- 16 Temmuz 2023
- 204
- 139
- 29
-
- Konu Sahibi IstanbulluhatunCeyo
Evet evet, 2. Sefer gidişimde ayak üstü etrafıma bakinirken sol tarafta onu gördüm birkaç saniye gördüm onu ama o beni gördü mü emin değilim sanırım görmedi ama isimler hem ekranda yazıyor hem de anons ediliyor benim ismimi duyunca, benden sonra gelen kadına benim adımı soyadımı söyleyip sen misin dediAy bana hep bant veriyolar kadınlar bile
Emin olmak için iki kez okudum başka birine sizin adınız soyadınız ile sen miisn diye mi sordu ???
Acayip geldi yüzünüzü hatırlamıyor mu?
Hayırlısı belki hoşlaşmıştır bi ihtimal ama bırakın o bulsun daha birşey yapmayın :)
Memesiz hemsire= Memşire shhshshsjs, bi dizide gormustum altyazi aciklamasi da eklemişti zipir cevirmen.Memşire mi o ne kızvalla bende olsam bin kere giderdim konunun neyini beğenmemişler anlamadim bekar kız iki heyecan yaşamış ne var yani
Ya sonucta saglik calisanlarida bir sekilde aşka yelken aciyor, siz biraz fazla fedakarlık edeceksiniz hepsi bu, nolmuş 3-5-8-10 kez kan verecekseniz?Memşire mi ben de ilk kez duydum bu kelimeyi sjsdkdk ahahaha kan vermeye devamşaka bir yana böyle devam edersem ferritin ,demir baya yerlere düşer djdkdkd
Ben de kan verirken hemşire hanım ismimi sordu sonra dedi ki torunum olacak ona senin ismini vericem
Ne alaka yani çok garip gelmişti. Muhabbet olsun diye yapıyorlar bence.
Ama burda eksik anlatmisim benim ismim ile 7 numaralı yere gidin diye anons edildi O hoslandiğim kişi ise farklı numaralı yerdeydi, yani zaten ona gidecek olan başka birisi olacaktıhanfendi kan alırken yanlışlık olmasın diye sormuştur çünkü bazı hastalar sıra bile tınlamadan dalıyor içeriye , siz her şeyi çok yanlış anlamışsınız yaben de her gittiğim yere teşekkür ederim sohbet etmeye çalışırım uygun durumlarda yani insani şeyleri kafanızda büyütüp gelinlik giyecek kıvama getirmişsiniz ,isteseydi zaten eklerdi sizi inanın numara bile bulurdu sistemden
Ayyy wattpad hikayesi gibi bana sevimli geldi seni 3. Kez kan vermeye davet ediyorum git ve adını sor :):)Merhaba hanımlar 2 hafta önce hastaneye gittim kan ve idrar testi yaptırdım. Doktor enfeksiyon görünüyor dedi akıntı için ilaç yazdı. Sonuçlar için haftaya tekrar gel dedi. Sonuçlarım temiz çıktı çok şükür. Asıl olay şu ki: Kan verme sırasına girdim ismim ekranda okununca içeri geçtim. Ordaki hemşir bey bana sen şu memleketten şu köyden misin diye sordu. Ben de çok şaşırdım. Nerden biliyorsun dedim. Ekranda soy ismimi görünce dikkatini çekmiş. Evet oralıyım dedim. Onun soyadını sordum sen de mi aynı memlekettensin dedim. Soyadı farklı, ama bizim köydenmiş :) aaa hemşehri çıktık o zaman dedim , O da güldübenimle çok fazla ilgilendi sorular sordu, sonra sana bant vereyim kolun kanamasin morarmasin dedi . Pamuğun üstüne bandı koymayı denedi heyecandan elleri titredi yapismayinca başka bant verdi sen takar misin dedi skdkdkd ben de ona teşekkür ettim, iyi günler dedim. Giderken çok güzel gülümsedi bana o anki heyecandan adamın adını sormayı unuttum. O gün belki adımı soyadımı ekranda gördüğü için sosyal medyadan beni bulur yazar diye düşündüm ama yok bir istek gelmedi günlerce aklıma takıldı beyfendi çok hoşuma gitti , o güzel bakışları çıkmıyor aklımdan 2 hafta sonrasında tekrar hastaneye gittim bu sefer de hormon testi verdim hormonlarda sorun var mı yok mu bahanesiyle belki onu görürüm diye düşündüm. Sıra bana gelince etrafıma bakındım, ilk kan verdiğim tarafta değildi sonra soluma döndüm başka bir sandalyede oturuyordu , ama ekranda yanan 7 