri bi laf söylediğinde ağzına s.....m Afedersin oturuyor poposunun üstüne, o yüzden vicdansız, acımasız olmayı sevdim ben aman kimseyi kırmayayım diye diye kendi kendimi yaşlandırdım bunca yıl neyse sonunda doğruyu buldum
bak mesela eşimin iki ablası evlendi ikisinin de eşinin ailesinin durumu iyi değildi herşeyi kaynanam ve kayınpederim yaptı düğün yerini onlar tuttu eşyaları onlar aldı hele bi tanesinin damadın anne babasına birer bilezik alıp verdiler ki salonda mahcup olmasınlar diye.. kayınpeder ve kaynanam sevdiğim insanlar değil ama bi kere bile duymadım damatların herşeyini biz yaptık biz aldık dediklerini.. onlar damat için değil kendi kızları için yaptılar... siz de böyle düşünün gelin için değil abiniz için ailenin bişeyler yapıyo.. gerçekten evlilik stresi çiftleri çook yoruyo bir de böyle herşeyi sorun eden yakınlar varsa iş daha da karmaşık hale geliyo.. sizi de kırmak istemiyorum belli ki siz çok takmışsınız bu durumu ama inan ki gerek yok siz kendinizi ikiye de ayırsanız alınacak şeyler belli ve hepsi bi şekilde alıncak boşuna huzursuz oluyosunuz