- 29 Haziran 2019
- 139
- 80
- 34
-
- Konu Sahibi yalnizzcicek
yanlış anlama olsa tamam ama bunda resmen sen aldın diyolar, hırsızlık değil de ne bu? hadi onu geçtim parasi ne ise veriyim hatta iki katını veriyim dedim onu da kabul etmiyolar1 ay deneme süresi zaten, keyfi yarın gelme de diyebilirler ilk 2 ay. Gerçekten yanlış anlama oldu herhalde. Yoksa bunlara gerek yoktu sizi kovmak için.
ben kaç kere söyledim, parası neyse odeyim hatta iki katını ödeyim diye ama işin içinde iş var bundan çok eminimSanki dağlar denizler kaybolmus... boylr basit minik seyler icin kalp kiranlari Allaha havale ediyorum. Uzulmeyin kimsenin ahi kimsede kalmaz
Yok, böyle suçlamak çok kötü ve kim neden tas çalsın zaten.yanlış anlama olsa tamam ama bunda resmen sen aldın diyolar, hırsızlık değil de ne bu? hadi onu geçtim parasi ne ise veriyim hatta iki katını veriyim dedim onu da kabul etmiyolar
Allah kimseye yaşatmasın ama ben haksızlığa iftiraya gelemem. Sizi sakin görmüşler resmen hırsız damgası vurup çıkarmışlar. Belki de olayın şokuyla kendinizi ifade edemediniz. Zor durum inşallah Allahından bulurlar.bugün çıkmak zorunda kaldım, dün aldığını kabul et diye üstelediler bugün de aldın veya almadin bizim sana güvenimiz kalmadı, böyle tedirgin bir şekilde senle çalışamayız dediler, annem gelip o da izlediğinde görüntüleri nerden biliyosun poşetin dışından bakınca içindeki anlasiliyormu falan dedi annem, o müdür olacak adam sa ben 30 yıldır bu işin icindeyim neyin ne olduğunu herkesten iyi bilirim diye üsteledi, işin ilginci de bayramın 3. ve 4. günü çalışan ekipten bir bayan sabah geldiğinde buzdolabı ışıklarını falan açacağına nedense aklına mutfağa girip taslari kontrol etmek geliyo, biri yoktu diyo... bunu konuşurlarken duydum zaten dün ve bugün benle kimse konuşmadı soğuk davrandilar
Bi tas için mi bütün yaygara yazıklar olsun onlara al en pahalısını da ver bari çık sonrada iştençalıştığım markette yemek getirilen sefer taşlarından biri kayıp olmuş bayramın üçüncü günü, bende ilk iki gün full çalışmıştım ve iki gün boyunca bayramda yemek gelmedi kalan yemekler iğrenç kokmaya başlamıştı, bende bulaşık sırası bende olduğu için onları da yıkayıp koydum ama benden sonra gelen arkadaşlar mutfakta bir tanesinin eksik olduğunu soylediler, mağaza şefi ve mağaza müdürü ise kamera kayıtların var sen aldın diye iftira attılar, neye uğradığımı şaşırdım ne diyeceğimi bilemedim, o gün bende alışveriş yapmıştım elimde poşetlerim vardı ama içinde o tasin birinin olduğunu görmeden poşet dışında bana hırsız diye iftira atmaları çok dokundu bana, annemi çağırdım markete ona da inanmadılar, geniş çaplı bi kamera izlemesi yapılacakmış, ben tenezzül etmem oranın pis taşına ama anlayamıyorum bu insanlara, dunden beri böyle moralim bozuk ne yemel yiyebildim ne uyuyabildim, bi insani karalamak bu kadar kolay mi, ki ben hırsız olsam kasadan çalarım ama hiç açığım vs. de çıkmadı... ne yapıyım arkadaşlar hiç moral falan kalmadı, bu bana yapılan bir oyun mu hiç aklım almıyor cidden, işten çıkmayı düşünüyorum ama bu seferde çaldığı için cıktı işten diyecekler....
inşallah ben kendimi ifade etsem bile hemen sesini yükseltme yok burda sesini yükselemezsin diye cikisiyolardiAllah kimseye yaşatmasın ama ben haksızlığa iftiraya gelemem. Sizi sakin görmüşler resmen hırsız damgası vurup çıkarmışlar. Belki de olayın şokuyla kendinizi ifade edemediniz. Zor durum inşallah Allahından bulurlar.
Poliste şok olur bi tas için ilk defa çağrılır adamlarkamera kayitlarini bende gormek istiyorum polis cagirin de. eger ispat edemezseniz sikayetciyim de. ve ol arkadasim. sesin ciksin sen silik durursan bunlar hirlar.
kaç kere söyledim ki orda yediğimiz içtiğimiz şeylerin bulasigini yine biz çalışanlar yıkıyoruz ben o kadar herşeyden tiksinen biriyim ki herkes bulasigi, tuvaleti temizlerken çıplak eliyle yaparken ben kendim eldiven alırdım paramla da eldiven ile yıkardım, ki ben kaç kişinin yemek yediği ağzı burnu yamulmuş sefer tasi çanağını niye aliyimİstifa et diye mi yapıyorlar acaba?
Napayım siziin kokusmus tasınızı deseydinn ya
Valla benim müdürümde istiyor ki o sesini yükseltsin ben de susup dinleyeyim. Yok öyle bir dünya. Ben daha çok bağırınca da o alttan alıyor. Herkes sözünü geçirebildiğini ezmeye çalışıyor.inşallah ben kendimi ifade etsem bile hemen sesini yükseltme yok burda sesini yükselemezsin diye cikisiyolardi
ben silik durmuyorum en sonunda artık cildittilar bağırdim ayağımı yere vura vura ben o pis tasa mı kaldım dedim hemen ikisi birden sesini yükseltme diye çıkıştılar, hem polisi çagiracaklarsa daha iyi olur ben değil onlar rezil olurPoliste şok olur bi tas için ilk defa çağrılır adamlar
işe gireli daha 1 ay olmuştu zaten tazminat alamam ki, ama hırsız damgası vurmaları cok ama çok yıktı beniTazminat vermemek icin, işten cikman için yapmış olabilirler... Çok yazık gerçekten, sen de hakkını ara iftira atıyorlar sonuçta
Kamera kayıtlarını görmeyi talep et. Eğer ispat edemezseniz size iftira davası açarım deişe gireli daha 1 ay olmuştu zaten tazminat alamam ki, ama hırsız damgası vurmaları cok ama çok yıktı beni
kamera kayıtlarını gösterdiler bana da elimde beyaz kalın posterlerden var içindekini göstermiyo bunlar sadece poşetin içindeki yuvarlak kabarditan dolayı sen aldın diyolarKamera kayıtlarını görmeyi talep et. Eğer ispat edemezseniz size iftira davası açarım de
işe gireli daha 1 ay olmuştu zaten tazminat alamam kiAllah görüyor merak etme. Evet oyun gibi geldi bana da.. tazminat vermemek için olabilirmi? sefer tasını kim neyapsın,birde bunun için kamera fln bakıyorlar. Sen el altından iş bak kendine ne olur ne olmaz
duygusal davranmadım ben, sesimi çıkardım hırladım, korudukları bir eleman var niyeyse sabah mutfağa girmiş o farketmiş başka işlere bakacağına mutfağa girmiş taslari kontrol etmişAmaçlarına ulaşmışlar, keşke duygusal davranmasaydınız bu kadar. Yanlarına bırakmasaydınız