numaralı yere geçtim o an ne yapacağımı bilemedim. Ben kan verirken aralarda perde var biliyorsunuz, o da tam benim karşı tarafımdaydi. Onun yanına gelen kadına sen ..... misin dedi? (İsim ve soy isim belirtmiyorum) iki kez sordu bunu. O an sesini duyunca "beni arıyor ,beni soruyor hayırdır inşallah heyyy şarkısını söylüyorum içimden keşke onun yanında kan verseydim konuşmaya cesaret edemedim. Ama yüzümü hatırlamayıp başka kadına sen o musun diye sorması kendi kendime triplenmeme sebep oldu skskdkd her gün bir sürü kişi kan veriyor hatırlamaması normal, ben daha dün ne yediğimi hatırlamiyorumki. Bana bir akıl verir misiniz ne yapabilirim kızlar? Beni görmesini, hesap bilgisini vermesini nasıl sağlarım? Daha önce hiç başıma böyle bir şey gelmedi, bir erkek için 2. Kez kan verdim resmen, hormon testi bahane oldu
Kız bayılıyorum sana yaKeşke başlığa direkt hemşir bey aşkı yazsaydınız
O zaman doğru hasta gelmiş mi diye sormuşturEvet evet, 2. Sefer gidişimde ayak üstü etrafıma bakinirken sol tarafta onu gördüm birkaç saniye gördüm onu ama o beni gördü mü emin değilim sanırım görmedi ama isimler hem ekranda yazıyor hem de anons ediliyor benim ismimi duyunca, benden sonra gelen kadına benim adımı soyadımı söyleyip sen misin dedi
Görünce gidip selam verseydiniz hemşehri muhabbetine.Merhaba hanımlar 2 hafta önce hastaneye gittim kan ve idrar testi yaptırdım. Doktor enfeksiyon görünüyor dedi akıntı için ilaç yazdı. Sonuçlar için haftaya tekrar gel dedi. Sonuçlarım temiz çıktı çok şükür. Asıl olay şu ki: Kan verme sırasına girdim ismim ekranda okununca içeri geçtim. Ordaki hemşir bey bana sen şu memleketten şu köyden misin diye sordu. Ben de çok şaşırdım. Nerden biliyorsun dedim. Ekranda soy ismimi görünce dikkatini çekmiş. Evet oralıyım dedim. Onun soyadını sordum sen de mi aynı memlekettensin dedim. Soyadı farklı, ama bizim köydenmiş :) aaa hemşehri çıktık o zaman dedim , O da güldübenimle çok fazla ilgilendi sorular sordu, sonra sana bant vereyim kolun kanamasin morarmasin dedi . Pamuğun üstüne bandı koymayı denedi heyecandan elleri titredi yapismayinca başka bant verdi sen takar misin dedi skdkdkd ben de ona teşekkür ettim, iyi günler dedim. Giderken çok güzel gülümsedi bana o anki heyecandan adamın adını sormayı unuttum. O gün belki adımı soyadımı ekranda gördüğü için sosyal medyadan beni bulur yazar diye düşündüm ama yok bir istek gelmedi günlerce aklıma takıldı beyfendi çok hoşuma gitti , o güzel bakışları çıkmıyor aklımdan 2 hafta sonrasında tekrar hastaneye gittim bu sefer de hormon testi verdim hormonlarda sorun var mı yok mu bahanesiyle belki onu görürüm diye düşündüm. Sıra bana gelince etrafıma bakındım, ilk kan verdiğim tarafta değildi sonra soluma döndüm başka bir sandalyede oturuyordu , ama ekranda yanan 7 numaralı yere geçtim o an ne yapacağımı bilemedim. Ben kan verirken aralarda perde var biliyorsunuz, o da tam benim karşı tarafımdaydi. Onun yanına gelen kadına sen ..... misin dedi? (İsim ve soy isim belirtmiyorum) iki kez sordu bunu. O an sesini duyunca "beni arıyor ,beni soruyor hayırdır inşallah heyyy şarkısını söylüyorum içimden keşke onun yanında kan verseydim konuşmaya cesaret edemedim. Ama yüzümü hatırlamayıp başka kadına sen o musun diye sorması kendi kendime triplenmeme sebep oldu skskdkd her gün bir sürü kişi kan veriyor hatırlamaması normal, ben daha dün ne yediğimi hatırlamiyorumki. Bana bir akıl verir misiniz ne yapabilirim kızlar? Beni görmesini, hesap bilgisini vermesini nasıl sağlarım? Daha önce hiç başıma böyle bir şey gelmedi, bir erkek için 2. Kez kan verdim resmen, hormon testi bahane oldu
