• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni dinleyen biri yok demeyin..BEN VARIM..

Bugün kendinizi nasıl tanımlarsınız????

• Zalim

OY: 1 1,5%
  • Cazgır

OY: 3 4,4%
  • Kahraman

OY: 0 0,0%
  • Pasaklı

• Şımarık

• Ezik

OY: 3 4,4%
  • Sulugöz

OY: 5 7,4%
  • Suratsız

OY: 2 2,9%
  • Meraklı

• Pişman

• Dengesiz

OY: 4 5,9%
  • Hayalperest

• Ben şöyleyim ;

OY: 0 0,0%
  • Faydasız

OY: 9 13,2%
  • Asabi

• Miskin

OY: 7 10,3%
  • Mutlu

OY: 4 5,9%
  • Sakin

• Karmaşık

OY: 20 29,4%

• Ankete Katılan
    68
hep başkaları için çalıştım, maddi sıkıntılara girdim, düğünüm olucak herşeyden kısmak zorundayım, istediğim gibi olmuyor..:43:

Bir şeylerin artık istediğin gibi olması için kendine çalışman lazım hiçbir şey için geç değildir...Başkaları dediğin kişiler eğer yakınlarınsa durumunu izah et neler istediğini istediğin şeylerin neden olmadıgını anlatmaya çalış....Biz bayanlar istersek ufak bir bütçe ile mucize yaratabilen varlıklarız...Sende elinde ki imkanlarla mucize yarabileceğine inanmalısın sonrası gelir zaten........Sana tavsiyem hiç strese girmeden kendine elinde ki imkanlarla bir düğün hazırlaman..Stres,olumsuz düşünceler şuan senin gerilmene neden olur ve bu da sana negatif olarak geri döner..........

Bir şeylerin artık istediğin gibi olması için kendine çalışman lazım hiçbir şey için geç değildir...Başkaları dediğin kişiler eğer yakınlarınsa durumunu izah et neler istediğini istediğin şeylerin neden olmadıgını anlatmaya çalış....Biz bayanlar istersek ufak bir bütçe ile mucize yaratabilen varlıklarız...Sende elinde ki imkanlarla mucize yarabileceğine inanmalısın sonrası gelir zaten........Sana tavsiyem hiç strese girmeden kendine elinde ki imkanlarla bir düğün hazırlaman..Stres,olumsuz düşünceler şuan senin gerilmene neden olur ve bu da sana negatif olarak geri döner..........

aynen öyle, ciddi anlamda etkileniyorum inşallah dediklerini uygulayabilirim

merhaba yaşam koçu benim en büyük problemim bi türlü ders çalışamamam.ders çalışmazsam neler olucagnı cok iyi biliyorum.herkese nasihatlar veriyorum ama kendime gelince o masanın başına bitürlü oturamıyorum.kendime verdiğim sözleri genelde tutarım ama bu konuya gelince bahaneler üretiyorum.motivasyonla ilgili kitaplar okudum netten de okuyorm ama bi türlü olmuyor.lütfen bana yardım edin:43:

merhaba yaşam koçu benim en büyük problemim bi türlü ders çalışamamam.ders çalışmazsam neler olucagnı cok iyi biliyorum.herkese nasihatlar veriyorum ama kendime gelince o masanın başına bitürlü oturamıyorum.kendime verdiğim sözleri genelde tutarım ama bu konuya gelince bahaneler üretiyorum.motivasyonla ilgili kitaplar okudum netten de okuyorm ama bi türlü olmuyor.lütfen bana yardım edin:43:

Sıralamanı istesem genelde bahanelerin neler oluyor???

Hayır psikolog degilim....

yanlış anlamadın değilmi beni???
sadece merak ettiğim için sormuştum bunu.....
mesela ille böyle bi konu için psikolog olmaya gerek yok yani....
lütfen beni yanlış anladıysan kusuruma bakma lütfen......

hatta bende sana bi soru sormak istiyorum başından beri????

ne güzel olmuş böyle bir konu açmanız :46:
ben çok enerjisizim. canım hiçbir şey yapmak istemiyor. akşam yatmadan listeliyorum ertesi gün yapacaklarımı ama ertesi gün olunca hiçbir şey yapmıyorum.
kpss ye çalışmam gerekiyor, çalışmıyorum.
negatif enerji yumağıyım resmen.
hiçbir şeye ilgim yok neredeyse.

bana da yardımcı olabilir misiniz acaba? :30:

ne güzel olmuş böyle bir konu açmanız :46:
ben çok enerjisizim. canım hiçbir şey yapmak istemiyor. akşam yatmadan listeliyorum ertesi gün yapacaklarımı ama ertesi gün olunca hiçbir şey yapmıyorum.
kpss ye çalışmam gerekiyor, çalışmıyorum.
negatif enerji yumağıyım resmen.
hiçbir şeye ilgim yok neredeyse.

bana da yardımcı olabilir misiniz acaba? :30:

Hayatının her dönemide mi böyle kendini enerjisiz hiçbir şey yapmak istemeyen birisin...Yoksa sadece bugünlere mi özel...Eğer sadece bugünlere özelse hayatının diğer döneminde sana enerji veren şeyleri düşün ve bu enerjiyle neleri başardığını ve tekrar enerjik olursan neleri başarabileceğini...

