Beni doktora götürecekmiş

Haklısınız çok zor. Allah sağsalim kavuşmayı nasip etsin. Dualarımız askerlerimizle.

Ya bak cocuklarin olunca baska skntilarin cikacak vs. Yani bu kdr takma kafana demek istiyorum
Bende işte bu sıkıntıları yaşayacağımı bildiğim için çocuk istemiyorum . Bana diyor ki çocuk olsa şimdi onunla uğraşırsın böyle ağlamazsın . Ben tek başıma doğurmak zorunda mıyım ? Tek başıma kv anne evinde bebekle sığıntı gibi yaşamak zorunda mıyım burnumuzu Irak suriyeden çıkartamıyoruz ki yatağımızda huzurla bir gün uyuyalım bak sana sevişelim demiyorum sadece uyuyalım diyorum çok mu şey istiyorum Allahım. Kp uzun yol şöforu sürekli yola gider gelir kendini kocamla kıyaslıyor . Ne alaka onunla sen ceset mi gördün üzerinden bombalar mı geçti daha anlatmadığımız boğazımda düğümlü şeyler var

Kadin torun istiyo demekki.. haklisin bu kadar dusunceyle gamile kalsan doguma kocan yaninda mi onu bile bilmicen

Kadin torun istiyo demekki.. haklisin bu kadar dusunceyle gamile kalsan doguma kocan yaninda mi onu bile bilmicen
Kadının 3 torunu var bana kalmadı ki bi bana diyor ki bak hastalanacaksın böyle giderse oğlum seni üzerinden atar haberin olsun dedi bende dedim ki sende kendine yeni bir gelin bakarsın zaten hiç dünür gezememiştin bak dedim. Oda Yok ben seni istiyorum diyor ya

Senden torunum olsun istiyorum.. gozleri senin gibi baksin.. bakislariiiii:))

Takma kiz bu kadar gecer bu gunler.. kocani seviyosun ne guzel.

Görümceniz bebek için çok uğraştıysa ondan tedirgindir belki aynı şeyleri sizin de yaşamanızdan korkuyordur , tabiki yine de yaptığı patavatsızlık olmuş.

Senden torunum olsun istiyorum.. gozleri senin gibi baksin.. bakislariiiii:))

Takma kiz bu kadar gecer bu gunler.. kocani seviyosun ne guzel.
Ay alemsin bak yine gece gece seninle ne zaman konuşsam gülüyorum kocamı tabiki çok seviyorum o benim herşeyim o ayrı da üf işte hayatımız şu ara çok karışık ankaraya özel görevle tayinimiz çıkabilir ırağa gidebiliriz siirtte kalabiliriz 3 seçenek mevcut kafa bir milyon. Birde kv evi bana çok dokundu İnan

Görümceniz bebek için çok uğraştıysa ondan tedirgindir belki aynı şeyleri sizin de yaşamanızdan korkuyordur , tabiki yine de yaptığı patavatsızlık olmuş.
Öyle evet kendi diyor ama o çok uğraştı diye ben neden çocuk yapayım ki canıma susamadım ki

Haklısın tatlım da uygun bi dille eşin anlatsın henüz istemediğinizi. Tabi ne zaman görüşürlerse
Eşim hayatta konuşmaz böyle şeyi anca ben konuşuyorum ama bugün iyiki söyledim yoksa içimde kalırdı

Valla banliydim geri geldim.. siyaset bolumunde ban yedim sanarken, o kadar sacma bi posttan ceza kesmislerki :)) nasil gulcem bilemedim bende:))

Az bekleyip gorcen.. yanliz bile olsan baskasinin evi zordur. Birde cocugun oldugunu dusun yani cok daha zor

Eşim olsa neyse yanlız olunca çok zor İnan . Ramazan ya şimdi bende sadece 1. Gün tutabildim hemen hasta oldum. Evde oruç numarası yapıyorum kalkıp sahur hazırladım onunla birlikte yedim filan. Eşimin gideceği gün sulu köfte pişirmişti biz evde yoktuk. Geldik eşim biraz yedi yola çıktı biz akşam iftarda onu yedik sahurda yine onu ısıtırdı onu yedik bir sonraki gün iftarda yine aynısını yedik gına geldi . Ne yemek yapayım anne diyorum susuyor kalanları yiyelim diyorum evet diyor . Oruç değildim ama fark yoktu ki ağzıma bir su koymamıştım bende . Ev sahibi olarak birşey söyle pişireyim yapayım dimi evde süt yumurta Yok mesela gidip alalım yapalım Yok .herkesin evi kendine güzel anladım bunu

Tabii oyle Allahim kimsenin catisini basindan almasin. Heleki rahat edemiyorsan yani..sen kendin al bence ona mi sorcan madem ayni evdesiniz, canin ne istiyosa al yap ye..cekinme bence

boşverin
güzel cevap vermişsiniz
çocuk yapmak için doğru vakit değil bence de
evlat güzel şey ama eşinizle bu durumdayken olmaz
kırmadan tartışmadan usulünce lafı yapıştırın
onları değiştiremiyoruz malesef
he deyip geçicen güzelim

Belki kadin her seyin bilincindedir de ogluma bir sey olursa bari cocugu kalsin bana diye dusunuyordur o yuzden acele ediyordur kendince...

Ya Allah kolaylık versin tahmin edebiliyorum yaşadığınız stresi. Şimdi haberlerde de hiç çıkmıyor afrin ne durumda hiç bilmiyoruz. Üzüldüm konunuzu okuyunca ama bir yandan da kvye çok guldum ya. Kocanız yanınızda yok sizi doktora götürecekmis bebek olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…