Beni görmesini, hesap bilgisini vermesini nasıl sağlarım?

Yeğenime çocuk doktoruna randevu aldım, abim 3 yıl önce boşandığı için yeğenimle okul işleriyle falan ben ilgileniyorum, kan verdiğim gün o da özenmiş ,nerdeyse 1 yıldır "kan vermek istiyorum kan değerimi merak ediyorum iğneden artık korkmuyorum hala "diyor bir de idrar yolu enfeksiyonu var mı diye baktiracam, çok pişik oluyor ne yazıkki. Hem yeğenime tahlil yaptırmış olucam, hem onun istediği gibi iğne korkusunu yendiğini göstermiş olacak veee ben de beyfendiyle konuşma fırsatı bulurum senin yüzünden ne hallere düştüm MEMŞİRE ah ah...

Yeğenime çocuk doktoruna randevu aldım, abim 3 yıl önce boşandığı için yeğenimle okul işleriyle falan ben ilgileniyorum, kan verdiğim gün o da özenmiş ,nerdeyse 1 yıldır "kan vermek istiyorum kan değerimi merak ediyorum iğneden artık korkmuyorum hala "diyor bir de idrar yolu enfeksiyonu var mı diye baktiracam, çok pişik oluyor ne yazıkki. Hem yeğenime tahlil yaptırmış olucam, hem onun istediği gibi iğne korkusunu yendiğini göstermiş olacak veee ben de beyfendiyle konuşma fırsatı bulurum senin yüzünden ne hallere düştüm MEMŞİRE ah ah...

Adını soyadını biliyor. Aynı köydensiniz. Sana istese çok rahat ulaşırdı. Anlayacağın aşkını yara bandı da kurtarmaz.

Benimle aynı isim soyismi taşıyan akrabalar var. Belki hesabıma bakmaya çalıştı göremedi diye düşünüyorum belki de çok iyimser düşündüm:)
Fazla iyimsersin. Ben gördüğüm yüzü unutmamam. Mesleği gereği onlarcası ile görüşse de aradan sadece 2 hafta geçmiş olan yüz unutulmaz.
Sevgilisi vardır belki. Bilemezsin ki.

Bazi calisanlar suratsiz olabilir bazilari da isini iyi yapar yani bu her yerde var. Hayatinizda ilk defa mi normal davranis ve sohbet goruyorsunuz?
Her ilgilenip, gulumseyip sohbet eden calisanin bana aşik oldugunu sansam her gittigim yerde kadin erkek yuzlerce asigim olurdu.

Ha diyelim bu adam da size asik oldu, insan asik oldugu birinin tipini bilmez mi? Kendiniz adamin gözlerine kadar hatilriyorsunuz.
Butun gun kan aldirmaya gelenlere siz istanbulluceyo musunuz diye sorar mi? bu da ayri sacma
Cindirellayi ayakkabiyla arayan prens 1 sizin ki 2 ...

Kucuk cocuktan kan almak icin pediatri hemsiresi lazim ama :) sizin plan bastan yatar benden soylemesi.

Fazla iyimsersin. Ben gördüğüm yüzü unutmamam. Mesleği gereği onlarcası ile görüşse de aradan sadece 2 hafta geçmiş olan yüz unutulmaz.
Sevgilisi vardır belki. Bilemezsin ki.
Sevgilisi olup da bana öyle samimi konuşuyorsa zaten hiç olmasın daha iyi ben de istemem böyle bir girdap içine girmeyi

Konuyu kacirmisim tekrar gidecek misin kizim, o zaman madme ayni sehirdensiniz onun muhabbetini ac. Ortak tanidik var midir? Belki onlardan soz acarsin. Sonra da ekle

Arkadaşlar kamu hastanelerinde bant falan vermiyorlar bana istemeden, bu devlet hep size mi çalışıyor, nerden geliyor bu değirmenin suyu

Hikaye geçti bana, kan vererek değil de gerekirse hastane önü yatıp çıkışta denk gelme ayağına denenebilir, hem çıkışta kahve içmeye davet eder belki.
Davet etmezse uğraşmaya gerek yok başka.

Ben dün eko çektirdim. Çeken ablanın önünde üst tarafım çıplak bir şekilde yatarken yanıma büyük bir coşkuyla gelip ‘ kıızz sen ne güzelsin incecik ayy’ dedi. Ben de bir tırsmadım değil bulunduğum vaziyet pek iltifat almaya uygun değildi sdgsgsjfjk ama ablanın genel coşkulu haline verdim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…