beni hırsızlık ile suçladılar:(

Maalesef işten çıkarmak için yapiyorlar.benim de başıma geldi.psikolojik baski yaparak işi bırakmama neden oldular.psikolojim bozulmuştu resmen son zamanlarda.arkadaşım işkura giderek haklarinda şikayetçi olabiliyorsun.sonra ceza ödüyorlar.hiç vakit kaybetmeden işkura gidip durumu anlatmalisin.yanlarına kăr kalmasn.emin ol çok yardmcı oluyorlar.
teşekkürler gidip konuşacam bende pazartesi günü hem işkur ile hem de sgk ile

İşten falan çıkmayın.Aksi ispat edilene kadar herkes masumdur.Siz bulaşığı yıkadığınızda tasların hepsi oradaysa, sizden sonra mutlaka biri girmiştir. Ayrıntılı kamera görüntülerinden çıkar zaten ortaya. İçinizi ferah tutun.
ben yıkadım dizdim oraya iç içine geçirmedim ıslakken kökü yapar kurusun öyle götürürler yemek getiren şirket elemanı diye düşündüm ama nedense bir bayan eleman bizim grubun bayram izni olduğu gün, sabah geliyor ve ilk işi buzdolabının reyonların falan ışığını yakmak yerine mutfağa gidip taslari kontrol ediyor, biri yoktu diyormuş müdürlere.o sabah yokmuş ben yıkadıktan sonraki akşam kaybolmuş yani en son ben görmüşüm... .zaten
ayrıntılı kamera görüntüsü yok, sadece benim alışveriş yaptığım poşetlerin içinde yuvarlak kabartıdan anlıyorlarmis benim aldığımi... ben o gün bayram çikolatası, şampuan, 4lu sabun birde sarımsak turşusu almıştım ama hiçbiri yuvarlak kalıbı yoktu, hani çalsam poşete alsam öyle bir görüntü yok, poşette kabartı varmış

Sen izledin mi peki kamera kayıtlarını? Ne kadar kolay böyle insanları suçlamak aklım almıyor hak var nizam var..
be de izledim alışveriş yaptığım poşetlerin dışındaki kabartıdan anlamışlar mış mış, birde bütün diğer çalışanlar sabahleyin o taşlardan birinin eksik olduğuna yemin ediyolar, en son da ben yıkamıştım onları, elimdeki poşette kabartıdan tas olduğunu biliyolarmis kesin ben almismisim

konuyu en başından her yere saptıran bence sizsiniz :) kendi görüşleriniz bile tutarsız.
bu kadar önemli bir mevzuda o çok kıymet verip boşanmış kızı layık görmediğiniz abinize kredi kartını hatırlatabilecek kadar da umarsızsınız.
sonra burda oturup mantıklı yazan insanlara atıp tutuyorsunuz.
ben yıkadım dizdim oraya iç içine geçirmedim ıslakken kökü yapar kurusun öyle götürürler yemek getiren şirket elemanı diye düşündüm ama nedense bir bayan eleman bizim grubun bayram izni olduğu gün, sabah geliyor ve ilk işi buzdolabının reyonların falan ışığını yakmak yerine mutfağa gidip taslari kontrol ediyor, biri yoktu diyormuş müdürlere.o sabah yokmuş ben yıkadıktan sonraki akşam kaybolmuş yani en son ben görmüşüm... .zaten
ayrıntılı kamera görüntüsü yok, sadece benim alışveriş yaptığım poşetlerin içinde yuvarlak kabartıdan anlıyorlarmis benim aldığımi... ben o gün bayram çikolatası, şampuan, 4lu sabun birde sarımsak turşusu almıştım ama hiçbiri yuvarlak kalıbı yoktu, hani çalsam poşete alsam öyle bir görüntü yok, poşette kabartı varmış
Ellerinde bir kanıt olmadan sizi suçlayamazlar. Saçmalaması lar. Poşette kabartı var diye insan mı suçlanırmış.Birileri sizin ayağınızı kaydırmak için, böyle pis bir iftira atıyor olabilir. Sakın moralinizi bozmayın. Başımızdaki müdür falan kim varsa güzelce gördüklerinizi anlatın. Gerisine karışmayın. Bir tas için şerefim gururumu ayaklar altına alacak bir insan değilim.Onca para pul gelip geçiyor elimden, benim böyle hırsızlık yapabilecek bir insan olduğuma inanıyorsanız, diyecek bir şeyim yok. Ama, bana tuzak kuran birileri varsa ve böyle iğrenç bir iftiraya maruz bırakılıyorsamda, Allah sorar hesabını deyin.

