- 16 Temmuz 2023
- 204
- 138
- 29
-
- Konu Sahibi IstanbulluhatunCeyo
yani morarmasın kanamasın diye bant vermesi ekstra bir özen değil ki normal bişi tüm görevliler yapıyor bence siz biraz kafanızda kurmuşsunuz gibi geldi üzülmeyin ama. İnsani bir merak olabilir hani tanıyınca acaba onlardan mı diye adam istese sizi bulurdu daha fazla kan vermeyin derim şahsenMerhaba hanımlar 2 hafta önce hastaneye gittim kan ve idrar testi yaptırdım. Doktor enfeksiyon görünüyor dedi akıntı için ilaç yazdı. Sonuçlar için haftaya tekrar gel dedi. Sonuçlarım temiz çıktı çok şükür. Asıl olay şu ki: Kan verme sırasına girdim ismim ekranda okununca içeri geçtim. Ordaki hemşir bey bana sen şu memleketten şu köyden misin diye sordu. Ben de çok şaşırdım. Nerden biliyorsun dedim. Ekranda soy ismimi görünce dikkatini çekmiş. Evet oralıyım dedim. Onun soyadını sordum sen de mi aynı memlekettensin dedim. Soyadı farklı, ama bizim köydenmiş :) aaa hemşehri çıktık o zaman dedim , O da güldübenimle çok fazla ilgilendi sorular sordu, sonra sana bant vereyim kolun kanamasin morarmasin dedi . Pamuğun üstüne bandı koymayı denedi heyecandan elleri titredi yapismayinca başka bant verdi sen takar misin dedi skdkdkd ben de ona teşekkür ettim, iyi günler dedim. Giderken çok güzel gülümsedi bana o anki heyecandan adamın adını sormayı unuttum. O gün belki adımı soyadımı ekranda gördüğü için sosyal medyadan beni bulur yazar diye düşündüm ama yok bir istek gelmedi günlerce aklıma takıldı beyfendi çok hoşuma gitti , o güzel bakışları çıkmıyor aklımdan 2 hafta sonrasında tekrar hastaneye gittim bu sefer de hormon testi verdim hormonlarda sorun var mı yok mu bahanesiyle belki onu görürüm diye düşündüm. Sıra bana gelince etrafıma bakındım, ilk kan verdiğim tarafta değildi sonra soluma döndüm başka bir sandalyede oturuyordu , ama ekranda yanan 7 numaralı yere geçtim o an ne yapacağımı bilemedim. Ben kan verirken aralarda perde var biliyorsunuz, o da tam benim karşı tarafımdaydi. Onun yanına gelen kadına sen ..... misin dedi? (İsim ve soy isim belirtmiyorum) iki kez sordu bunu. O an sesini duyunca "beni arıyor ,beni soruyor hayırdır inşallah heyyy şarkısını söylüyorum içimden keşke onun yanında kan verseydim konuşmaya cesaret edemedim. Ama yüzümü hatırlamayıp başka kadına sen o musun diye sorması kendi kendime triplenmeme sebep oldu skskdkd her gün bir sürü kişi kan veriyor hatırlamaması normal, ben daha dün ne yediğimi hatırlamiyorumki. Bana bir akıl verir misiniz ne yapabilirim kızlar? Beni görmesini, hesap bilgisini vermesini nasıl sağlarım? Daha önce hiç başıma böyle bir şey gelmedi, bir erkek için 2. Kez kan verdim resmen, hormon testi bahane oldu
Ama 2. Kez kan verdiğim hemşir farklıydı. Bana hiç bant vermedi direk pamuk verdi o kadar. Hoslandiğim kişi ise çok güzel ilgili davrandı sohbet etti sıcak davrandı aynı memleketten olduğumuz için o da şaşırmıştır muhtemelen. O benden hoslandi mi bilmiyorum ama en son gittiğimde benim ismimi soy ismimi diğer kadına sorması, demekki o da beni arıyor diye düşündürdü banayani morarmasın kanamasın diye bant vermesi ekstra bir özen değil ki normal bişi tüm görevliler yapıyor bence siz biraz kafanızda kurmuşsunuz gibi geldi üzülmeyin ama. İnsani bir merak olabilir hani tanıyınca acaba onlardan mı diye adam istese sizi bulurdu daha fazla kan vermeyin derim şahsen
Bant bitmiştir belki ya da unutmuştur, ya da banta gerek görmemiştir düşünsene bunlarıAma 2. Kez kan verdiğim hemşir farklıydı. Bana hiç bant vermedi direk pamuk verdi o kadar. Hoslandiğim kişi ise çok güzel ilgili davrandı sohbet etti sıcak davrandı aynı memleketten olduğumuz için o da şaşırmıştır muhtemelen. O benden hoslandi mi bilmiyorum ama en son gittiğimde benim ismimi soy ismimi diğer kadına sorması, demekki o da beni arıyor diye düşündürdü bana
Dalga geçiyorsunuz farkındayim sksksks ama 2. Hemşir gerçekten asık suratlı ve ilgisizdi bana bant bile vermedi sadece pamuk verip öyle gönderdi. Ama hoslandiğim beyfendi itinayla pamuğu bastır morarmasin kanamasin dedi 2 kez bant verdiHalbuki bizden kan alınınca kimse bant falan vermiyor bir ağaç kabuğu yaprağı bul da üzerine bas diyorlar kaşlarını çatarak
Yani hoşlanmış olmanızda bir sıkıntı yok da adamın hoşlanması bant falan vermesine bağlı değil, sağlık çalışanlarının çoğu güler yüzlü denk geliyor bana kadın erkek fark etmeksizinDalga geçiyorsunuz farkında sksksks ama 2. Hemşir gerçekten asık suratlı ve ilgisizdi bana bant bile vermedi sadece pamuk verip öyle gönderdi. Ama hoslandiğim beyfendi itinayla pamuğu bastır morarmasin kanamasin dedi 2 kez bant verdi
Bana hiç güler yüzlü sağlık çalışanı denk gelmedi pek, dediğim gibi tavırları hoşuma gitti bir de koskoca şehirde aynı memleketten çıkınca bir tuhaf hissettim. Kendimden hiç beklemediğim hareketler yaptım, afalladımYani hoşlanmış olmanızda bir sıkıntı yok da adamın hoşlanması bant falan vermesine bağlı değil, sağlık çalışanlarının çoğu güler yüzlü denk geliyor bana kadın erkek fark etmeksizin
Valla bendaaBi de o başlık ney yaa. Hamileyim filan yazmanızı bekledim.
