Beni görmesini, hesap bilgisini vermesini nasıl sağlarım?

bence çok hoşlansa yüzünüzü hatırlar, insan hoşlandığı yüzü hatırlar ki o kadar kısa sürede adriana lima gelse fark etmez insan. resmen aynı köydensiniz, e haliyle konuşmuş ilgilenmiş. bizim insanımız yapar hemşeri görünce. pamuk, bant falan hep veriyorlar ya, o cok klasik bi hareket. o kadar heyecandan eli titreyecek hale gelmesini bana normal gelmedi. abartı yani. size öyle gelmiştir.

ay allah aşkına elleri titreyecek kadar heyecan abartı değil mi ya. hepimiz yapıyoruzdur, konu sahibi üzerine alınmış. kafamda canlanmadı yani el titreyecek kadar ilk görüşte delice aşk, heyecan. :)

Ay bu çok tatlı geldi bana, içim kıpır kıpır oldu birden. Sınava girdiğim sınıfta beğendiğim çocuğu upuzun sınıf listesindeki herkesi facebookta aratarak bulmaya çalışmıştım o geldi aklıma. Yaş 20 gelişmeleri yazın lütfen çok merak ediyorum sonucunu

Bence eklemedigine sevinmelisin cunku acaba her gordugu guzel kizi ekliyor mudur diye bir suphelenirdim ben.
Benim de boyle olmadik zamanlarda olmadik yerlerde kalbimi carptiran tipler oluyordu ama unutuyorsun zamanla ya hatta biraz stalk yapinca evli oldugunu ogrendigim falan oluyordu.

Bir sağlık çalışanının hizmet verdiği hastaya meslek etiğine uymayan duygular beslemiş olmasını mı diliyorsunuz yani?
Ben de öyle düşünüyorum. Gelen hastanın kimlik bilgilerini kullanıp özel hayatı araştırmak bana aşırı yanlış etik dışı geliyor. Tut ki yaptı ve hasta şikayet etti. Ya da hasta şikayet etmedi, halinden de çok memnun ama başkası şikayet etti. Durduk yere işinden gücünden oluyorsun. Hiç hasta olmadığın halde randevu alıp başka birinin hakkına girmek de var konuda.

Konu sahibi, seviyorsanız gidin konuşun diyeceğim ama adam yüzünüzü bile hatırlamamış. Kendi kendinize anlamlar yüklemişsiniz gibi görünüyor. Peşine düşecekseniz de hastane ortamını kullanmayın. Madem köylünüz siz niye araştırmıyorsunuz? Evli bile olabilir.

Hoşlanmanız heyecanlanmanız bence çok tatlı ama şöyle düşünün, eve gelen kurye sizden hoşlanıp kapınıza tekrar geliyor. İsminizi aratarak sizi sosyal medyadan eklemesi bunun için etik değil. Hoşlanmasaydınız, rahatsız olsaydınız da sizi eklemeye çalışsaydı ne kadar korkacağınızı düşünün.
Bundan sonra yapabileceğiniz ya köyden birilerine sormak (ki dedikodu olabilir) ya da randevu almadan (yani sağlığı bahane ederek değil) gidip molasında falan konuşmak ama bu da biraz korkunç oldu sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…