beni hırsızlık ile suçladılar:(

Eğer işten çıkarmak için yapılan bir oyunsa gerçekten yazıklar olsun ülkem ne hale gelmiş.. yazıktır günahtır.. iftirayla ekmek kazanıyorlar resmen..
işten çıkarmak için yaptıklarını bende anladım bugün çünkü bana kendin çıkış dilekçeni yaz,büyümeden üçümüzün arasında kapansın bu olay dediler, bizim mahallenin marketinde çalışanlara ayaküstü anlattık bu olayı annemle, o adamı tanıyan bir abi zaten o cins biridir, kaç kişinin hakkı var üzerinde gibi şeyler soyledi

benim çalıştığım market sadece yaşadığım şehirde birkaç şubesi var, ben hatta o mazara müdürü ile şefine isterseniz genel müdürü çağırın isterseniz sahibini çağırın bile dedim hatta evime polis yollayın dedim ama söylediğimi dinlemiyolar kesinlikle, yapacağın şey belli kendin çıkacaksın herkesin haberi var bu isten diye sözler söylediler, ben adım kadar eminim ki bilerek bana oyun yaptılar, genel müdüre gittim söyledim bende, ben tekrar incelettircem görüntüleri dedi

Market kasasında çalışanı tas çaldı diye suçlamak da harika fikirmiş gerçekten. Sakın çıkmayın. Ne zaman işe girdiniz burada?
mecbur çıkmak zorunda kaldım çünkü başka bir seçenek sunmuyorlar bana, dün çaldığını kabul et diye üstelediler ben yapmadığım birşeyi neden kabul ediyim diye üsteledim ve kesinlikle kabul etmedim, bugünde ben yine işe gittim ama hiç kimse ne konuşuyor ne yüzüme bakıyor, sonra tekrar beni ofise çağırıp sen taşı aksanda almasan da bizim sana güvenimiz kalmadı, kendi isteğin ile cık fazla uzamasın bu konu uzarsa yine sen kaybedersin dediler

Genel müdürü beklemeyin; sgk ya şikayet edin ilaveten savcılığa suç duyurusunda bulunun, rezil kepaze edin herkese, sefertası çalmak nedir yaw ayıptır, bırakmayın peşini. Haberiniz olmadan sgk kaydına çıkış sebebi olarak yüz kızartıcı suç diye işlerler sonra iş bulmakta çok zorluk çekersiniz

ben işe gireli daha 1 ay olmuştu ama diğer elemanlar gibi ben müdüre ve şefe kesinlikle yalakalik vs. yapmamıştım hep mesafeli davranıp, x hanım, x bey demiştim.. diğerleri gibi abi. vs. kesinlikle hitap etmedim

onu bende söyledim ama o dediğin fabrikalarda geçerli burda öyle madde ile işten çıkarılma durumu olmuyor dediler

onu bende söyledim ama o dediğin fabrikalarda geçerli burda öyle madde ile işten çıkarılma durumu olmuyor dediler

Yalan her işyeri sgk ya bir çıkış sebebi bildirir, işsizlik ödenekleri, tazminatlar sgk nın yapacağı işlemler bu çıkış sebebine göre yürür
Keza niye hırsızlığı kabul edesin
Hemen üstü soğumadan şikayetini yap gerisini onlar düşünsün

bu işin içinde bir iş olduğunu anladığım için o işten çıkış kağıdını yazarken ses kaydı aldım telefonumu arka cebime koyarak

1 ay deneme süresi zaten, keyfi yarın gelme de diyebilirler ilk 2 ay. Gerçekten yanlış anlama oldu herhalde. Yoksa bunlara gerek yoktu sizi kovmak için.

bana öyle bizde madde ile çıkma yok vs. dediklerinin ses kaydı var, yardımcı olur mu sizce? 3. madde ile çıkarılmissam yüz kızartıcı suç işlemeye mi giriyo?

Böylelerin ekmek tekneside yürüyor ya adalet yok bu ülkede yemin ediyorum YOK..

Kapanmasın herkes duysun benim kendimden şüphem yok deyin. Kamerada siz tası poşete atarken görülmemişsiniz ki. Poşetin içinde tas olduğunu nasıl ispatlayacaklar. Masum olduğunuz ispatlanana kadar işten çıkmayın. Aklanınca da herkesin önünde iftiracıları rezil edin.

Maalesef işten çıkarmak için yapiyorlar.benim de başıma geldi.psikolojik baski yaparak işi bırakmama neden oldular.psikolojim bozulmuştu resmen son zamanlarda.arkadaşım işkura giderek haklarinda şikayetçi olabiliyorsun.sonra ceza ödüyorlar.hiç vakit kaybetmeden işkura gidip durumu anlatmalisin.yanlarına kăr kalmasn.emin ol çok yardmcı oluyorlar.

bugün çıkmak zorunda kaldım, dün aldığını kabul et diye üstelediler bugün de aldın veya almadin bizim sana güvenimiz kalmadı, böyle tedirgin bir şekilde senle çalışamayız dediler, annem gelip o da izlediğinde görüntüleri nerden biliyosun poşetin dışından bakınca içindeki anlasiliyormu falan dedi annem, o müdür olacak adam sa ben 30 yıldır bu işin icindeyim neyin ne olduğunu herkesten iyi bilirim diye üsteledi, işin ilginci de bayramın 3. ve 4. günü çalışan ekipten bir bayan sabah geldiğinde buzdolabı ışıklarını falan açacağına nedense aklına mutfağa girip taslari kontrol etmek geliyo, biri yoktu diyo... bunu konuşurlarken duydum zaten dün ve bugün benle kimse konuşmadı soğuk davrandilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…