çalıştığım markette yemek getirilen sefer taşlarından biri kayıp olmuş bayramın üçüncü günü, bende ilk iki gün full çalışmıştım ve iki gün boyunca bayramda yemek gelmedi kalan yemekler iğrenç kokmaya başlamıştı, bende bulaşık sırası bende olduğu için onları da yıkayıp koydum ama benden sonra gelen arkadaşlar mutfakta bir tanesinin eksik olduğunu soylediler, mağaza şefi ve mağaza müdürü ise kamera kayıtların var sen aldın diye iftira attılar, neye uğradığımı şaşırdım ne diyeceğimi bilemedim, o gün bende alışveriş yapmıştım elimde poşetlerim vardı ama içinde o tasin birinin olduğunu görmeden poşet dışında bana hırsız diye iftira atmaları çok dokundu bana, annemi çağırdım markete ona da inanmadılar, geniş çaplı bi kamera izlemesi yapılacakmış, ben tenezzül etmem oranın pis taşına ama anlayamıyorum bu insanlara, dunden beri böyle moralim bozuk ne yemel yiyebildim ne uyuyabildim, bi insani karalamak bu kadar kolay mi, ki ben hırsız olsam kasadan çalarım ama hiç açığım vs. de çıkmadı... ne yapıyım arkadaşlar hiç moral falan kalmadı, bu bana yapılan bir oyun mu hiç aklım almıyor cidden, işten çıkmayı düşünüyorum ama bu seferde çaldığı için cıktı işten diyecekler....