Yok yok daha da kan vermem, zaten demir eksikliğim var demir ilacı,B12 , d vitamini kullanıyorum. 1 aydır vitamin değerlerim yükselsin diye uğraşıyorum boşa gitti kanlaryani morarmasın kanamasın diye bant vermesi ekstra bir özen değil ki normal bişi tüm görevliler yapıyor bence siz biraz kafanızda kurmuşsunuz gibi geldi üzülmeyin ama. İnsani bir merak olabilir hani tanıyınca acaba onlardan mı diye adam istese sizi bulurdu daha fazla kan vermeyin derim şahsen
Açıkçası başka kadına sen o musun diye sorduğuna göre sizinle aynı duyguları paylaştığını düşünmüyorum.adam sohbet etmiş bence sadece.Merhaba hanımlar 2 hafta önce hastaneye gittim kan ve idrar testi yaptırdım. Doktor enfeksiyon görünüyor dedi akıntı için ilaç yazdı. Sonuçlar için haftaya tekrar gel dedi. Sonuçlarım temiz çıktı çok şükür. Asıl olay şu ki: Kan verme sırasına girdim ismim ekranda okununca içeri geçtim. Ordaki hemşir bey bana sen şu memleketten şu köyden misin diye sordu. Ben de çok şaşırdım. Nerden biliyorsun dedim. Ekranda soy ismimi görünce dikkatini çekmiş. Evet oralıyım dedim. Onun soyadını sordum sen de mi aynı memlekettensin dedim. Soyadı farklı, ama bizim köydenmiş :) aaa hemşehri çıktık o zaman dedim , O da güldübenimle çok fazla ilgilendi sorular sordu, sonra sana bant vereyim kolun kanamasin morarmasin dedi . Pamuğun üstüne bandı koymayı denedi heyecandan elleri titredi yapismayinca başka bant verdi sen takar misin dedi skdkdkd ben de ona teşekkür ettim, iyi günler dedim. Giderken çok güzel gülümsedi bana o anki heyecandan adamın adını sormayı unuttum. O gün belki adımı soyadımı ekranda gördüğü için sosyal medyadan beni bulur yazar diye düşündüm ama yok bir istek gelmedi günlerce aklıma takıldı beyfendi çok hoşuma gitti , o güzel bakışları çıkmıyor aklımdan 2 hafta sonrasında tekrar hastaneye gittim bu sefer de hormon testi verdim hormonlarda sorun var mı yok mu bahanesiyle belki onu görürüm diye düşündüm. Sıra bana gelince etrafıma bakındım, ilk kan verdiğim tarafta değildi sonra soluma döndüm başka bir sandalyede oturuyordu , ama ekranda yanan 7 numaralı yere geçtim o an ne yapacağımı bilemedim. Ben kan verirken aralarda perde var biliyorsunuz, o da tam benim karşı tarafımdaydi. Onun yanına gelen kadına sen ..... misin dedi? (İsim ve soy isim belirtmiyorum) iki kez sordu bunu. O an sesini duyunca "beni arıyor ,beni soruyor hayırdır inşallah heyyy şarkısını söylüyorum içimden keşke onun yanında kan verseydim konuşmaya cesaret edemedim. Ama yüzümü hatırlamayıp başka kadına sen o musun diye sorması kendi kendime triplenmeme sebep oldu skskdkd her gün bir sürü kişi kan veriyor hatırlamaması normal, ben daha dün ne yediğimi hatırlamiyorumki. Bana bir akıl verir misiniz ne yapabilirim kızlar? Beni görmesini, hesap bilgisini vermesini nasıl sağlarım? Daha önce hiç başıma böyle bir şey gelmedi, bir erkek için 2. Kez kan verdim resmen, hormon testi bahane oldu
Ben de hamile olmasını bekledimBi de o başlık ney yaa. Hamileyim filan yazmanızı bekledim.
Güler yüzlü insana hasret kalmışız hemen etkileniyoruz.yazık bizee..Bana hiç güler yüzlü sağlık çalışanı denk gelmedi pek, dediğim gibi tavırları hoşuma gitti bir de koskoca şehirde aynı memleketten çıkınca bir tuhaf hissettim. Kendimden hiç beklemediğim hareketler yaptım, afalladım