Merhaba hircinmenekse..Herşey istemekle başlar..Önce kendinize bir hedef belirleyin kısa vade de ulaşabileceginiz bir hedef olsun..Akşam yatmadan kendiniz için güzel bir not yazın ve aynanıza yapıştırın...Sadece bir günü kendinize ayırın telefon,tv gibi şeyleri kapatın ve bir günlük çocuklar gibi bir gün geçirin...

birde insanlarla konusma sorunum var Hani böyle birisiyle karsilasirsiniz slm verdikten sonra nasilsin filan derken konu konuyu acar ve sohbet uzar da uzar Ben bunu yapamiyorum slm nasilsin sonrasinda aklima bisey gelmiyo mesela karsidaki bazen konuyu uzatmaya calisiyo fakat Ben devam edemiyorum bu da beni cok rahatsiz ediyo tamam her insan cok konusacak diye bisey yok ama cevremi genisletemiyorum bu yuzden

bahanelerim mesela diyorumki yarın calısıyım baslıyım yada yemekten sonra baslıyım.bazen tv ye nete cok takılıyorum.kendimi bazen iyi hissetmiyorum sonra diyorum sürekli erteliyorum bu tarz bahanelerim var ne yazıkki...

Hayattan beklentilerini ve hedeflerini belirle evinin her duvarına senin görebileceğin şekilde bu notları yapıştır...

Hayattan istediklerimizi alabilmemiz için,istemediğimiz şeyleri yapmak zorunda kalabiliriz..İstemediğimiz şeyleri yaparkende dolayısıyla sıkılır,bunalır,sinirlenir,stres yaşayabiliriz....Ancak tüm bunlara dayanabilme gücü ve potansiyeli içimizde mevcuttur....İrademizle yapacağımız çalışmalar bizi hedefimize ulaştıracaktır.....

Hayatının her dönemide mi böyle kendini enerjisiz hiçbir şey yapmak istemeyen birisin...Yoksa sadece bugünlere mi özel...Eğer sadece bugünlere özelse hayatının diğer döneminde sana enerji veren şeyleri düşün ve bu enerjiyle neleri başardığını ve tekrar enerjik olursan neleri başarabileceğini...

son yıllarda böyleyim. iş güç olayını halledemedim daha. kendime güvenim kalmadı.
hayatımın bütününe bakıldığında böyle biri değilim :50:

birde insanlarla konusma sorunum var Hani böyle birisiyle karsilasirsiniz slm verdikten sonra nasilsin filan derken konu konuyu acar ve sohbet uzar da uzar Ben bunu yapamiyorum slm nasilsin sonrasinda aklima bisey gelmiyo mesela karsidaki bazen konuyu uzatmaya calisiyo fakat Ben devam edemiyorum bu da beni cok rahatsiz ediyo tamam her insan cok konusacak diye bisey yok ama cevremi genisletemiyorum bu yuzden

Bazen insanların zihinleri birşeylerle sürekli meşgulse senin durum da olabiliyorlar yada zihinleri meşgul olmasa dahi konuşmayı pek istemiyorlar yani sıkılıyorlar..Sen bu durumun hangisindesin önce onu bulman lazım..

Bazen insanların zihinleri birşeylerle sürekli meşgulse senin durum da olabiliyorlar yada zihinleri meşgul olmasa dahi konuşmayı pek istemiyorlar yani sıkılıyorlar..Sen bu durumun hangisindesin önce onu bulman lazım..

yok konusmak istiyorum sIKILmiyorum ama konusacak bisey gelmiyo aklima... Zihnim evet surekli biseylerle mesgul bu dogru

son yıllarda böyleyim. iş güç olayını halledemedim daha. kendime güvenim kalmadı.
hayatımın bütününe bakıldığında böyle biri değilim :50:

Kendinizle iletişime geçin yani ''ben bunu yaparım'' gibi cümleler kurun,erteleme olayına son verin yapacağınız ne varsa ertelemeden hemen yapın,kesin olarak istediğiniz şeyin ne olduğunu düşünün,kendinizi iyi hissetmek güne gülümseyebilmek için spor çok önemli....Gelceği belirsiz bırakmayın planlayın..Planladığınız şey gerçekleştiğinde neler hissedersiniz sürekli bunu düşünün......

Son düzenleme:
Kendinizle iletişime geçin yani ''ben bunu yaparım'' gibi cümleler kurun,erteleme olayına son verin yapacağınız ne varsa ertelemeden hemen yapın,kesin olarak istediğiniz şeyin ne olduğunu düşünün,kendinizi iyi hissetmek güne gülümseyebilmek için spor çok önemli...Kendinizi "iyi" hissetmek, güne gülümseyebilmek için spor çok önemli...Gelceği belirsiz bırakmayın planlayın..Planladığınız şey gerçekleştiğinde neler hissedersiniz sürekli bunu düşünün......

peki, teşekkür ederim.

yok konusmak istiyorum sIKILmiyorum ama konusacak bisey gelmiyo aklima... Zihnim evet surekli biseylerle mesgul bu dogru

Birileri ile konuşmaya başlamadan önce zihnini meşgul eden şeyleri bir tarafa bırakman gerek dikkatini ve zihnini konuştugun kişiye odaklarsan bu hem konuşmanın devamı sağlar hemde karşındaki kişiyle iletişime geçmen daha kolay olur...

Back