Beni görmesini, hesap bilgisini vermesini nasıl sağlarım?

Kamera falan var, sohbet edersem iş arkadaşları da orda , işinden falan olmasın benim yüzümden diye düşündüm
Yok canım niye olsun. Biz hep hastaneye gittiğimizde tanıdık hemşire doktora rastlayınca kısa bir sohbet ederiz. Onlara da iyi geliyor. Ya da selam veririz uzaktan kaçarız. Robot değil bu insanlar sonuçta.

Sadece isimden değil tabiki, tavırlarımdan dış görünüşümden hoslanmistir belki :) 28 yaşında dikkat çeken bir genç kadınım sonuçta 🙃🤭
Hemsir bey soyisminizden dolayı muhabbet açmış ya o bakımdan dedim. Ben doğum yaptığımda stajer ebeler eşimin köyündenmis hepsi ;" abla izin verirsen senin odana gelebilir miyiz, çok özledik muhabbet ederiz " dedi dolustular 😂😂 tabi beğenilmek hoşuna gittiyse sen öyle de dusunebilirsin çok kaptırma kendini yeter.

Bant vermesini sıradışı bulmamış ki zaten, ellerinin titremesinden ve tekrar bant verip sen takar mısın demesinden heyecanlanmış işte.
Hepimiz de zamanında böyle ufak ama sonradan saçma gelecek şeylere heyecan yapmadık mı ?
Sanırsın hep radikal kararlar vermişler hiç heyecan yapmamışlar, kalpleri kelebekler gibi çarpmamış😅😅

Konuya gelecek olursak
Yüzünüzü unutmuş ama adınızı unutmamış, belki de hemen istek atmaya utanmıştır 😃 Ya da birşey hissetmemiştir. Bence extra bişeyler yapmayın, o sizi bulur isterse :)

Son düzenleme:
Hemsir bey soyisminizden dolayı muhabbet açmış ya o bakımdan dedim. Ben doğum yaptığımda stajer ebeler eşimin köyündenmis hepsi ;" abla izin verirsen senin odana gelebilir miyiz, çok özledik muhabbet ederiz " dedi dolustular 😂😂 tabi beğenilmek hoşuna gittiyse sen öyle de dusunebilirsin çok kaptırma kendini yeter.
Yaa ne güzel böyle hoş sohbetli insanlarla karşılaşmak. 🥰🥰Sevilmek ,sohbetinin beğenilmesi, özlenmek güzel duygular bunlar. Bazı insanlar kendine enerji olarak çekiyor gerçekten. Güler yüzlü, muhabbet etmeyi seven insanlar hep olsun etrafımızda inşallah

Bant vermesini sıradışı bulmamış ki zaten, ellerinin titremesini ve tekrar bant verip sen takar mısın demesinden heyecanlanmış işte.
Hepimiz de zamanında böyle ufak ama sonradan saçma gelecek şeylere heyecan yapmadık mı ?
Sanırsın hep radikal kararlar vermişler hiç heyecan yapmamışlar, kalpleri kelebekler gibi çarpmamış😅😅

Konuya gelecek olursak
Yüzünüzü unutmuş ama adınızı unutmamış, belki de hemen istek atmaya utanmıştır 😃 Ya da birşey hissetmemiştir. Bence extra bişeyler yapmayın, o sizi bulur isterse :)
Ya bide şimdi sosyal medyada böyle şeyleri ifsa etmeye basladilar işe beni ordan bulmuş etmiş istek atmış diye ben olsam bende yazamam

Ama 2. Kez kan verdiğim hemşir farklıydı. Bana hiç bant vermedi direk pamuk verdi o kadar. Hoslandiğim kişi ise çok güzel ilgili davrandı sohbet etti sıcak davrandı aynı memleketten olduğumuz için o da şaşırmıştır muhtemelen. O benden hoslandi mi bilmiyorum ama en son gittiğimde benim ismimi soy ismimi diğer kadına sorması, demekki o da beni arıyor diye düşündürdü bana
hanfendi kan alırken yanlışlık olmasın diye sormuştur çünkü bazı hastalar sıra bile tınlamadan dalıyor içeriye , siz her şeyi çok yanlış anlamışsınız ya 🤣🤣🤣🤣🤣 ben de her gittiğim yere teşekkür ederim sohbet etmeye çalışırım uygun durumlarda yani insani şeyleri kafanızda büyütüp gelinlik giyecek kıvama getirmişsiniz ,isteseydi zaten eklerdi sizi inanın numara bile bulurdu sistemden

Ben de kan verirken hemşire hanım ismimi sordu sonra dedi ki torunum olacak ona senin ismini vericem :KK70:
Ne alaka yani çok garip gelmişti. Muhabbet olsun diye yapıyorlar bence.

X