• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni ilgilendirmeyen sorunlar :D

Kusura bakma ama sizin gibilere müstehhak
Yıl olmuş 2017 hala bizde şöyle olur böyle olur
Evlenmeye karar vermiş iki yetişkinin evini düğününü neden aileler yapar?
Bunu hiç anlamam..

Yine Gözünüzle okumuyorsunuz, benim yazdıklarımın içinde kız paragöz diye bişey yok. Kızın ailesi şu olacak bu olacak diyor, kız düğün salonu konusunda bize diretti sadece. kıyafet konusuna gelince abim zorla aldirmis ama giyiyor mu Hayır çünkü paspallığı seviyor
Swarovski taşlarla süslü pantolon falan mı aldınız ne yaptıysanız artık beğenip giymemiştir belki. Şıklık anlayışın kime yakın bilemeyiz ki nur yerlitas mi yoksa banu alkan mi. Beğenmeyen oğluna almasın derler

Kızı tebrik ediyorum..yaptırsında..aldırsında.

Böyle iliğini,kemiğini sömüren gelinler kocalarının gözündede,kocasının ailesinin gözünde de daha kıymetli oluyorlar.

Tok gözlülerin bir kez takdir gördüğüne şahit olmadım.

Nazı niyazı geçiyor ve hayır denilen şey bile sonra yapılıyor..kız bunu görmüş,anlamış..şimdide vazgeçmesini beklemeyin.

Swarovski taşlarla süslü pantolon falan mı aldınız ne yaptıysanız artık beğenip giymemiştir belki. Şıklık anlayışın kime yakın bilemeyiz ki nur yerlitas mi yoksa banu alkan mi. Beğenmeyen oğluna almasın derler
Israrla gözümle okumayacağım diyorsun (niye ?) Almadık aldırdı yazıyor orda yani kız kendi seçti anlamında (yine gözünüzle okumazsınız muhtemelen )

Yine Gözünüzle okumuyorsunuz, benim yazdıklarımın içinde kız paragöz diye bişey yok. Kızın ailesi şu olacak bu olacak diyor, kız düğün salonu konusunda bize diretti sadece. kıyafet konusuna gelince abim zorla aldirmis ama giyiyor mu Hayır çünkü paspallığı seviyor
Sanane bundan?

Var öyleleri geçen gün bi arkadaş anlatıyodu teyzesinin oğlu evleniyomuş kız tarafıda bizde herşeyi erkek tarafı yapar adet demişler 12 tane 30 gr bilezik 2 metre zincir 6 tane yüzük bide 10 bin euroda süt parası istemişler
Yok ebesininkiiii ohaaa yaaa çuuuuus.
10 bin euro ediyo 42 bin lira. Nasil bi nemeymiş nasil bi sürmüş. Ayy rezalet. Ben okurken utandim. Kim olursa olsun bizden böyle birsey iştenmiş olsa o düğün iptal olurdu

Sizi aratırken google'ye ne yazıyoruz :KK48: kötü bişeyse yazmayın

Beni bırakın şimdi hanımefendi konu sizin gelininiz burda , onun hakkında sürekli konu açtığınıza göre o olmalı diye düşünüyorum.

Geline , abisine ve ailesine gücü yetmeyen görümcenin kadınlar kulübü üyeleriyle imtihanı... :KK70::KK70:

İçinizde biriken enerjiyi başka şeylere yönlendirmenizi tavsiye ediyorum , bu hayatta gelininizden başka şeyler de var. Esen kalın.

Sanane diyenleri dışarı alıyoruz, buyrun :KK25:
Ay başta sana hak vermiştim gelin sömürüyor diye ama şu son bikaç sayfadan sonra iyi ediyor diyesim geldi hakikaten :D kızın ne giydiğinden kime ne? İster salaş giyer ister şık ister yırtık kot ister taşlı etek... abin beğenmiş o zaman problem yok ...

10 numara 5 yıldız görümce olacaksınız bu gidişle ;) ha gayret tam gaz devam...

Beni bırakın şimdi hanımefendi konu sizin gelininiz burda , onun hakkında sürekli konu açtığınıza göre o olmalı diye düşünüyorum.

Geline , abisine ve ailesine gücü yetmeyen görümcenin kadınlar kulübü üyeleriyle imtihanı... :KK70::KK70:

İçinizde biriken enerjiyi başka şeylere yönlendirmenizi tavsiye ediyorum , bu hayatta gelininizden başka şeyler de var. Esen kalın.
Güle güle

Back