- 18 Ağustos 2009
- 4.826
- 3.212
- Konu Sahibi IstanbulluhatunCeyo
Adamı bul ekle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Desenize bende macera çok diye ne gibi şeyler oluyor pekiBen burda hastanelerde asistanlarla yaşadığım maceraları yazsam günlük dizi olur genç uşaklar çok komikler o senin yengen yengen diyorum içimden
Aşkım buraya güncelleme at hazır wattpad kapandı benim böyle rezalet iyi aşk hikayelerine ihtiyacım var
Aşkım buraya güncelleme at hazır wattpad kapandı benim böyle rezalet iyi aşk hikayelerine ihtiyacım var
Yeğenime çocuk doktoruna randevu aldım, abim 3 yıl önce boşandığı için yeğenimle okul işleriyle falan ben ilgileniyorum, kan verdiğim gün o da özenmiş ,nerdeyse 1 yıldır "kan vermek istiyorum kan değerimi merak ediyorum iğneden artık korkmuyorum hala "diyor bir de idrar yolu enfeksiyonu var mı diye baktiracam, çok pişik oluyor ne yazıkki. Hem yeğenime tahlil yaptırmış olucam, hem onun istediği gibi iğne korkusunu yendiğini göstermiş olacak veee ben de beyfendiyle konuşma fırsatı bulurum senin yüzünden ne hallere düştüm MEMŞİRE ah ah...Memesiz hemsire= Memşire shhshshsjs, bi dizide gormustum altyazi aciklamasi da eklemişti zipir cevirmen.
Konu begenilmemis mi hshshs aman bizim kizlar boyle, ozlemedik mi soyle heyecanlari allasen? Hep mi kaynana dedikodusu yapacagiz?
Ya sonucta saglik calisanlarida bir sekilde aşka yelken aciyor, siz biraz fazla fedakarlık edeceksiniz hepsi bu, nolmuş 3-5-8-10 kez kan verecekseniz?
Bana şimdiye kadar onun dışında hiçbir sağlık çalışanı böyle ilgili davranmamistio ilgiyi genel olarak gösteriyorlar ama
Adını soyadını biliyor. Aynı köydensiniz. Sana istese çok rahat ulaşırdı. Anlayacağın aşkını yara bandı da kurtarmaz.
Fazla iyimsersin. Ben gördüğüm yüzü unutmamam. Mesleği gereği onlarcası ile görüşse de aradan sadece 2 hafta geçmiş olan yüz unutulmaz.Benimle aynı isim soyismi taşıyan akrabalar var. Belki hesabıma bakmaya çalıştı göremedi diye düşünüyorum belki de çok iyimser düşündüm:)
Dalga geçiyorsunuz farkındayim sksksks ama 2. Hemşir gerçekten asık suratlı ve ilgisizdi bana bant bile vermedi sadece pamuk verip öyle gönderdi. Ama hoslandiğim beyfendi itinayla pamuğu bastır morarmasin kanamasin dedi 2 kez bant verdi
Kucuk cocuktan kan almak icin pediatri hemsiresi lazim ama :) sizin plan bastan yatar benden soylemesi.Yeğenime çocuk doktoruna randevu aldım, abim 3 yıl önce boşandığı için yeğenimle okul işleriyle falan ben ilgileniyorum, kan verdiğim gün o da özenmiş ,nerdeyse 1 yıldır "kan vermek istiyorum kan değerimi merak ediyorum iğneden artık korkmuyorum hala "diyor bir de idrar yolu enfeksiyonu var mı diye baktiracam, çok pişik oluyor ne yazıkki. Hem yeğenime tahlil yaptırmış olucam, hem onun istediği gibi iğne korkusunu yendiğini göstermiş olacak veee ben de beyfendiyle konuşma fırsatı bulurum senin yüzünden ne hallere düştüm MEMŞİRE ah ah...
Gittiğimde hastanede çocuk, yetişkin, yaşlı fark etmeksizin hepsi aynı alanda kan veriyorlarKucuk cocuktan kan almak icin pediatri hemsiresi lazim ama :) sizin plan bastan yatar benden soylemesi.
Sevgilisi olup da bana öyle samimi konuşuyorsa zaten hiç olmasın daha iyi ben de istemem böyle bir girdap içine girmeyiFazla iyimsersin. Ben gördüğüm yüzü unutmamam. Mesleği gereği onlarcası ile görüşse de aradan sadece 2 hafta geçmiş olan yüz unutulmaz.
Sevgilisi vardır belki. Bilemezsin ki.
Bir de geçen yıl yine aynı yerde yeğenim kan vermişti ordan biliyorum. Çocuk doktorunun odası ile kan verme yeri yakın, yan yanaKucuk cocuktan kan almak icin pediatri hemsiresi lazim ama :) sizin plan bastan yatar benden soylemesi.
Arkadaşlar kamu hastanelerinde bant falan vermiyorlar bana istemeden, bu devlet hep size mi çalışıyor, nerden geliyor bu değirmenin suyu