- 25 Temmuz 2021
- 875
- 1.172
-
- Konu Sahibi IstanbulluhatunCeyo
Yok canım niye olsun. Biz hep hastaneye gittiğimizde tanıdık hemşire doktora rastlayınca kısa bir sohbet ederiz. Onlara da iyi geliyor. Ya da selam veririz uzaktan kaçarız. Robot değil bu insanlar sonuçta.Kamera falan var, sohbet edersem iş arkadaşları da orda , işinden falan olmasın benim yüzümden diye düşündüm
Sadece isimden değil tabiki, tavırlarımdan dış görünüşümden hoslanmistir belki :) 28 yaşında dikkat çeken bir genç kadınım sonuçtaSadece isminden nasıl hoslansin
Bu şaka gerçek olsun o benim için hayırlı biriyse , aminn diyorumhamileyim diye yazmanızı beklerken aşık olduğunuzu öğrenmek, o da size aşık olmuştur kesin, eli falan titremiş ya :)
Hemsir bey soyisminizden dolayı muhabbet açmış ya o bakımdan dedim. Ben doğum yaptığımda stajer ebeler eşimin köyündenmis hepsi ;" abla izin verirsen senin odana gelebilir miyiz, çok özledik muhabbet ederiz " dedi dolustularSadece isimden değil tabiki, tavırlarımdan dış görünüşümden hoslanmistir belki :) 28 yaşında dikkat çeken bir genç kadınım sonuçta
Aslında şöyle oldu, doktor kist çıkabilir çok sıvı var rahimde diyince kendisi idrar ve kan testi ver dedi. 2. Gelişimde ise adetin 4. Günüydü ve hormon değerlerine baktırmak istiyorum dedim öyle kan verdim . 3 tüp kan aldılar sadece.Doktora nasıl tekrar kan tahlili yazdırdın
Memşire mi o ne kızMemşire denmiyor muydu yahu?
Ben olsam delik desik olana dek kan tahlili verirdim shshdjjsjsj.
Yaa ne güzel böyle hoş sohbetli insanlarla karşılaşmak.Hemsir bey soyisminizden dolayı muhabbet açmış ya o bakımdan dedim. Ben doğum yaptığımda stajer ebeler eşimin köyündenmis hepsi ;" abla izin verirsen senin odana gelebilir miyiz, çok özledik muhabbet ederiz " dedi dolustulartabi beğenilmek hoşuna gittiyse sen öyle de dusunebilirsin çok kaptırma kendini yeter.
Ya bide şimdi sosyal medyada böyle şeyleri ifsa etmeye basladilar işe beni ordan bulmuş etmiş istek atmış diye ben olsam bende yazamamBant vermesini sıradışı bulmamış ki zaten, ellerinin titremesini ve tekrar bant verip sen takar mısın demesinden heyecanlanmış işte.
Hepimiz de zamanında böyle ufak ama sonradan saçma gelecek şeylere heyecan yapmadık mı ?
Sanırsın hep radikal kararlar vermişler hiç heyecan yapmamışlar, kalpleri kelebekler gibi çarpmamış
Konuya gelecek olursak
Yüzünüzü unutmuş ama adınızı unutmamış, belki de hemen istek atmaya utanmıştırYa da birşey hissetmemiştir. Bence extra bişeyler yapmayın, o sizi bulur isterse :)
Aynen olabilir evetYa bide şimdi sosyal medyada böyle şeyleri ifsa etmeye basladilar işe beni ordan bulmuş etmiş istek atmış diye ben olsam bende yazamam
Dimi yaa heyecanı da çok görüyorlar bizeMemşire mi o ne kızvalla bende olsam bin kere giderdim konunun neyini beğenmemişler anlamadim bekar kız iki heyecan yaşamış ne var yani
hoşlanmış da olabilir tabi.Belki de öyledir sıcakkanlı bir beyefendidir. Tabi ben çevremde öyle insanlara denk gelmediğim için herhalde , aynı memleketten köyden çıktığımız için benden hoşlanmış olabilir diye düşündüm:)
Memşire mi ben de ilk kez duydum bu kelimeyi sjsdkdk ahahaha kan vermeye devamMemşire denmiyor muydu yahu?
Ben olsam delik desik olana dek kan tahlili verirdim shshdjjsjsj.
Ben de yaşadım böyle heyecanlar okurken de tebessüm ederek okudum :) Güzel şeyler bunlarMemşire mi o ne kızvalla bende olsam bin kere giderdim konunun neyini beğenmemişler anlamadim bekar kız iki heyecan yaşamış ne var yani
Evet haklısınnYok canım niye olsun. Biz hep hastaneye gittiğimizde tanıdık hemşire doktora rastlayınca kısa bir sohbet ederiz. Onlara da iyi geliyor. Ya da selam veririz uzaktan kaçarız. Robot değil bu insanlar sonuçta.
hanfendi kan alırken yanlışlık olmasın diye sormuştur çünkü bazı hastalar sıra bile tınlamadan dalıyor içeriye , siz her şeyi çok yanlış anlamışsınız yaAma 2. Kez kan verdiğim hemşir farklıydı. Bana hiç bant vermedi direk pamuk verdi o kadar. Hoslandiğim kişi ise çok güzel ilgili davrandı sohbet etti sıcak davrandı aynı memleketten olduğumuz için o da şaşırmıştır muhtemelen. O benden hoslandi mi bilmiyorum ama en son gittiğimde benim ismimi soy ismimi diğer kadına sorması, demekki o da beni arıyor diye düşündürdü bana