Beni gülmekten öldürdü dediğiniz mizahi kitaplar hangileri?

gülmek için Umut Sarıkaya kitapları iyidir. Pucca'nın kitabı da okunabilir.

pasaklı tanrıça :) kesinlikle bu kitap çok komik tavsiye ederim yazarıda:sophie kinsella

evet bu kitabi bende komik buldum, ama sophie kinsellanin "alisveriskolik" seri kitablari daha güzel valla ona gülmekten ölüyom, böle universiteye tren le gidiyorum ve sürekli okurum öle komik ki sesli sesli gülüyom bazen, millet tuhaf tuhaf bakiyo:))))
yani sophie kinsella gercekten komedi alaninda cok iyi.
vede yine sophie kinsellanin "yirmiler kizi" da acayip güldüren bi kitab:))
herkeze tavsiye ederim
ben su an alisveriskolik kitablarini okuyom be besinci kitabdayim:)

Sen Şimdi Gidecen ya Cehennem'in Dibine Git Ben Bağrıma Taş Basarım - Erdal Demirkıran :112::112::112:

Gülse Birsel'in köşe yazılarını bir araya getirdiği son kitabı ''Yazlık'' gayet eğlenceli bir kitaptı.Sanırım bir kere daha okuyabilirim :)

Linda howard - Ölümcül Hata
Alexandra Potter - Sen Yeter ki İste

Aklımda kalanlar bunlar :3:

yaşar ne yaşar ne yaşamaz çok güzel :) ağlancak hale gülmek diye bişi vardır ya aynı öyle bi durum vardı kitapta

Ya öyle değilde ben şey yaparım
mesela bi kitap okuyorum bi cümlesi hoşuma gitmiş gülmüşsem ki mesela cümleyi okurum bana bi espri doğurur o ciddi cümle gülerim
öyle olunca cümlenin sonuna gülen surat yaparım kalemle :)

evet bu kitabi bende komik buldum, ama sophie kinsellanin "alisveriskolik" seri kitablari daha güzel valla ona gülmekten ölüyom, böle universiteye tren le gidiyorum ve sürekli okurum öle komik ki sesli sesli gülüyom bazen, millet tuhaf tuhaf bakiyo:))))
yani sophie kinsella gercekten komedi alaninda cok iyi.
vede yine sophie kinsellanin "yirmiler kizi" da acayip güldüren bi kitab:))
herkeze tavsiye ederim
ben su an alisveriskolik kitablarini okuyom be besinci kitabdayim:)

gülmeyi mizahı çok severim bende, çoğunlukla ciddi ama kıkır kıkır bi tipim ben
bende biyere not ediym bu kitapları
gülmeye bayılıyorum çünkü

Gülse birsel'in kitapları. Sonuncu hariç:9: İlk aklıma gelen buydu. Julia Quinn okurken de zaman zaman gülerim.:34:

selçuk Erdem kitaplarını öneririm

Umut Sarıkaya - Benim de Söyleyeceklerim Var 1 ve 2

ve

Fırat Budacı - Kendimi Durduracak Değilim

ve

Fırat Budacı - Kaç Yıl Oldu

bugünlerde okuduğum bir kitap var; pucca günlük.
2 kitaptan oluşuyor. çok açık yazılmış içinde argo ve küfrü bol olan bir kitap.
o kadar akıcı ki, basit bir dili var.

bu arada ben otobüste ve kalabalık yerlerde okuyamıyorum. kahkahalar atarak okuduğum için iett camiasına rezil olmak istemem.

woody allen "evet ama bir lokomotif bunu yapabilir mi bakalım"

ve

vedat özdemiroğlu "vedat beyin görkemli hayatı" :)

oldurmedi ama muzaffer izgu - zikkimin koku guldurur, gulumsetir, duygulandirir. illa olucem diyorsaniz okkesi okuyun :27:

şuan yazarı aklıma gelmesede sana katılıyorum ama gülmekten adlı kitabı tavsıye ederım acayıp guldurucuve guldururkende dusundurucu bir kitap....daha ilk sayfayı acıosun yazı şuna benzer bişey eğer bu kıtabı okudugunuzda gulmekten yerlere yatacagıızı dusunuyorsanız yanılıyorsun hemen yerıne bırakın gıbı bıseydı

muzaffer izgü - anneannem askere gidiyor çocukken okuduğum bir kitaptı ama çok gülmüştüm okurken :)

Back