Beni görmesini, hesap bilgisini vermesini nasıl sağlarım?

Şimdi kızın köyüne kadar bilmiş görse eminimki tanırdı
Soy isimden bildi köyümü. Ama hiç görmedim kendisini daha önce. Köye ben uzun zamandır gitmiyorum. Kendisi de sanırım benim gibi buralarda yaşıyor ya da yeni taşınmış hastanede çalışmaya başlamış olabilir. Sima olarak kendisi beni görmüş olsa muhakkak tanırdı, ya da uzaktan akrabalardan birine beni sorsa bulur belki. Ben köydeki akrabaların çoğunu tanımıyorum

Açıkçası başka kadına sen o musun diye sorduğuna göre sizinle aynı duyguları paylaştığını düşünmüyorum.adam sohbet etmiş bence sadece.
Bilmiyorum ki emin olamadım ben de, soyadımı ekranda tekrar görünce ben olduğumu düşünmüş müdür ki, ama konuşmaya cesaret edemedim istesem 7 numaralı yerde değil onun yanında kan verirdim

Hamile mi çıkmış acaba deyip, ne okudum ben yaa

bu ne biçim başlık ya :)
ben adamın normal sohbet ettiğini genel anlamda sıcak kanlı birisi olduğunu düşündüm yazdıklarınızdan.

Bilmiyorum ki emin olamadım ben de, soyadımı ekranda tekrar görünce ben olduğumu düşünmüş müdür ki, ama konuşmaya cesaret edemedim istesem 7 numaralı yerde değil onun yanında kan verirdim
Kan verdikten sonra gitseydinya yanına. Hemşerim nasılsın? Diye.

bu ne biçim başlık ya :)
ben adamın normal sohbet ettiğini genel anlamda sıcak kanlı birisi olduğunu düşündüm yazdıklarınızdan.
Belki de öyledir sıcakkanlı bir beyefendidir. Tabi ben çevremde öyle insanlara denk gelmediğim için herhalde , aynı memleketten köyden çıktığımız için benden hoşlanmış olabilir diye düşündüm:)

Hemşire/hemsirlee memlektli görünce seviniyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…