Alıntı yaparken yanlışlıkla başka bir alıntıda yapıp yüklemişim. Kusura bakmayın.

Ellerinde bir kanıt olmadan sizi suçlayamazlar. Saçmalaması lar. Poşette kabartı var diye insan mı suçlanırmış.Birileri sizin ayağınızı kaydırmak için, böyle pis bir iftira atıyor olabilir. Sakın moralinizi bozmayın. Başımızdaki müdür falan kim varsa güzelce gördüklerinizi anlatın. Gerisine karışmayın. Bir tas için şerefim gururumu ayaklar altına alacak bir insan değilim.Onca para pul gelip geçiyor elimden, benim böyle hırsızlık yapabilecek bir insan olduğuma inanıyorsanız, diyecek bir şeyim yok. Ama, bana tuzak kuran birileri varsa ve böyle iğrenç bir iftiraya maruz bırakılıyorsamda, Allah sorar hesabını deyin.
benim yazımın ne alakası var yahu :?

Siz değil onlar üzülsünler hiç üzülmeyin iftira atan bu dünyada iftiraya uğramadıkça ölmez.Allah sizi biliyorya önemli olan o.ha işten çıkarırlarsa çıkarsınlar dünyada bi işyeri ora değil başka yerde bulur girersiniz

Yanlışlıkla nasıl olduysa sizin yazınızıda alıntılayıp yüklemişim. Sonradan farkettim. Kusura bakmayın.

kamera kayitlarini bende gormek istiyorum polis cagirin de. eger ispat edemezseniz sikayetciyim de. ve ol arkadasim. sesin ciksin sen silik durursan bunlar hirlar.

+10000
Kesinlikle polis çağırılmasını iste. Eger mirin kırın ederlerse şikayetçiyim de ve sen git karakola. Kimse kimsenin hakkına bu şekilde giremez

cikisini vermek icin yapmislar
dua et tasla suclamislar ara toplam paralarindan hergun 50 100 cebine atip kasiyer suclayanlara sahit oldum ben

Bu nasi olay ya. Hangi firma bu yazsana buraya şunları bi sen. 1 ayda ihbar tazminatı odemeksizin seni zaten cikarabilirlerdi niye böyle bi dümen ceviriolar hic anlamadim ben istifa dilekcesi imzamaya niye zorluolar. Senin sgk ni baslattilar mi bunlar ayni gün? Tas çaldın ne ayrica suçlayacak baska bisey mi bulamadilar kim tas calar be çalıştığı is yerinden. Guzelim sen bunlar hakkinda is mahkemesine diil savciliga bas vur direkt ceza davasi actir o ses kaydinda tasla ilgili bisey dönüyor mu?

Keşke hırsızlarda sizdeki kadar utanma duygusu olsaydı bugün bu halde olmazdık. Neyse...

Böyle bi konuda zan altında kalmak çok üzücü gerçekten ama detaylı bi inceleme olacaksa dalgınlıkla olduğunu farkedeceklerdir. Geçmiş olsun.

Zevkine ugrascaksın o tıplerle...pesını bırakma ya ılla genel mud. Vardır oranın gıt ozellıkle mudurunden sıkayetcı ol ve soyle bu ıftıra yanınıza kalmayacak mahkeme vs. Heryerde rezıl edıcem de basın dık cık ordan...

ben bugün genel müdüre gittim anlattım, o da çok şaşırdı zaten bu kadar olay bir tas yüzünden mi cıktı diye, ben görüntüleri tekrar incelettircem dedi, istifa dilekceni de simdilik isleme gecirmiyorum dedi, mazagadaki herkesde görmedik biri eksikti bilmiyoruz diyolar, inanın cidden böyle birşey ne duydum ne gördüm kimsenin de başına gelsin istemem allah düşmanıma bile vermesin, birkaç arkadaşa durumu anlatınca inanamiyo kimse zaten, hepsi benden büyük insanlar, çıkarken bile sordular mağazanın tişörtünü bıraktın mı diye, bu insanlar ben ne yaptiysam nefret etmis benden bi kere hiç sucum olmadığını halde ben diyecek söz bulamıyorum artık

Bi sefer tası için kamera kayıtlarına falan bakılıyor pes yani sanki bana altın tas.. Belli ki çıkarmak için yapıyorlar. Sakın çıkmayın onlar kovsun çok meraklılarsa versinler tazminatını çatır çatır

X