- 26 Ağustos 2012
- 2.679
- 3.375
- 158
Kötü görümceyim benİyi de sanane yanında gezdirecek abin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kötü görümceyim benİyi de sanane yanında gezdirecek abin
Ayyyy evet o üye
Vallahi gelin başa çıkar sizle o zamanKötü görümceyim ben
Swarovski taşlarla süslü pantolon falan mı aldınız ne yaptıysanız artık beğenip giymemiştir belki. Şıklık anlayışın kime yakın bilemeyiz ki nur yerlitas mi yoksa banu alkan mi. Beğenmeyen oğluna almasın derlerYine Gözünüzle okumuyorsunuz, benim yazdıklarımın içinde kız paragöz diye bişey yok. Kızın ailesi şu olacak bu olacak diyor, kız düğün salonu konusunda bize diretti sadece. kıyafet konusuna gelince abim zorla aldirmis ama giyiyor mu Hayır çünkü paspallığı seviyor
Sizi aratırken google'ye ne yazıyoruz kötü bişeyse yazmayınAhahahahahaha yine mi ya? Gugıla "görümce" yazınca karşımıza siz çıkıcaksınız bu gidişle.
Öyle mi diyorsunVallahi gelin başa çıkar sizle o zaman
Ne bileyim gelinin tavırları da güzel değil seninkiler deÖyle mi diyorsun
Israrla gözümle okumayacağım diyorsun (niye ?) Almadık aldırdı yazıyor orda yani kız kendi seçti anlamında (yine gözünüzle okumazsınız muhtemelen )Swarovski taşlarla süslü pantolon falan mı aldınız ne yaptıysanız artık beğenip giymemiştir belki. Şıklık anlayışın kime yakın bilemeyiz ki nur yerlitas mi yoksa banu alkan mi. Beğenmeyen oğluna almasın derler
Sanane bundan?Yine Gözünüzle okumuyorsunuz, benim yazdıklarımın içinde kız paragöz diye bişey yok. Kızın ailesi şu olacak bu olacak diyor, kız düğün salonu konusunda bize diretti sadece. kıyafet konusuna gelince abim zorla aldirmis ama giyiyor mu Hayır çünkü paspallığı seviyor
Terkedebilirsin konumuYine mi abiniz ve sevgilisi ya,off...
Terkedebilirsin konumu
Yok ebesininkiiii ohaaa yaaa çuuuuus.Var öyleleri geçen gün bi arkadaş anlatıyodu teyzesinin oğlu evleniyomuş kız tarafıda bizde herşeyi erkek tarafı yapar adet demişler 12 tane 30 gr bilezik 2 metre zincir 6 tane yüzük bide 10 bin euroda süt parası istemişler
Sanane diyenleri dışarı alıyoruz, buyrunSanane bundan?
Sizi aratırken google'ye ne yazıyoruz kötü bişeyse yazmayın
Okumadın yalanın bataOkumadım bile zaten,nişanlısı için kardeşine paspal paspal geziyor diyen adam her şeyi hak ediyor benim gözümde.
Tebrik ediyorum gelin hanımı.
Ay başta sana hak vermiştim gelin sömürüyor diye ama şu son bikaç sayfadan sonra iyi ediyor diyesim geldi hakikaten kızın ne giydiğinden kime ne? İster salaş giyer ister şık ister yırtık kot ister taşlı etek... abin beğenmiş o zaman problem yok ...Sanane diyenleri dışarı alıyoruz, buyrun
Güle güleBeni bırakın şimdi hanımefendi konu sizin gelininiz burda , onun hakkında sürekli konu açtığınıza göre o olmalı diye düşünüyorum.
Geline , abisine ve ailesine gücü yetmeyen görümcenin kadınlar kulübü üyeleriyle imtihanı...
İçinizde biriken enerjiyi başka şeylere yönlendirmenizi tavsiye ediyorum , bu hayatta gelininizden başka şeyler de var. Esen kalın.