beni hırsızlık ile suçladılar:(

1 ay deneme süresi zaten, keyfi yarın gelme de diyebilirler ilk 2 ay. Gerçekten yanlış anlama oldu herhalde. Yoksa bunlara gerek yoktu sizi kovmak için.
yanlış anlama olsa tamam ama bunda resmen sen aldın diyolar, hırsızlık değil de ne bu? hadi onu geçtim parasi ne ise veriyim hatta iki katını veriyim dedim onu da kabul etmiyolar

İstifa etmeyin işten çıkın diye yapmışlar peşine düşün sefer tasını kim ne yapsın o tas başlarına geçsin mrk etmeyin çıkar ortaya kimsenin Ahı kimsede kalmaz sıkmayın o tatlı canınızı💜

yanlış anlama olsa tamam ama bunda resmen sen aldın diyolar, hırsızlık değil de ne bu? hadi onu geçtim parasi ne ise veriyim hatta iki katını veriyim dedim onu da kabul etmiyolar
Yok, böyle suçlamak çok kötü ve kim neden tas çalsın zaten.

Sadece burada çoğu kişinin aklına gelen tazminat vermemek için kovma durumu mantıksız, çünkü 2 ay zaten deneme süresidir ve tazminatsız işten çıkarabilir işveren. Yani böyle şeylere hiç gerek yoktu.

bugün çıkmak zorunda kaldım, dün aldığını kabul et diye üstelediler bugün de aldın veya almadin bizim sana güvenimiz kalmadı, böyle tedirgin bir şekilde senle çalışamayız dediler, annem gelip o da izlediğinde görüntüleri nerden biliyosun poşetin dışından bakınca içindeki anlasiliyormu falan dedi annem, o müdür olacak adam sa ben 30 yıldır bu işin icindeyim neyin ne olduğunu herkesten iyi bilirim diye üsteledi, işin ilginci de bayramın 3. ve 4. günü çalışan ekipten bir bayan sabah geldiğinde buzdolabı ışıklarını falan açacağına nedense aklına mutfağa girip taslari kontrol etmek geliyo, biri yoktu diyo... bunu konuşurlarken duydum zaten dün ve bugün benle kimse konuşmadı soğuk davrandilar
Allah kimseye yaşatmasın ama ben haksızlığa iftiraya gelemem. Sizi sakin görmüşler resmen hırsız damgası vurup çıkarmışlar. Belki de olayın şokuyla kendinizi ifade edemediniz. Zor durum inşallah Allahından bulurlar.

mağaza müdürü geçen haftalarda ise bir kere bir aç hastalıklı görünümlü kediye salam alıp verdim diye lâf edip durmuştu bana birkaç gün kedileri buraya alıştırıyorsun diye, sadece bir kediye yiyecek verdim ama onun parasını da kendim ödedim zaten, bir keresinde de arap bir turist gelmişti adam dilimizi bilmiyordu, ingilizce bana beef istediğini söyledi bende bizde et olmadığını sadece tavuk sattigimizi söyledim bunu duyunca adam gittikten sonra mağaza müdürü bana sen yabanci dil biliyor musun deyince evet biliyorum dedim, neden sordunuz deyince de birdan bakınca pek öylebilen birine benzemiyosunda diye gururumu kirmisti... yani bu tas çalma olayını bahane ettiler diye düşünüyorum ben

