-
- Konu Sahibi IstanbulluhatunCeyo
ay allah aşkına elleri titreyecek kadar heyecan abartı değil mi ya. hepimiz yapıyoruzdur, konu sahibi üzerine alınmış. kafamda canlanmadı yani el titreyecek kadar ilk görüşte delice aşk, heyecan. :)Bant vermesini sıradışı bulmamış ki zaten, ellerinin titremesinden ve tekrar bant verip sen takar mısın demesinden heyecanlanmış işte.
Hepimiz de zamanında böyle ufak ama sonradan saçma gelecek şeylere heyecan yapmadık mı ?
Sanırsın hep radikal kararlar vermişler hiç heyecan yapmamışlar, kalpleri kelebekler gibi çarpmamış
Konuya gelecek olursak
Yüzünüzü unutmuş ama adınızı unutmamış, belki de hemen istek atmaya utanmıştırYa da birşey hissetmemiştir. Bence extra bişeyler yapmayın, o sizi bulur isterse :)
Ay bu çok tatlı geldi bana, içim kıpır kıpır oldu birden. Sınava girdiğim sınıfta beğendiğim çocuğu upuzun sınıf listesindeki herkesi facebookta aratarak bulmaya çalışmıştım o geldi aklıma. Yaş 20Eline baktım yüzük falan yoktu, evli olsa öyle samimi konuşmazdı diye ümit ediyorum. Aklıma ilk gelen devlet hastanesinin sitesine bakmak oldu doktorlara personel bilgisine falan baktım, kendisi kan alma biriminde olduğu için sanırım ismini göremedim. 2. Gidişimde cesaret edemedim ne yazıkki. Neyse hayırlısı olsun yapacak bir şey yok, ya vazgeçerim ya da gitmeye devam
Ben de öyle düşünüyorum. Gelen hastanın kimlik bilgilerini kullanıp özel hayatı araştırmak bana aşırı yanlış etik dışı geliyor. Tut ki yaptı ve hasta şikayet etti. Ya da hasta şikayet etmedi, halinden de çok memnun ama başkası şikayet etti. Durduk yere işinden gücünden oluyorsun. Hiç hasta olmadığın halde randevu alıp başka birinin hakkına girmek de var konuda.Bir sağlık çalışanının hizmet verdiği hastaya meslek etiğine uymayan duygular beslemiş olmasını mı diliyorsunuz yani?
Emin miyiz bu konudaSadece isimden değil tabiki, tavırlarımdan dış görünüşümden hoslanmistir belki :) 28 yaşında dikkat çeken bir genç kadınım sonuçta
Evet eminim tabiki, nedir bu kadınların çekememezliği anlamadım gitti, kadının kadına yaptıklarını başka kimse yapmamıştır !Emin miyiz bu konuda