Değiştirmiş ama benim önerim daha güzeldiKız bayılıyorum sana ya
İnsanların karakterleri farklı farklı olduğu için olabilir mi?Dalga geçiyorsunuz farkındayim sksksks ama 2. Hemşir gerçekten asık suratlı ve ilgisizdi bana bant bile vermedi sadece pamuk verip öyle gönderdi. Ama hoslandiğim beyfendi itinayla pamuğu bastır morarmasin kanamasin dedi 2 kez bant verdi
Ayy yapın bi kek bi de memlekete özgü bir yiyecek, özlemişsinizdir diye getirdim deyin. Bence çok sevinir.Merhaba hanımlar 2 hafta önce hastaneye gittim kan ve idrar testi yaptırdım. Doktor enfeksiyon görünüyor dedi akıntı için ilaç yazdı. Sonuçlar için haftaya tekrar gel dedi. Sonuçlarım temiz çıktı çok şükür. Asıl olay şu ki: Kan verme sırasına girdim ismim ekranda okununca içeri geçtim. Ordaki hemşir bey bana sen şu memleketten şu köyden misin diye sordu. Ben de çok şaşırdım. Nerden biliyorsun dedim. Ekranda soy ismimi görünce dikkatini çekmiş. Evet oralıyım dedim. Onun soyadını sordum sen de mi aynı memlekettensin dedim. Soyadı farklı, ama bizim köydenmiş :) aaa hemşehri çıktık o zaman dedim , O da güldübenimle çok fazla ilgilendi sorular sordu, sonra sana bant vereyim kolun kanamasin morarmasin dedi . Pamuğun üstüne bandı koymayı denedi heyecandan elleri titredi yapismayinca başka bant verdi sen takar misin dedi skdkdkd ben de ona teşekkür ettim, iyi günler dedim. Giderken çok güzel gülümsedi bana o anki heyecandan adamın adını sormayı unuttum. O gün belki adımı soyadımı ekranda gördüğü için sosyal medyadan beni bulur yazar diye düşündüm ama yok bir istek gelmedi günlerce aklıma takıldı beyfendi çok hoşuma gitti , o güzel bakışları çıkmıyor aklımdan 2 hafta sonrasında tekrar hastaneye gittim bu sefer de hormon testi verdim hormonlarda sorun var mı yok mu bahanesiyle belki onu görürüm diye düşündüm. Sıra bana gelince etrafıma bakındım, ilk kan verdiğim tarafta değildi sonra soluma döndüm başka bir sandalyede oturuyordu , ama ekranda yanan 7 numaralı yere geçtim o an ne yapacağımı bilemedim. Ben kan verirken aralarda perde var biliyorsunuz, o da tam benim karşı tarafımdaydi. Onun yanına gelen kadına sen ..... misin dedi? (İsim ve soy isim belirtmiyorum) iki kez sordu bunu. O an sesini duyunca "beni arıyor ,beni soruyor hayırdır inşallah heyyy şarkısını söylüyorum içimden keşke onun yanında kan verseydim konuşmaya cesaret edemedim. Ama yüzümü hatırlamayıp başka kadına sen o musun diye sorması kendi kendime triplenmeme sebep oldu skskdkd her gün bir sürü kişi kan veriyor hatırlamaması normal, ben daha dün ne yediğimi hatırlamiyorumki. Bana bir akıl verir misiniz ne yapabilirim kızlar? Beni görmesini, hesap bilgisini vermesini nasıl sağlarım? Daha önce hiç başıma böyle bir şey gelmedi, bir erkek için 2. Kez kan verdim resmen, hormon testi bahane oldu
Ama burda eksik anlatmisim benim ismim ile 7 numaralı yere gidin diye anons edildi O hoslandiğim kişi ise farklı numaralı yerdeydi, yani zaten ona gidecek olan başka birisi olacaktı
Tamam sorucam inşallah sksfkgkAyyy wattpad hikayesi gibi bana sevimli geldi seni 3. Kez kan vermeye davet ediyorum git ve adını sor :):)
Aşkım buraya güncelleme at hazır wattpad kapandı benim böyle rezalet iyi aşk hikayelerine ihtiyacım varTamam sorucam inşallah sksfkgk
Okadar kv derdı, aldatma derdı okuyoruz ki şoyle flortoz hıkayelere ıhtıyacımız varmısTamam sorucam inşallah sksfkgk
Kesinlikle haklısınDeğiştirmiş ama benim önerim daha güzeldi