çalıştığım markette yemek getirilen sefer taşlarından biri kayıp olmuş bayramın üçüncü günü, bende ilk iki gün full çalışmıştım ve iki gün boyunca bayramda yemek gelmedi kalan yemekler iğrenç kokmaya başlamıştı, bende bulaşık sırası bende olduğu için onları da yıkayıp koydum ama benden sonra gelen arkadaşlar mutfakta bir tanesinin eksik olduğunu soylediler, mağaza şefi ve mağaza müdürü ise kamera kayıtların var sen aldın diye iftira attılar, neye uğradığımı şaşırdım ne diyeceğimi bilemedim, o gün bende alışveriş yapmıştım elimde poşetlerim vardı ama içinde o tasin birinin olduğunu görmeden poşet dışında bana hırsız diye iftira atmaları çok dokundu bana, annemi çağırdım markete ona da inanmadılar, geniş çaplı bi kamera izlemesi yapılacakmış, ben tenezzül etmem oranın pis taşına ama anlayamıyorum bu insanlara, dunden beri böyle moralim bozuk ne yemel yiyebildim ne uyuyabildim, bi insani karalamak bu kadar kolay mi, ki ben hırsız olsam kasadan çalarım ama hiç açığım vs. de çıkmadı... ne yapıyım arkadaşlar hiç moral falan kalmadı, bu bana yapılan bir oyun mu hiç aklım almıyor cidden, işten çıkmayı düşünüyorum ama bu seferde çaldığı için cıktı işten diyecekler.... 😞😞😞😞
Bi tas için mi bütün yaygara yazıklar olsun onlara al en pahalısını da ver bari çık sonrada işten

Allah kimseye yaşatmasın ama ben haksızlığa iftiraya gelemem. Sizi sakin görmüşler resmen hırsız damgası vurup çıkarmışlar. Belki de olayın şokuyla kendinizi ifade edemediniz. Zor durum inşallah Allahından bulurlar.
inşallah ben kendimi ifade etsem bile hemen sesini yükseltme yok burda sesini yükselemezsin diye cikisiyolardi

İstifa et diye mi yapıyorlar acaba?
Napayım siziin kokusmus tasınızı deseydinn ya
kaç kere söyledim ki orda yediğimiz içtiğimiz şeylerin bulasigini yine biz çalışanlar yıkıyoruz ben o kadar herşeyden tiksinen biriyim ki herkes bulasigi, tuvaleti temizlerken çıplak eliyle yaparken ben kendim eldiven alırdım paramla da eldiven ile yıkardım, ki ben kaç kişinin yemek yediği ağzı burnu yamulmuş sefer tasi çanağını niye aliyim

Sen onların iki katı üzerine düş bu olayın
Parasını vereyim falan deme ne münasebet
Ispat edeceksiniz yoksa ben şikayetçi olacağım de

inşallah ben kendimi ifade etsem bile hemen sesini yükseltme yok burda sesini yükselemezsin diye cikisiyolardi
Valla benim müdürümde istiyor ki o sesini yükseltsin ben de susup dinleyeyim. Yok öyle bir dünya. Ben daha çok bağırınca da o alttan alıyor. Herkes sözünü geçirebildiğini ezmeye çalışıyor.

Poliste şok olur bi tas için ilk defa çağrılır adamlar 🤣
ben silik durmuyorum en sonunda artık cildittilar bağırdim ayağımı yere vura vura ben o pis tasa mı kaldım dedim hemen ikisi birden sesini yükseltme diye çıkıştılar, hem polisi çagiracaklarsa daha iyi olur ben değil onlar rezil olur

Tazminat vermemek icin, işten cikman için yapmış olabilirler... Çok yazık gerçekten, sen de hakkını ara iftira atıyorlar sonuçta. Polis cagirmalarini söyle, kayıtları bir de onlar incelesin de, altta kalma.

ay alsınlar kıçlarına soksunlar pis taslarını. bir değil git 5 tane al at önlerine. ayrıca git iftiradan dolayı dava aç onurum kırıldı iftira atıldı diye

Amaçlarına ulaşmışlar, keşke duygusal davranmasaydınız bu kadar. Yanlarına bırakmasaydınız
duygusal davranmadım ben, sesimi çıkardım hırladım, korudukları bir eleman var niyeyse sabah mutfağa girmiş o farketmiş başka işlere bakacağına mutfağa girmiş taslari kontrol etmiş

X